Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 28"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 23 968
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
ето го това с евровизията  Wink
Selin: Everyone (every country) has tried to fix a handsome guy for the Eurovision songfestival. I f we(turkey) had Cagatay we were number one for sure!

и аз бях чула че ще идва в БГ за Бест модел но до сега не вярвах че ще стане  Peace

# 661
  • в очите на дъщеря си

Вили и ти Heart Eyes искам и преди и след мен винаги да пишеш

# 662
  • в очите на дъщеря си
Каквото щът да правят но накрая искам Фери  и Емир да си имат бебе и това е  hahaha

Сестро , викаш отказване няма tooth

видя ли ми молбата newsm78

# 663
Ами Тинче аз съм си тука ама малко съм заета от време на време ама новия тоалет веднага го видях  Flutter Flutter

Хриси и ти си много шик малко ще сме като близнета с тебе  Mr. Green ама много хубава целувка  Heart Eyes

# 664
Тука сме си Hug Явно всеки се занимаваше с по нещо. WhistlingСамо не знам как писахме едновременно. hahaha

# 665
Хриси понеже и аз много искам, дай да му станем кръстници.

# 666
  • в очите на дъщеря си
така  се развълнувах като видях целувката..................искам вече да е петък, да ме надъхат малко позитивно с тяхната любов

# 667
  • Варна
Хриси понеже и аз много искам, дай да му станем кръстници.
става  Hug Hug Hug

# 668
ето го това с евровизията  Wink
Selin: Everyone (every country) has tried to fix a handsome guy for the Eurovision songfestival. I f we(turkey) had Cagatay we were number one for sure!

Селин: Всички (всяка страна) се опитват да определят най-хубавият мъж (момче) за песенния фестивал "Евровизия", ако ние (Турция) си имахме Чагатай (предполагам, ако той е участвал), щяхме да сме номер едно - със сигурност.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 23:31 от ·٠•Snejka•٠·

# 669
  • Варна
Каквото щът да правят но накрая искам Фери  и Емир да си имат бебе и това е  hahaha

Видях я молбата ти

# 670
Брей тая лелка, че те си имат и други модели, не по-грозни от Чаги. Тая яко е хвърлила око на момчето. Тя направо го боготвори и идеализира. Направо, вече ме дразни.

# 671
  • в очите на дъщеря си

Видях я молбата ти

брей, че си строга , даже няма да кажеш дали е одобрена Sick

# 672
  • Варна
Ами Тинче аз съм си тука ама малко съм заета от време на време ама новия тоалет веднага го видях  Flutter Flutter

целувка  Heart Eyes

Наистина много хубава целувка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Колкото напредва сериала все по добре се целуват Сигурно репитират тайно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 673
  • Варна

Видях я молбата ти

брей, че си строга , даже няма да кажеш дали е одобрена Sick
Нали знаеш че винаги приемам твоите молби  Hug Hug Hug

# 674
  • в очите на дъщеря си
Лека нощ фемирки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт