Този под нас много често тряска входната врата на апартамента си и на входа. Ние над него, ако сме вече легнали, "лекинко" си се стряскаме. Никаква мисъл няма в главата му за другите обитатели. Кучетата му лаят, пече на барбекю на терасата си, и димът идва у нас и съседите. Не търпи никаква забележка. То вече и никой не му прави де. Няма смисъл. Наложих си да свикна, но под нас има един дядо, който се оплаква, че е с апаратче на сърцето, и някой ден от стреса щяло да му спре сърцето. Наистина, вратите се блъскат доста яко, и ако човек е заспал се стряска. Говорили сме с полицая на района-казва това са съседски взаимоотношения, решавайте си ги сами. Правете вътрешен ред. Да, ама не става. И си търпим.
Като почне да пече събирам прането и псувам тихо, за успокоение на гнева си, и му пожелавам да му приседне мръвката, ама нищо не му става на гадняра. Всичкия пушек влиза у дома, над него сме, отврат е, ама търпим.
А вие му измийте прозорците със сапунена вода
. така де, това е по-добрия вариант, ако всички имаха тоалетни надолу, а аз отгоре кухня
. съжалявам, но съм нощна птица в Бг и нямам намерение да си изолирам още жилището, имам си теракот и си ми харесва така.
да ни е живо и здраво. Ами вчера си беше зашил 1 найл. торба на спайдърменския костюм, качил се на скрина и скача от него на пода
Представям си съседите от долу...постоянно правиме забележки, че не може да се скача в къщи, че ще ни изгонят от блока и дъра бъра, ама на детето е пълно с енергия, скучно му е да рисува и да се занимава с тихи игри. Извиняваме се на съседите, те поне са търпеливи и доста възпитани, то затова и основно седиме в тоя блок. Стараем се да не е нон стоп и всичко това се случва до мах 10 ч вечерта.