Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 28"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 24 001
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • в очите на дъщеря си
Сезона може да свърши като Емир и Фериха се разделят и Фери разбира че е бременна и така ще  ни държат в напрежение до следващия сезон  Thinking

ама вие си продължавате с тази бременност Shocked, аз не искам да забременее , а и не мисля , че ще стане поне не на този етап
Ми мисля си какво може да стане  Laughing

ти още от ЗП искаш да видиш Хазал бременна Crazy

# 631
Сезона може да свърши като Емир и Фериха се разделят и Фери разбира че е бременна и така ще  ни държат в напрежение до следващия сезон  Thinking

ама вие си продължавате с тази бременност Shocked, аз не искам да забременее , а и не мисля , че ще стане поне не на този етап
нали искаме да се  luvbed luvbed luvbed Емир И Фери, а Надето казва че пропуск в тия филми нямат мъжете, та за това Rolling Eyes

# 632
Тинче, като се разбере истината края на този сезон, каква интрига ще има за втория, нали трябва да ни държат в напрежение. Пък до тогава 100% ще са стигнали до кекс, а нали знаем техните мъже в турските филми колко са плодовити-99% от раз. Във почти всеки техен филм, детето е развръзката.

# 633
  • в очите на дъщеря си
Халил не е на вратата когато Зехра отваря- с различен шал е Peace

Габи , то и аз искам - кекс , но чак бебе  newsm78 мисля , че още е рано

# 634
  • в очите на дъщеря си
Тинче, като се разбере истината края на този сезон, каква интрига ще има за втория, нали трябва да ни държат в напрежение. Пък до тогава 100% ще са стигнали до кекс, а нали знаем техните мъже в турските филми колко са плодовити-99% от раз. Във почти всеки техен филм, детето е развръзката.

мисля , че е твърде банална развръзка  Peace ,  но това е мое мнение

# 635
Халил не е на вратата когато Зехра отваря- с различен шал е Peace

Габи , то и аз искам - кекс , но чак бебе  newsm78 мисля , че още е рано

Peace вярно е с разл шал

рано е ест той кекса не е бухнал още, а бебето люшкаме

# 636

мисля , че е твърде банална развръзка  Peace ,  но това е мое мнение
банална е да, а и ако клюката за -до 3 серии истината излиза на яве е вярна, края на сезона тр да е друг  Peace

# 637
  • Варна

ти още от ЗП искаш да видиш Хазал бременна Crazy

Искам пък да видя Хазал бременна  Mr. Green

# 638
Тинче, не го мисли това бебе, като я изгони Ръза от тях, ще я приютим в нашата тема. Ние дето сме майки вече, ще купуваме памперси, пюрета, биберони, а момичетата, които все още не са мамита, ще го обгрижват. Няма да оставим детето на улицата я, ще си разпределим функциите, ние сме оправни.

# 639
  • в очите на дъщеря си
Тинче, не го мисли това бебе, като я изгони Ръза от тях, ще я приютим в нашата тема. Ние дето сме майки вече, ще купуваме памперси, пюрета, биберони, а момичетата, които все още не са мамита, ще го обгрижват. Няма да оставим детето на улицата я, ще си разпределим функциите, ние сме оправни.

аз искам само Чаги да обгрижвам Blush luvbed

# 640
Stopаз ще приютя таткото  Mr. Green

# 641
  • в очите на дъщеря си

# 642
Моля за превод Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Cagatay ile sayin erkan ozarmanin yanindayiz temmuzda turkiyeyi temsilen best model of the world de bulgaristandayiz

# 643
# 644
Ей ще оставите детето без баща.  Joy Joy Joy Точите се да го приютявате. hahaha hahaha hahaha
А вие каква развръзка предпочитате - наистина с бебето е доста тривиално?!?
Габи, нещо Булгаристан ми се вижда там... #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт