Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 97 588
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Сега синовете на Хюсню май пак ще грабнат наградата Joy

# 46
Олле...Али го подлудиха...милото ни конте...
Нацапаха му йовите обувчици..изпръскаха му парфюма.... Joy Joy Joy
И после татко Ръза....как са стаписа...комисарят ни като му се извика..."господин Алиии"
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 47
Мале...Метин и Текин са страшни....
Ще станат по добри полицаи и от баща си... Joy hahaha
Напомнят ми за "Сам вкъщи" Joy hahaha Joy hahaha

Хаха и на мен!Ама Суат само как го гепна ония по главата с оная точилка,чак мен ме заболя hahaha hahaha hahaha

# 48
Олле...Али го подлудиха...милото ни конте...
Нацапаха му йовите обувчици..изпръскаха му парфюма.... Joy Joy Joy
И после татко Ръза....как са стаписа...комисарят ни като му се извика..."господин Алиии"
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Със сигурност му се е скъсил животеца! hahaha hahaha

# 49
Здравейте мацки!
След малко отивам да видя какво правят красавците!  Whistling
И пак ще дойда да ви кажа как са!?

# 50
Вече съм тук!
Ходих в къщата........Всички са добре....с изключение на Месут, той е  по-зле (май съм попрекалила вчера), но до седмица ще се възстанови напълно.......сега Явуз му смени превръзките...! Мурат каза, че Саманта му липсвала..... Whistling   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil   Али....ами Али е много по-добре! След 3 дни му махат превръзката и конците! И така.....абе общо взето всички са добре!  Hug

# 51
Момичета може ли да ви помоля за нещо?Можете ли да качите снимки на Зейнеп,на които е бременна?Една моя приятелка много иска да си ги качи,за да направи някакви колажи,а не можела да намери такива снимки и като ми каза аз се сетих,че вие можете да имате някакви и ще можете да ми помогнете!Ще ви бъда много благодарна!!!!!! Whistling Whistling WhistlingHug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001Между другото преди малко бях при нашите приятели.........миличките ми те гледаха някакъв мач!Всички бяха много добре,само Месутчо    не беше в настроение,както каза  vici98 Whistling Whistling WhistlingЗанесох им ръчно направени кифлички от мен........облизаха си пръстчетата Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilКазаха утре да им направя пак! Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilДовечера няма да се мяркам тук..........ще съм при тях във.......................кухнята   chef  chef  chef  chef  chefJoy Joy Joyще ги науча сами да си правят сладкиши (не,че аз съм много добър готвач,но пак бива)!Пожелавам ви приятно писане вечерта!ЧАО!Прегръщам ви всичките Hug Hug Hug Hug Hug Hug     

# 52
Момичета може ли да ви помоля за нещо?Можете ли да качите снимки на Зейнеп,на които е бременна?Една моя приятелка много иска да си ги качи,за да направи някакви колажи,а не можела да намери такива снимки и като ми каза аз се сетих,че вие можете да имате някакви и ще можете да ми помогнете!Ще ви бъда много благодарна!!!!!! Whistling Whistling WhistlingHug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001Между другото преди малко бях при нашите приятели.........миличките ми те гледаха някакъв мач!Всички бяха много добре,само Месутчо    не беше в настроение,както каза  vici98 Whistling Whistling WhistlingЗанесох им ръчно направени кифлички от мен........облизаха си пръстчетата Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilКазаха утре да им направя пак! Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilДовечера няма да се мяркам тук..........ще съм при тях във.......................кухнята   chef  chef  chef  chef  chefJoy Joy Joyще ги науча сами да си правят сладкиши (не,че аз съм много добър готвач,но пак бива)!Пожелавам ви приятно писане вечерта!ЧАО!Прегръщам ви всичките Hug Hug Hug Hug Hug Hug     

Вече взимам да се притеснявам за него....!  ooooh! Май наистина вчера съм прекалила  ooooh! ooooh! ooooh!

# 53
Аз пък пштедималко бях при Месутчо.....каза ми че се чиства мнооо добре... Rolling Eyes
И че аз съм му оправила настроените....
А Муратчо ви праща целувки....по.... Rolling Eyes
Айде чао...

# 54
Оф, каква идея ми хрумна......ама май е неосъществима, защото няма подходящи снимки! Исках да направя Месут и Али все едно са ранени....ама не ми се получава да му се невиди!  ooooh! ooooh! ooooh! Намерих и един епизод в който ББ: раняват Мурат в ръката и мислех от там да изрежа снимки и да ги съединя с тези на Али или Месут и така.....ама те все с дълги ръкави ходят бе.....и така тези колажи няма да ги бъде (за жалост)  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 55
Оф, каква идея ми хрумна......ама май е неосъществима, защото няма подходящи снимки! Исках да направя Месут и Али все едно са ранени....ама не ми се получава да му се невиди!  ooooh! ooooh! ooooh! Намерих и един епизод в който ББ: раняват Мурат в ръката и мислех от там да изрежа снимки и да ги съединя с тези на Али или Месут и така.....ама те все с дълги ръкави ходят бе.....и така тези колажи няма да ги бъде (за жалост)  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Еее...много жалко....нищо.....
Я направи някой смешен колаж с Хюсню и магаретата....

# 56
Еее...много жалко....нищо.....
Я направи някой смешен колаж с Хюсню и магаретата....
Нямаш проблем!  Hug

# 57
Само, че може ли една групова снимка на семейството на Хюсню, че нещо не намират такива снимки!

# 58
Само, че може ли една групова снимка на семейството на Хюсню, че нещо не намират такива снимки!
ОК...само да е смешна.... Hug

# 59
ОК...само да е смешна.... Hug
Добре!

Общи условия

Активация на акаунт