Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 98 362
  • 727
  •   1
Отговори
# 180

Оххх, как се сети за него- един от най- гадните моменти в сериала...  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 181

Оххх, как се сети за него- един от най- гадните моменти в сериала...  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

А след това какво става?

# 182
А след това какво става?

ББ: Карат я в болницата в безсъзнание, ама с добре- и тя, и бебето...  Peace Peace Peace Изкара ноща под наблюдението на Явуз и Мурат и толкова....  Whistling Whistling Whistling

# 183
Скоро ни почва..филма....
Чака ни напрегнат епизод..но и доста смешен.... Whistling

То да беше само днеска смешен, ами утре- ББ: като разберат, че са ги измамили с къщата...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Сега са 3-4 смешни, после ще започнат гадните- ББ: заплахите срещу Мурат, опита да убият Явуз, проклетите некролози на Мурат във вестника... #Crazy #Crazy и накрая разбира се бомбата....  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! И аз накрая така и не разбрах какъв беше тоя, дето имаше такъв зъб на Мурат, щото, доколкото схванах, всичкото беше насочено само и единствено към него... другите просто бяха жертви, чрез които искаха да наранят Мурат....... newsm78 newsm78 newsm78.
ББ:Да и аз това щах да попитам...
В една сери видях че Мурат е в затвора...но защо.... newsm78
А това с некролозите беше ужасно... #Crazy
Така и не разбрах защо са му имали такъв зъб на Мурат.... Thinking
Но от всички най много си изпати Зейнеп.... #Crazy Cry

# 184
Още 11 минутки до началото на филма....

Не разбирам защо така го претрупаха филма....
Не  го разбозиха слава на бога...ноо...
Някак обстановката става все по нажежена...
А и като махнаха Зейнеп... Cry #Crazy

# 185

ББ: Това за затвор мисля, че беше под прикритие- може би и там иде това, че искат да му отмъстят, не знам....  newsm78 newsm78 newsm78 Некролоите бяха просто ужасни наистина....  Sad Sad  А че Зейнеп най- си е изпатила си е вярно, но нали знаеш- невинните винаги страдат повече......... Cry Cry Cry Cry ooooh!

# 186

ББ: Това за затвор мисля, че беше под прикритие- може би и там иде това, че искат да му отмъстят, не знам....  newsm78 newsm78 newsm78 Некролоите бяха просто ужасни наистина....  Sad Sad  А че Зейнеп най- си е изпатила си е вярно, но нали знаеш- невинните винаги страдат повече......... Cry Cry Cry Cry ooooh!
Така е.....Все невинните го отнасят.. Cry

# 187
Сами ти нали ще си тук през рекламите...аз е пиша когат пуснат рекламите..
Надявам се и вие да  сте тук... Hug

# 188
Мелее.................. hahaha hahaha hahaha hahaha
Колата на Хюсню вече става за вторични сурвини hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама как хвана магаретата за ушите Joy Joy Joy и те:
-А тате не ни разбра hahaha hahaha hahaha
Падна голям смях hahaha hahaha hahaha
Онази жена,дето си остави детето в джамията беше красива Whistling Whistling Whistling
Ама трябваше да го гръмне онова животно,което я е изнасилил  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Незнам какво щеше да стане,ако татко Ръза и другите не бяха стигнали навреме,за да кажат,че вътре има бебенце #Crazy #Crazy #Crazy
Доколкото до матурите на Сами,пожелавам ти късмет!Дано да успееш! Hug Hug Hug
Сега ще ставам,че ще ходя да ям.  chef  chef  chef чао за сега..............

# 189
Аз съм тук....ама вас ви няма.....дано поне Самантичка да дойде довечера......! А забравих да ви кажа...днес ходих при "гостите".....всички са добре, дори и Месут!  Whistling
Леле само като си помисля какво преживя Месут, жал ми е за Синан и Енгин..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Пък да не говорим за онези двете, особено- МЕЛЕК!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 21:56 от vici98

# 190
Аз съм тук....ама вас ви няма.....дано поне Самантичка да дойде довечера......! А забравих да ви кажа...днес ходих при "гостите".....всички са добре, дори и Месут!  Whistling
Леле само като си помисля какво преживям Месут, жал ми е за Синан и Енгин..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Пък да не говорим за онези двете, особено- МЕЛЕК!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy

Хаха не само Мелек,ами и Елиф hahaha hahaha hahaha
Нали Вицката ще стреля  по Мелек със снайпера,а аз ще наръгам Елиф със ножа hahaha hahaha hahaha
Така че и за двете ще е лошо Joy Joy Joy Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ама не им съчувствам hahaha hahaha hahaha

# 191
Леле само като си помисля какво преживям Месут, жал ми е за Синан и Енгин..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Хаха не само Мелек,ами и Елиф hahaha hahaha hahaha
Нали Вицката ще стреля  по Мелек със снайпера,а аз ще наръгам Елиф със ножа hahaha hahaha hahaha
Така че и за двете ще е лошо Joy Joy Joy Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ама не им съчувствам hahaha hahaha hahaha

Не, беше ли обратно!?  Whistling Whistling  Ама както и да е не има завиждам.....доста зор ще видят и двете....особено тази дето ще се падне на мен.....със снайпера..... Whistling

# 192
Мелее.................. hahaha hahaha hahaha hahaha
Колата на Хюсню вече става за вторични сурвини hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама как хвана магаретата за ушите Joy Joy Joy и те:
-А тате не ни разбра hahaha hahaha hahaha
Падна голям смях hahaha hahaha hahaha

Не знам за колата, ама аз паднах от смях Мурат като попита Зейнеп, ако се премести той при нея, как щял  да се разхожда по хавлия.. ..  hahaha hahaha hahaha А тя :"Ами аз как ще се разхождам, ами Явуз?"  hahaha hahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Той май беше забравил за брат си...  ooooh! ooooh! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз бих им предложила да направят така- Емел да се премести при Семиха и Явуз- жалко за него де, ама при всяка битка има жертви Whistling Whistling, и двамата младоженци да се нанесат в апартамента на Емел...  Thinking Thinking Thinking Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Идеалната комбинация..  Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 193
А и една добра новина- днес изравниха сериите с турските- при нас свърши 35, а при турските- 34.....  Peace Peace Peace Peace Peace

# 194
Ааааааааааа, НЕ.....  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Не знам за вас, ама ако до 2 дни някоя от вас не убие Мелек, лично аз ще я накълцам на такива парченца, че чак да минават през сито..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Току що изгледах епизода от днес в Турция- 204 , и съм направо ужасена- ББ: Мурат толкова идиотски се е хванал за нея и за щерка й, такова "хубаво" семейство са си спретнали...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Сутрин той я кара на работа, той я кара след работа до тях, купува подаръци на малката, глези я, на чай с Мелек и майка й ходи, малката семейни рисунки рисува- тя, майка й и Мурат, хванати за ръчичка....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Просто ми иде и двамата- и Мелек, и Мурат - да ги убия.....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Щото май по- скоро той е инициатора, не тя... тя нещо се дърпа, или поне днеска беше така......... Thinking Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт