Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 97 582
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Mине_123 може ли да постеш някоя тяхна снимка, че чичко Гугал си прави шегички с мен.....ама ще грабна снайпера!!!  Joy Joy Joy(
Едит: Намерих си!

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 21:53 от vici98

# 61
Eто я картинката.....не е смешна, но ми допада!

# 62
# 63
# 64
Момичета може ли да ви помоля за нещо?Можете ли да качите снимки на Зейнеп,на които е бременна?    

Ако са на Зейнеп, мога да ти помогна, но интересно, на Гамзе никъде не съм срещала снимки като бременна....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 65
Самантичке.... Hug Hug И тази вечер няма да сме заедно, но утре ти обещавам на 100 %, че ще стоим до 1-2 часа!!!!
Сега отивам при Месут, че ако му стене нещо ще ме гризе съвестта......утре ще ти пиша дали има подобрение!  Hug

# 66
Самантичке.... Hug Hug И тази вечер няма да сме заедно, но утре ти обещавам на 100 %, че ще стоим до 1-2 часа!!!!
Сега отивам при Месут, че ако му стене нещо ще ме гризе съвестта......утре ще ти пиша дали има подобрение!  Hug

Оффф, добре.... какво да те правя, като знам как мреш за тези наши "гости", как д ти кажа не ходи при тях.... като и на мене нми се ще все да съм при тях.......  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
До утре!!! Лека, мека и сладки сънища...  Hug Hug Hug Hug Hug макар че ти сънищата ще ги минеш преди още да заспиш.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 67
Ако  в сряда си свободна тогава ще правим плановете за Синан .......Днес знаеш ли какво си мислих.....понеже Синан скоро го гърмяха предлагам него да не го раняваме а да се върнем към етера!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 68
Ще остана още съвсем малко.....само за теб!

Кажи сега, как мислиш след днешния епизод- ако бяхме отвлекли само Мурат, и бяхме оставили Пантерата жива, дали тя щеше да се прехвърли, така да се изразим, върху някой друг от екипа......  Whistling Whistling Whistling Whistling Като ги гледах днеска с Али, доста така се позамисли за тях двамата...  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Thinking Thinking Thinking

# 69
Ако  в сряда си свободна тогава ще правим плановете за Синан .......Днес знаеш ли какво си мислих.....понеже Синан скоро го гърмяха предлагам него да не го раняваме а да се върнем към етера!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Чакай, чакай, нали решихме първо да са Ръза и Хюсню, че да има кой да се грижи за нашите "гости" в къщата- да им готви, чисти, да гледа децата (дето още не са дошли де...  hahaha hahaha hahaha)  newsm78 newsm78 newsm78 Или поне аз с това впечатление останах....  Tired Tired Tired После идва ред на Енгин, че ББ:скоро ще се появи в сериала при нас.....  Heart Eyes Heart Eyes и чак тогава е Синан....  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 70
Ако  в сряда си свободна тогава ще правим плановете за Синан .......Днес знаеш ли какво си мислих.....понеже Синан скоро го гърмяха предлагам него да не го раняваме а да се върнем към етера!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Чакай, чакай, нали решихме първо да са Ръза и Хюсню, че да има кой да се грижи за нашите "гости" в къщата- да им готви, чисти, да гледа децата (дето още не са дошли де...  hahaha hahaha hahaha)  newsm78 newsm78 newsm78 Или поне аз с това впечатление останах....  Tired Tired Tired После идва ред на Енгин, че ББ:скоро ще се появи в сериала при нас.....  Heart Eyes Heart Eyes и чак тогава е Синан....  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
А начи викаш да му мине, че наново да го раняваме!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 71
А начи викаш да му мине, че наново да го раняваме!  Joy Joy Joy Joy Joy

Може и така да се каже, все пак етера не винаги е сигурен метод, докато с куршумите грешка няма, ако стрелеца е опитен като теб- все пак вече 3ма са повалени от теб както сме желали....  Peace Peace Peace Hug Hug Hug

# 72
А начи викаш да му мине, че наново да го раняваме!  Joy Joy Joy Joy Joy

Може и така да се каже, все пак етера не винаги е сигурен метод, докато с куршумите грешка няма, ако стрелеца е опитен като теб- все пак вече 3ма са повалени от теб както сме желали....  Peace Peace Peace Hug Hug Hug

Напротив от мен 2-ма(Али и Месут) а от вас с Мине също 2-ма (Явуз и Муратчо  Heart Eyes )

# 73
Напротив от мен 2-ма(Али и Месут) а от вас с Мине също 2-ма (Явуз и Муратчо  Heart Eyes )

А Пантерата къде я забрави, нали ти я уби.....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha И прочети малко по- нагоре другия ми пост- за нея и Али....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 74
Напротив от мен 2-ма(Али и Месут) а от вас с Мине също 2-ма (Явуз и Муратчо  Heart Eyes )

А Пантерата къде я забрави, нали ти я уби.....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha И прочети малко по- нагоре другия ми пост- за нея и Али....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Прочетох го.....нямам  думи.....не ми се мисли ако не бяхме ги отвлекли и убили Пантерата.....!

Общи условия

Активация на акаунт