Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 97 592
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Коя актриса ще махат? Thinking

Тази, която играе Сейран...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 631

Поредната глупост на БТВ- ако някой изгледа видеото, макар че е на турски, ще види цялата серия от днес...  Whistling Whistling Whistling Незнайно защо БТВ изрязаха близо 2 мин от финала на 33 турски епизод - точно най- интересната част с всичките събрани чувства в нея, и започнаха 34.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Голяма глупост, голямо чудо....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
    на кои е това погребение дето е отриязано от бг серите, и една добра новина след края на втори сезон опасни улици по бтв продалжава Simple Smile Peace Peace

# 632
на кои е това погребение дето е отриязано от бг серите, и една добра новина след края на втори сезон опасни улици по бтв продалжава Simple Smile Peace Peace

Не е погребение, я някакъв парад, доколкото схванах, с който отдават чест на загиналите за родината войници... Ако го бяха пуснали от БТВ, щях да знам със сигурност...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
За това, че сериала продължава- колко пъти да обяснявам, че дори и да го спрат, ще е след края на трети сезон... То иначе просто ще е глупаво, защото м/у края на втори и началото трети сезон има връзка, ама м/у последния епизод от 3 и първия от 4 няма никаква...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Така че по- логично е , АКО го спрат, да е след 3 сезон....  Peace Peace Peace Peace

# 633
Здравейте!
За Сара89:Месут е обвинен в убийството на музикален продуцент,който се опита да се възползва от Сейран и я накара да подпише договор с него на пияна глава.Месут не го хареса още от пръв поглед и се оказа прав,както винаги.А Сейран беше пила от мъка и инат,защото бяха скарани с Месут заради продуцента.Когато след няколко дни на трезва глава си прочете договора и разбра колко е неизгоден–за изпълнителя,и много изгоден за продуцента,тя се обади на Месут възмутена и той обеща да се погрижи.До края на епизода го оправдават,но има много емоции в него.

# 634
МЕРСИ МНОГО, АЗ ГЛЕДАХ ЕПИЗОД На турски, но нищо не разбрах, та разбирасе че ще има емоци и то негативни то в този сериал лошото все него намира, ти явно знаеш турски и за това си разбрала,какво е станало точно.направо ти завиждам Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile още веднж мерси много Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 635
Привет,няма защо да ми благодариш и аз не разбирам всичко,но успявам да схвана смисъла на изречението ,ако успея да си преведа повечето думи.Ако продължа да гледам турски сериали, сигурно ще го науча на 100 процента.Ако мога да ти помогна с нещо друго питай-мога ли да ти отговоря ще го направя без проблем,но пак казвам не знам езика напълно,самоука съм ,но на този етап горе долу ми стига.

# 636
здрасти, доста добре се справияш,за сега не се сещам но ако има ще нещо ще питам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 637
Някой сеща ли се в кой епизод бяха превърнали тунч в ходеща бомба.....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 638
не а и аз точно това се чуда, в нета има клипчета но не пишше кои епизод е, а какво е станало кои го е направил newsm78

# 639
143 епизод е

# 640
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
здравейте гледах едно клипче което е озаглавено завръщането на Мурат искам да питам от каде се завраща и защо е заминалм да не би да се разделят нещо с Зейнеб мойе ли да разкажете малко повече

# 641
здравейте гледах едно клипче което е озаглавено завръщането на Мурат искам да питам от каде се завраща и защо е заминалм да не би да се разделят нещо с Зейнеб мойе ли да разкажете малко повече

Ами да беше погледнал/а малко по- назад в темата.... Няколко пъти в обяснявано, ама явно ще трябва пак....  ooooh! ooooh! ooooh!
В 126 епизод Мурат и Зейнеп напускат екипа заради назначение в Лондон... В 173 епизод Мурат се завръща и обяснява, че със Зейнеп са се развели заради неразбирателство и отдалечаване един от друг..... Whistling Whistling Тя и малкия остават а Анкара, където е назначена Зейнеп, а Мурат се завръща в Истанбул при екипа....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 642
# 643
  • Пловдив
          Момичета, бихте ли ми казали от къде мога да сваля песента, която пуснаха когато Зейнеп каза на Мурат, че е бременна? Със същата песен завърши и днешната серия - 95. Ще ви бъда много благодарна.  bouquet

# 644
  • ... да усещаш мириса на море ...

Илкер май се е сгодил за Зейнеп Бешерлер (бивша любима на Кенан Имирзалъоулу - Езел)

Общи условия

Активация на акаунт