Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 28"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 24 041
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Хриси, взе ми думите от устата. До края на сезона трябва да има бебе, за да може през лятото да поодрасне и Емир да си го припознае. Както се казва на есен с песен.
Според вас дали Фери ще задържи бебето ако Емир я изостави  newsm78 Може да направи като Гйондже  Thinking

# 616
Информацията за края на сезона 24 юни я засичам от няколко дена, дори в единия сайт в който качват фрагманите, ми беше направило впечатление, че са записани до 24 серия/очакват/ днес от cu fun page го обявиха като сигурно. В официалните сайтове не съм засичала такава информация  Peace

# 617
Хриси, взе ми думите от устата. До края на сезона трябва да има бебе, за да може през лятото да поодрасне и Емир да си го припознае. Както се казва на есен с песен.
Според вас дали Фери ще задържи бебето ако Емир я изостави  newsm78 Може да направи като Гйондже  Thinking
на мен ми се иска да го запази, но... тя е бедна, реалността около нея ще я съсипе.. бременна и сама, всички ще я сочат, а те нали все от думи се пазят. Освен ако не замине нанякъде за неопределено време  Thinking

# 618
  • в очите на дъщеря си
Здравейте Hug Hug Hug

еееееееехааааааааа, каква целувка само Heart Eyes и Джансуто как гледаше като натровена Laughing

# 619
Здравейте Hug Hug Hug

еееееееехааааааааа, каква целувка само Heart Eyes и Джансуто как гледаше като натровена Laughing

Здравей Тинче как мина панаира  Hug Hug

# 620
Идвам от ЗП и там са размисли и страсти, липсва само тежката артилерия. Ако има бебе, все още не мога да отговоря със сигурност. Трябва да ги наблюдавам в следващите серии и тогава, ще кажа. Тя е малко, като планинска козичка, катери се без много да премисля. На инат с този годеж, без малко напълно да загуби Емир. Добре, че след инцидента и увря главата. За Гюндже и Корай какво да кажа. При тях си беше само креватно джудо. Докато Фери и Емир не бяха стигнали до тази фаза, но се обичаха. Сега се замислям-може би, ще задържи бебето, разбира се ако има такова, но в никакъв случай, при никакви обстоятелства няма да му каже. В Асито как беше, мъка, мъка...с това дете, та почти до края.

# 621
Здравейте Hug Hug Hug

Тинче, здравей Hug Hug Hug Мислех, че няма да те сварим. Party

# 622
Здравей!

# 623
Тинче Hug

">#at=228[/video]

# 624
  • в очите на дъщеря си
Вили, панаира мина добре- изхарчихме света Mr. Green

детето много се радва , което е по важното

Сис
, тука съм и много се радвам на фрагманито Heart Eyes

Наде ,много те  харесвам така позитивна и весела Hug

# 625
  • Варна
Сезона може да свърши като Емир и Фериха се разделят и Фери разбира че е бременна и така ще  ни държат в напрежение до следващия сезон  Thinking

# 626
  • в очите на дъщеря си

Габи, много е хубаво клипчето Hug

# 627
  • в очите на дъщеря си
Сезона може да свърши като Емир и Фериха се разделят и Фери разбира че е бременна и така ще  ни държат в напрежение до следващия сезон  Thinking

ама вие си продължавате с тази бременност Shocked, аз не искам да забременее , а и не мисля , че ще стане поне не на този етап

# 628
Абсолютно съм съгласна с теб Хриси. Е то ако до тогава са заедно, това е голям келепир, цели седем серии любов,УРА.

# 629
  • Варна

ама вие си продължавате с тази бременност Shocked, аз не искам да забременее , а и не мисля , че ще стане поне не на този етап
Ми мисля си какво може да стане  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт