Юлски деца-Тема 44

• 30 554
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Привет!
Времето се затопли и от 2-3 дни Даниела е без памперс и навън. То, и без това вече беше време да й го махна, защото тя се сдържа ше и не пишкаше в него. Та, засега имам успех в изпикаването навън и нямаме опикани гащи  Peace
Роси, незнам дали и как ще си опазиш мебелите-ще ти се наложи да си ходиш с почистващи препарати  Laughing.
Диди, стахотни са ти децата  Hug Peace. И аз мразя пясъчниците, особено като знам, че много кучета и котки си вършат работата в тях  ooooh!. Опитвам се да държа децата надалеч от всякакви пясъчници, но не винаги ми се получава номера  Rolling Eyes

# 76
  • USA
Мама Диди, този обръч едва ли го има в Бг, просто го дадох за пример като размер. За различните кг. е и различно теглото на обръча, като този е за хора между 45 и 72 кг. и обръчът е 1.4 кг. Не мога да отворя линка, който ти е дала Сиси, но може би е нещо подобно. Тук цените са от $30 нагоре в зависимост от марката и т.н. А иначе Катя и Петя са големи сладурани!
Кукумявче, ЧРД и тук, бъди здрава и много щастлива!

# 77
  • София
Кукумявче, честито   bouquet
Рал, за слънчева не се бях сетила  Thinking Баща и със сигурност има сенна хрема, но и други разни неща го дразнят, прави екземи по всяко време на годината  #Cussing out Като се замисля какъв плаж му направихме последния ден, дори стаята освободихме, но си останахме на територията на хотела до следобяда.
Аз за гърнето мога едно да кажа, сваляйте памперса, а другото по интуиция ще Ви дойде  Peace Няма мебели, няма килими, всичко минава за месец, а и сега ощепикото им не мирише много.
Диди, аз се подкъсих доста преди месеци и много съм доволна. Виж във фейса снимки, казват, че съм свалила и 7-8 години  Laughing Вчера дойде до нас сестра ми, не я бях виждала отдавна, и тя се подстригала късо леко асиметрично, я посъветвали, че е модерно. Много добре е сега, макар, че е на 40 изглежда под 30 г. без майтап.

# 78
Ама ,Миме ти имаш коса на главата си а аз нещо такова...страх ме е ,че като  яподстрижа,ще изглежда още по-рядка newsm78

# 79
Ама ,Миме ти имаш коса на главата си а аз нещо такова...страх ме е ,че като  яподстрижа,ще изглежда още по-рядка newsm78

Ако фризьора си знае работата, няма! Има си техники (филиране и т.н.), които са точно за редки коси.

# 80
Да,Ралче ,има си тактики ама пусти страх...  затова сега едновременно с прическите в нета търся и добър фризьор,че не трябва да има проба грешка  Mr. Green Гледам,гледам и с нито една прическа немога да се възприема

# 81
  • София
Кукумявче, Честит Рожден Ден!Бъди здрава, много щастлива и много обичана!
Миме, да напиша, че и аз съм имала слънчева алергия като малка( и все още имам , но много внимавам, почти не се пека и ми се разминава), и често се слуваше да вдигам температура от това.И е много неприятно, тъй като и обривите ужасно сърбят.
Рал, и аз съм на мнение, че трябва просто да се махне памперса, ако дошъл момента за седмица -две детето се научава, ако ли не , след месец - нов опит.
И аз съм към отбора на мразещите пясъчниците, точно поради причината дето Чочи е написала, особено сутрин когато водя каката на училище и виждам как всички кучета минават оттам...

# 82

Ми освен да ви поканя на нашата площадка. Има 2 пясъчника и няма кучета. Само за нас ще си е, защото блока още не е напълно населен. Площадката е с играчки, катерушки и пързалки под които настилката е гума, а не цимент. Подържа се изрядна чистота. Само люлките не стават за нашата възраст.

# 83
  • Canada
Ами Диди, и аз напоследък съм се замислила да си променя прическата, че нещо ми втръсна. Имам чувството, че цялживот ходя с една и съща коса. Та сега съм си харесала черта с бретон, с дължина до раменете, като на Сияна от Стъклен дом, когато се подстрига. Незнам на теб дали ще ти допадне, и дали би ти паснала на формата на лицето, но просто давам идейка... Hug
Кукумявче, Честит рожден ден и от мен! Нека животът ти да е така слънчев като днешния ден! Hug

# 84
Имаме си зъб  newsm44 седемнадесети, лошото е, че драмите ще продължат защото и от другата страна венеца се е подул, та ще си го трая още сополов и лигав.
И ние в петък минахме през фризьорката, Божидар е офъкан да заприлича на момченце и аз се разделих с пет пръста от моята грива, но тя е гъста и къдрава, та каквото и да правя все съм си рошава.
Роси, незнам дали и как ще си опазиш мебелите-ще ти се наложи да си ходиш с почистващи препарати  Laughing.
Аз и сега си покривам двете части на дивана с долните чаршафи дето вървят комплект към олекотените завивки, защото самите завивки ги слагам в горни торби.

# 85
  • София
Кукумявче, честит рожден ден! Здраве и любов и от мен!   bouquet

Миме, честито за яслата! И нас ни приеха по 1во желание на 3то класиране.  Party  Дано София бързо да се оправи.  Praynig
Мама Диди, не съм имала дискомфорт от спиралата, освен удълженият МЦ.  Peace  А косата ако я изсветлиш малко, няма да й личи, че е рядка- на черна повече личи.  Peace
Рал, и аз мисля тези дни да се захващам с махането на памперса.  Mr. Green  Само да приключим с повръщането и разстройството, които са погнали бръмбарка.  ooooh!

И аз не обичам пясъчниците, ама всяка вечер ги събличам в банята, че имат в пампресите по половин кило пясък.  Whistling

# 86
  • Кърджали
Добро утро!
Ние в петък по спешност и поради неприятен повод заминахме за София. Поне покрай другото Кати се налудува в Западен парк, радва се на внимание. Изкара си приятно, нищо че се скапа и от пътуване.
Тази сутрин се събуди от телефона на баща си. Легна до мен, излежава се, въртя се ...и взе че заспа.Та сега още я чакам да вземе да стане окончателно.
За памперса, в София най- накрая се наканих и взех гащички. Та тия ще видим какво ще излезе. Смятам да пробваме, очаквам голямото омокряне, ама стискам палци да е по - кратко и бързо успешно.
 Кукумявче, честит рожден ден със закъснение.Много здраве,, щастие и любов!
Ral_p, честит рожден ден и на теб! Един щастлив и спокоен семеен живот!

# 87
Мама Диди, не съм имала дискомфорт от спиралата, освен удълженият МЦ.  Peace  А косата ако я изсветлиш малко, няма да й личи, че е рядка- на черна повече личи.  Peace

Точно обратното ми каза една фризьорка- каза да я нося черна за да създава илюзия за обем  Mr. Green

# 88
Момичета, почерпете се за мое здраве! Днес "поумнявам" с още една година.

# 89
Кукумявче, честито и тук с малко закъснение.

Ралче, честито ти поумняване, макар че ние жените сме си все умни, накъде повече Laughing. Да ти се сбъдне всичко, което искаш, да си подредиш живота така както пожелаеш.

Общи условия

Активация на акаунт