На пазар във Варна - 15

• 55 573
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
някой знае ли валидна ли е още офертата на Рода мегамаркет-а за 10% отстъпка от сметката над 40лв през събота/неделя? Сайтът им е кофти и не знам дали все още я има

има я - посетих го

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 14:11 от milica_g

# 721
.

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 15:22 от Ahim_sa

# 722
  • Варна
На една много тънка риза имам мааааалка дупчица, която не може да се зашие. Трябва да й се декорира нещо отгоре. Опитах в две ателиета, нищо подходящо не ми предложиха. Идеи къде?

# 723
На една много тънка риза имам мааааалка дупчица, която не може да се зашие. Трябва да й се декорира нещо отгоре. Опитах в две ателиета, нищо подходящо не ми предложиха. Идеи къде?
Писала съм и друг път за моята шивачка на Дрин, в началото, отсечката между Владислав и Сливница, нося й всякакви неща за поправки и декорации, справя се ...

# 724
От къде да си купя качествен сгъваем чадър?Колко е нормалната цена за такъв,а не надута?

Аз имам от арт93- магазинът за кожени изделия./Има такъв магазин на Д-р Пискюлиев и мисля, в един от Моловете/Имам го повече от пет години, не е мръднал, цена точно не помня, но беше малко над 20лв.

# 725
Писала съм и друг път за моята шивачка на Дрин, в началото, отсечката между Владислав и Сливница, нося й всякакви неща за поправки и декорации, справя се ...

А за ремонт на тапицерия на бебешка количка, дали ще се навие, че ми отказаха на едно място?

# 726

А за ремонт на тапицерия на бебешка количка, дали ще се навие, че ми отказаха на едно място?
Ами не знам, дали ще се навие, дали ще може .....Най-добре да се пита предварително ...

# 727
  • Варна
не е много "пазарски" въпросът ми, но...

къде ходите на плаж? има ли случайно останал плаж без да е пренаселен?  Thinking

# 728

къде ходите на плаж? има ли случайно останал плаж без да е пренаселен?  Thinking

Ако нямам много време- на Аспарухово, рано сутрин, до около 11-12 не е така пренаселен и е широка ивицата.

Ако имам цял ден на разположение- Шкорпиловци.

# 729
  • Варна

Няма да кажем, иначе и той ще се пренасели  Laughing Wink
През седмицата сутрин е по-спокойно, събота и неделя навсякъде е пълно, по всяко време.

# 730
  • София
момичета,

търся брава тип "греда", която минава през цялата врата и се заключва двустранно. Водят се двустранни, хоризонтални греди.

Ето такъв тип:

# 731
за какво ти е такава? Отключва се като едното нищо! КАто си в къщи, единственото спасение е да се сложи ключалка от вътрешната страна, която да не се вижда от вън, тя ме е спасявала няколко пъти. За отвън- няма спасение, повярвай ми, всичко се отключва. Само дето правят впечатление многото ключалки. Аз съм с такава, струваше 400 лева, отключваха я няколко пъти. Добре ,че имам СОТ и камери.

# 732
От къде да си купя качествен сгъваем чадър?Колко е нормалната цена за такъв,а не надута?

Аз имам от арт93- магазинът за кожени изделия./Има такъв магазин на Д-р Пискюлиев и мисля, в един от Моловете/Имам го повече от пет години, не е мръднал, цена точно не помня, но беше малко над 20лв.
мерси ,знам ги и двата,цената е добре,виждала съм по 40лв  та се чудех дали да ги давам за един чадър Simple Smile
ние ходим на Дружба на плаж ,обикн съб и нед,на мен ми е сравнително спокойно и културно Simple Smileе като махнем тази гадна тоалетна която е същата от години

купих си чадърче от магазина в мола-32лв,продавачката също похвали своя че от 5г не е мръднал Simple Smile,мерси

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 20:46 от Звезди в очите

# 733
  • Варна
Здравейте !
Имам въпрос към тези от Вас, които пътуват с влак до Шумен.
Синът ми иска да пътува с влак и съм решила до отидем до Шумен, та въпроса ми е има ли смисъл да си купувам билет със запазено място или е спокойно и има места? Той е на 3г и предполагам, че пътува безплатно.
Също така как са условията във втора класа, ако е мизерия, да пътуваме в първа класа?
Благодаря !

# 734
  • Варна

Ние също ходим на Аспарухово. Почивните дни е пренаселен "паркинга", но плажната ивица е много широка и има място за всички. В работни дни е още по-спокойно - и плаж и на паркинг. Това беше юни - горещите дни.

Общи условия

Активация на акаунт