Кошмарни съседи

• 4 451
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
Ооо, темичка за милите съседи Laughing
Този под нас много често тряска входната врата на апартамента си и на входа. Ние над него, ако сме вече легнали, "лекинко" си  се стряскаме. Никаква мисъл няма в главата му за другите обитатели. Кучетата му лаят, пече на барбекю на терасата си, и димът идва у нас и съседите. Не търпи никаква забележка. То вече и никой не му прави де. Няма смисъл. Наложих си да свикна, но под нас има един дядо, който се оплаква, че е  с апаратче на сърцето, и някой ден от стреса щяло да му спре сърцето. Наистина, вратите се блъскат доста яко, и ако човек е заспал се стряска. Говорили сме с полицая на района-казва това са съседски взаимоотношения, решавайте си ги сами. Правете вътрешен ред. Да, ама не става. И си търпим.
Като почне да пече събирам прането и псувам тихо, за успокоение на гнева си, и му пожелавам да му приседне мръвката, ама нищо не му става на гадняра. Всичкия пушек влиза у дома, над него сме, отврат е, ама търпим.

А вие му измийте прозорците със сапунена вода  Mr. Green

# 46
Намерете начин да говорите с родителите.Иначе е мъчение и за вас и за тях ,ако се окаже ,че има здравословен проблем и те се притесняват да споделят.

# 47
Карма135, няма пости за него. Понякога пече през ден, понякога един, два пъти в седмицата, понякога веднъж в месеца. Но вратите са от желязо и страшен шум вдигат.

# 48
Ооо, темичка за милите съседи Laughing
Този под нас много често тряска входната врата на апартамента си и на входа. Ние над него, ако сме вече легнали, "лекинко" си  се стряскаме. Никаква мисъл няма в главата му за другите обитатели. Кучетата му лаят, пече на барбекю на терасата си, и димът идва у нас и съседите. Не търпи никаква забележка. То вече и никой не му прави де. Няма смисъл. Наложих си да свикна, но под нас има един дядо, който се оплаква, че е  с апаратче на сърцето, и някой ден от стреса щяло да му спре сърцето. Наистина, вратите се блъскат доста яко, и ако човек е заспал се стряска. Говорили сме с полицая на района-казва това са съседски взаимоотношения, решавайте си ги сами. Правете вътрешен ред. Да, ама не става. И си търпим.

Като почне да пече събирам прането и псувам тихо, за успокоение на гнева си, и му пожелавам да му приседне мръвката, ама нищо не му става на гадняра. Всичкия пушек влиза у дома, над него сме, отврат е, ама търпим.

А вие му измийте прозорците със сапунена вода  Mr. Green

Не става. Терасата му не е остъклена. Пък и защо да му правя мръсотии? Като него ли да ставам?
С лошо нищо не става, само да се изтрепем, защото той е войнствен, не търпи възражения от никой.

# 49
Съседските отношения явно са проблем на доста хора. Не знам какво е решението и дали въобще има такова, но все пак всички живеем в този блок и би трябвало малко или много да се съобразяваме. За съжаление не всеки мисли така. А колкото до възпитанието на детето - от това, което виждам и чувам определено липсва. Щом на родителите не им прави впечатление какво прави детето им...дано благоволят да ми отворят вратата някой ден, макар че се съмнявам да има някакъв ефект.

Няма да ти я отворят. Мога само да ти съчувствам. Ако бяха разбрани хора, досега да сте решили проблема. Всички имаме деца, то моите са вече големи, ама пак съседката веднъж се оплака , че чувала топка и скачане. Говорих със сина ми и спря да скача. Все пак в къщи не е игрище, и хора има отдолу. Трябва да живеем с мисъл за другия до нас, иначе не става.

# 50
При нас ако надвишим с шума съседката отдолу ни напомня по трабите(чука по тях с нещо).Аз го правя същото със съседите отгоре.Пробвай ако имаш такива.

# 51
какво да кажа аз, като архитектът на блока така е проектирал, че всичко живо под мен  под мястото на моята тоалетна има кухни. следователно в моята тоалетна мирише постоянно на пържени филии, свинско със зеле , и кой, каквото готви, знам менюто на всички. сложила съм мощен вентилатор, ама на, пак мирише  Crazy . така де, това е по-добрия вариант, ако всички имаха тоалетни надолу, а аз отгоре кухня Mr. Green

на моята съседка и вадя душата , че се прибирам по нощите и ходя с токчета. била тънка плочата newsm78. съжалявам, но съм нощна птица в Бг и нямам намерение да си изолирам още жилището, имам си теракот и си ми харесва така.

