Изкара ноща под наблюдението на Явуз и Мурат и толкова....

Сега са 3-4 смешни, после ще започнат гадните- ББ: заплахите срещу Мурат, опита да убият Явуз, проклетите некролози на Мурат във вестника...
и накрая разбира се бомбата....
И аз накрая така и не разбрах какъв беше тоя, дето имаше такъв зъб на Мурат, щото, доколкото схванах, всичкото беше насочено само и единствено към него... другите просто бяха жертви, чрез които искаха да наранят Мурат.......
.

Некролоите бяха просто ужасни наистина....
А че Зейнеп най- си е изпатила си е вярно, но нали знаеш- невинните винаги страдат повече.........

Некролоите бяха просто ужасни наистина....
А че Зейнеп най- си е изпатила си е вярно, но нали знаеш- невинните винаги страдат повече.........

и те:

чао за сега..............

Ама както и да е не има завиждам.....доста зор ще видят и двете....особено тази дето ще се падне на мен.....със снайпера.....

и те:

А тя :"Ами аз как ще се разхождам, ами Явуз?"
, и двамата младоженци да се нанесат в апартамента на Емел...
Не знам за вас, ама ако до 2 дни някоя от вас не убие Мелек, лично аз ще я накълцам на такива парченца, че чак да минават през сито..
Току що изгледах епизода от днес в Турция- 204 , и съм направо ужасена- ББ: Мурат толкова идиотски се е хванал за нея и за щерка й, такова "хубаво" семейство са си спретнали...
Сутрин той я кара на работа, той я кара след работа до тях, купува подаръци на малката, глези я, на чай с Мелек и майка й ходи, малката семейни рисунки рисува- тя, майка й и Мурат, хванати за ръчичка....

Щото май по- скоро той е инициатора, не тя... тя нещо се дърпа, или поне днеска беше така.........
Препоръчани теми