Александра, Амбишъс, наистина са супер удобни тези обувчици, но нямаше късмет детето- нямаше ги в близкия магазин, а хич не ми се обикаля да търся, та ще си чакам явно. Аз обаче намазах нови сандалки
Амбишъс, да се оправяш бързо!
Александра,Силви Д., много е смотана тази ситуация- нито е гот да се караш на чуждо дете, нито пък е гот да си мълчиш като тормозят твоето! Аз не съм изпадала в такова положение все още, но ми се случи обратното. Александър се беше качил на една катерушка, едно по-голямо момче (3-4годишно) се намести и то там и се опита да го избута, съответно моят щурчо го блъсна, детето падна и ревна. Майката дойде да го вземе и се озъби, за което имаше основание, аз се скарах много, той се уплаши и стана мазало. Чак по-късно се замислих, че всъщност другата майка си пиеше бира и си пушеше на 20 метра от нас, а може би беше редно да си гледа детето, което дойде да бута моето...
Дани, честита нова работа! Да ти върви по вода, да свикнеш бързо и лесно и дано да ти е приятно това, с което се занимаваш! Разкажи повече!
Джули, при нас държавната кухня също е несравнимо по-вкусна от всички частни, които сме опитвали! Дано прояде малката!
Ганушка, аз не съм видяла заплахите ти, но явно интуитивно съм разбрала, че е време за писане
Четеното на книжки не е вървежно при нас, опитвала съм, но не става. Но пък когато пътуваме в задръстване само двамата в колата, му разказвам приказки, преправям си гласа, издавам смешни звуци и той страшно се кефи! Явно са малки още за някои работи
Браво на Дари за успехите с гърнето!Славена, приятно посрещане на рождения ден!
Още един въпрос към софийските мами- къде има готино бельо като за нашите деца? По-конкретно имам предвид някакви хубави и меки памучни гащички, в съответния размер за малки дупета. Където и да гледам, все са или гадна материя, или най-малкия размер е за височина 110 см. , или струват 5 лева бройката, което много ми се струва, но пък може и нормално да е, не знам.
Хубав ден ви желая, да сте здрави и усмихнати

Страхотен е...да го нацелуваш
още не е дошло и даже мислех да пиша до НОИ 
Скоро си разглеждах платежните за внесени осигуровки и движението на майчинството и се оказва, че винаги ми превеждат парите на 12-13 ден от внасянето на осигуровките. Та вероятно работодателят ти внася със закъснение осигуровките и съответно ти със закъснение си получаваш парите
днес даже имахме и първото наакване в гащите
бях забравила как се перът наакани дрешки, гащичките даже направо изхвърлих, ми то няма как се изчистят, ужас 

Но все в гърнето, даже веднъж (за първи път) ми каза "мамо, има пиш". Досега само за акито си казваше. Упс, редакция - чувам баба й отдолу, че Андичка се е напишкала, уф.
Ама няма как, ще се научи. ТА вчера следобяд за пръв път спа успешно без памперс и реших да направим и севтето навън, но уви - напишка се. После и вкъщи още 2 пъти, но май беше леко боса и гола навън и заради това. Така или иначе имаме сериозни успехи и до седмица-максимум две мисля да сме вече тотално без памперс. Дай Боже!
А вие като се напишкат как процедирате? Оставяте ги напишкани известно време, с цел да им стане неприятно и уж това да помогне да осъзнаят какво трябва да правят или веднага ги сменяте защото се притенсявате да не настинат?? 
Сериозно е прокървила, има леко отлепяне на плацентата. Странно, че освен да лежи, друго абсолютно нищо не й правят в болницата, все си мислех, че за такива ситуации лекарите предприемат нещо.
а и доста има по-това време.
И да не ти дадат болни4ен си вземи отпъска и се пази

Мениджърката се е заканила да купи видеокамера и който родител не вярва на нещо ще полу4ава в края на деня видеозапис, за да се увери