# 52
Аз съм от майките с темпераментни деца - слава богу само 1 Simple Smile да ни е живо и здраво. Ами вчера си беше зашил 1 найл. торба на спайдърменския костюм, качил се на скрина и скача от него на пода Confused и вика Мамо, заший ми още 2 торби защото 3пъти скачах ама още не мога да летя Joy Представям си съседите от долу...постоянно правиме забележки, че не може да се скача в къщи, че ще ни изгонят от блока и дъра бъра, ама на детето е пълно с енергия, скучно му е да рисува и да се занимава с тихи игри. Извиняваме се на съседите, те поне са търпеливи и доста възпитани, то затова и основно седиме в тоя блок. Стараем се да не е нон стоп и всичко това се случва до мах 10 ч вечерта.
 Сестра ми се оплаква от съседчето, което играе на комп. игри и си пуска звука на мах и бебето и не може да спи. Ами това е положението с живущите в блок, все ще има някой недоволен. За мен малките деца са най-малкия проблем, като че ли... При чалга съседи обаче на  100% се изнасяме Wink
Съседите в в блока на родители ми се събираха нон стоп и играеха хора до сред нощите, всички чаши във витрините звъняха, за сън не ставаше и дума Wink

# 53
  • София
Като гледам на всеки май все нещо му пречи. Сигурно в тая тема се оплакват само примерните съседи  Mr. Green

# 54
какво да кажа аз, като архитектът на блока така е проектирал, че всичко живо под мен  под мястото на моята тоалетна има кухни. следователно в моята тоалетна мирише постоянно на пържени филии, свинско със зеле , и кой, каквото готви, знам менюто на всички. сложила съм мощен вентилатор, ама на, пак мирише  Crazy . така де, това е по-добрия вариант, ако всички имаха тоалетни надолу, а аз отгоре кухня Mr. Green

на моята съседка и вадя душата , че се прибирам по нощите и ходя с токчета. била тънка плочата newsm78. съжалявам, но съм нощна птица в Бг и нямам намерение да си изолирам още жилището, имам си теракот и си ми харесва така.

Пазари се - ти ще ходиш боса, ако тя спре да пържи.

# 55
Мисля, че окачени тавани биха намалили шума отгоре. Освен това със сигурност ще намалят и загубата на топлина, с която топлите горните съседи, да не им изстиват краката. Ориентировъчно 20 лв./кв.м.

Peace

# 56
Като гледам на всеки май все нещо му пречи. Сигурно в тая тема се оплакват само примерните съседи  Mr. Green
Ами да ти кажа на нас са ни викали полиция.  Laughing Беше за някакъв рожден ден на нашите и може би малко прекалихме,но и комшийката отдолу хич не в час.Редовно си чукахме и ние по тръбите,а като решавахме,че ще имаме купон нашите ходеха до тях и ги предупреждаваха,че ще вдигаме гюрултия,а не да ми идва по нощница и да ни мрънка.  Laughing
А това за скарата,сякаш сме имали късмет,че попадаме на свестни съседи- и нашите си печаха скаричка,ама като почваха ни звъняха да затворим прозорците (тераса до тераса),че да не се омирисваме и ние.
Върлата чалга с огромните колони (музиканти) на по долните етажи беше ежедневие и май вече на никой не му правеше впечатление.Сега всичко това,което описвам го няма,ние младите се изнесохме и останаха родителите ни.  Crazy CrazyТишина и спокойствие.
Трябва просто търпение и такт.Няма ли го,ще живееш цял живот в мъки комшийски.

# 57
Имам познати които живеят в къща,имат и малка градина отзад.С 2 момичета са на 8 и 5 год.,сега чакат бебе.Нямам думи какъв шум се вдига у тях-децата усилват тв до дупка,викат,карат се постоянно.Карат ролери вътре,вдигат невъобразим шум.В градината също-сложиха им пързалка и люлка-буквално ги разбиха.Майката не им прави забележки.Забравих да спомена че свирят и с вувузели вътре,вкъщи.Зависи от родителите според мен,ако те не обръщат внимание и си мислят че щом са си вкъщи децата им могат да правят каквото си искат и да вдигат такъв шум,незнам какво може да помогне Twisted Evil

# 58
  • София
И аз си имам кошмарна съседка!Жената не е виновна-психично болна е,но скоро и цялото ми семейство ще лудне покрай нея!Та значи жената мести мебели по цяла нощ!Няма нощ без тътрене и падане на мебели...От думи не разбира,агресивна е и нито полиция,нито роднини съдействат!Така,че съчувствам искренно на всики "късметлии със съседи " като мен!

Общи условия

Активация на акаунт