Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 97 582
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
          Момичета, бихте ли ми казали от къде мога да сваля песента, която пуснаха когато Зейнеп каза на Мурат, че е бременна? Със същата песен завърши и днешната серия - 95. Ще ви бъда много благодарна.  bouquet

Песента е на Мурат Евгин- Ilk ve Tek son askimsin... Аз я имам, ако искаш ми пиши на ЛС и ще ти я пратя по скайп..  Whistling Whistling Whistling

Илкер май се е сгодил за Зейнеп Бешерлер (бивша любима на Кенан Имирзалъоулу - Езел)

И аз нещо такова подразбрах и се ужасих.... Дано не е вярно... Ще ме е яд ако ги оженят в сериала, ама оженят ли се и в живота, направо ще се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 646
Здравейте ... според мен  Опасни улици е най - добрия турски сериал  ... ако наистина зайнеп се завърне в 6 сезон ще бъда много щастлива

# 647
Моля ви ако качат някъде трейлъра към 210 bolum ...
Моля ви да ми пратите линка ...
Мерси на всички предарително !!!

# 648
Моля някой да преведе това :

Pişmanım dilekçeyi çekiyorum
Gamze Özçelik'le boşanma kararı aldığı haberleri basına yansıyan Uğur Pektaş, "Aramızda tartışma oldu, o sinirle gidip boşanma dilekçesi verdim ama pişmanım" dedi.

KANAL D'de yayınlanan "Arka Sokaklar" dizisinde iki polisi canlandıran Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş'ın sette başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşmüş, çift ilişkilerini 2008'in haziran ayında nikâh masasına taşımıştı. İkili, bebek beklediklerini öğrendikten sonra da diziden ayrılma kararı almıştı. Uğur Pektaş, bebekleri Murathan dünyaya geldikten bir süre sonra diziye döndü. "Canan"da başrolü üstlenen Gamze Özçelik'in de bu dizi sona erdikten sonra eski ekibine yeniden katılacağı konuşulmaya başlandı. Ancak GamzeÖzçelik ve Uğur Pektaş, dün ayrılık haberleriyle gündeme geldi.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle Kadıköy Adliyesi'ne başvuran Uğur Pektaş dilekçesinde "Evliliğimizin devam etmesi, ikimiz ve çocuğumuz açısından yıpratıcı olduğundan daha fazla mağdur olmamak için anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik" dedi. Ancak genç oyuncu, bu eyleminden çok pişman. Gamze Özçelik'le ettikleri kavganın ertesi günü adliyeye gidip boşanma dilikçesi veren Uğur Pektaş, dilekçesini geri çekecek. Pektaş yakın çevresine, "O kavgada sinirler çok gerildi. O hışımla manasız bir şey yapıp boşanma dilekçesi verdim. Gamze'ye kendimi affettirmek için çok çabalayacağım. Dilekçeyi de adli tatili beklemeden geri çekeceğim. Mutlu bir yuvamız var" dediği öğrenildi.

# 649
Имам една лошо новина Уур Пекташ и Гамзе Йозчелик са се разделили  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 650
  • Bulgaria
Имам една лошо новина Уур Пекташ и Гамзе Йозчелик са се разделили  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

ЕЕЕ дано да е клюката поредна......Иначе за фрагмента от 210 епизод сигурно ще го видиш септември

# 651
е как септември .. то на 22 август ще излъчват епизода най - вероятно до сряда фрагмента да е качен , но нз къде ще го качат ...и аз се надявам това да е клюка

# 652

Gamze Özçelik'le boşanma kararı aldığı haberleri basına yansıyan Uğur Pektaş, "Aramızda tartışma oldu, o sinirle gidip boşanma dilekçesi verdim ama pişmanım" dedi.
============================

Може ли само да попитам от кога е новината, щото същия текст излезе и в края на юли, ама после се оказа, че заради Рамазана съда август е почивка и поради това молбата бе оттеглена и развода, ако въобще ще има такъв, остана недоизяснен до наесен... Последното им изявление бе, че заради детето ще опитат да запазят брака си, макар и трудно...  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 653
Здравейте и аз наскоро загледах серияла и ми хареса.А явно Зейнеп настина ще се завърне в 6 сезон Heart Eyes

пп:Това са снимки от новия сезон зад кадър Flutter

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 00:43 от veni1993

# 654
Ако се завърне ще е супер и ако се сдобри и с Уур ще е още по добре  Simple Smile Simple Smile

# 655

============================

Може ли само да попитам от кога е новината, щото същия текст излезе и в края на юли, ама после се оказа, че заради Рамазана съда август е почивка и поради това молбата бе оттеглена и развода, ако въобще ще има такъв, остана недоизяснен до наесен... Последното им изявление бе, че заради детето ще опитат да запазят брака си, макар и трудно...  Thinking Thinking Thinking Thinking

Ами точно нз от кога е информация , но май е стара ... лично аз се надявам да се сдобрят защото са страшно хубава двойка

# 656
  • Пловдив
          Момичета, бихте ли ми казали от къде мога да сваля песента, която пуснаха когато Зейнеп каза на Мурат, че е бременна? Със същата песен завърши и днешната серия - 95. Ще ви бъда много благодарна.  bouquet

Песента е на Мурат Евгин- Ilk ve Tek son askimsin... Аз я имам, ако искаш ми пиши на ЛС и ще ти я пратя по скайп..  Whistling Whistling Whistling

Благодаря ти много, Саманта.  bouquet Свалих я.

# 657
           Благодаря ти много, Саманта.  bouquet Свалих я.

Няма проблем..  Peace Peace Peace

# 658
ПРИВЕТ,за статията от Цвети -гугъл превода казва,че новината е от вчера-колко е вярно не знам.

# 659
Едва ли е от вчера ... според мен е по стара ... , но не съм сиг ... с нетърпение чакам трейлъра на 210 болум за да видя дали Гамзе се връща...

Общи условия

Активация на акаунт