Само си ги представи двете, хванали се за косите, а той, горкият, стои и гледа отчаяно, без да може да направи нещо.....
Само си ги представи двете, хванали се за косите, а той, горкият, стои и гледа отчаяно, без да може да направи нещо.....

дори залога да не е Тарзан, за когото двете "спориха" в началото на сериала...
Помниш ли сцената в управлението, когато Пънар помоли Мурат да не му вика "батко", защото била голямо момиче....
и дойде Зейнеп, като отмъкна Мурат под носа на "голямата" госпожица за нула време.....

дори залога да не е Тарзан, за когото двете "спориха" в началото на сериала...
Помниш ли сцената в управлението, когато Пънар помоли Мурат да не му вика "батко", защото била голямо момиче....
и дойде Зейнеп, като отмъкна Мурат под носа на "голямата" госпожица за нула време.....

А пък съм сигурна, че Хюсню при нас ще е доволен, дори ако трябва да гледа чуждите деца- нали ще се оттърве от неговите "магарета".....
А пък съм сигурна, че Хюсню при нас ще е доволен, дори ако трябва да гледа чуждите деца- нали ще се оттърве от неговите "магарета".....

Аз викам тука вече да действаме с етера, че от него няма да има толкова силен ефект- само колкото да го закараме до къщата и после ще е ОК...

Аз викам тука вече да действаме с етера, че от него няма да има толкова силен ефект- само колкото да го закараме до къщата и после ще е ОК...

Явно наистина лошо си го ранила.....
Явно наистина лошо си го ранила.....

Ама другия път да внимаваш, че....
Горкия, а като знам колко работа го е карала да върши, направо ми иде да я съживя и убия отново.....
Как не е разбрала, че този мъж не е създаден за домашна помощница.....
Ама другия път да внимаваш, че....

И да цункам Явуз и Муратчо! 
И да цункам Явуз и Муратчо! 
Ама пък сутринта као отида, ще стоя до обяд.......

Препоръчани теми