АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 402
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Кърджали
Тепсихора, дано да ги намериш, много са хубавки.
Иначе Кати пие най - вече от съвсем обикновена чаша, и то от доста време. От шише сега има мерак да се научи, но така пие, че после поне три минути кашля, дави се, та не и давам много много.Но набара ли шишето, няма оставяне... Навън и в леглото си пие с тези чашки с твърд накрайник.

# 181
  • София
Хелоу,момичета,
как сте?

За чашката Никол пие от всичко шише със сламка,предходна чаша,шише с биберон.Най-удобно ми е последното,защото от всички друг тече вода и ми олива всико в чантата.И аз мислех да  я отказвам,но не го реших твърдо докато не ми скъса със зъбки 2 биберона.  Mr. Green

За зъбите има 12 броя.От 2-3 месеца не й  е покарвал нов.

Отдавна не се кърмим.За мен това е огромнооооооо облекчение.

За памперса не мисля,че скоро ще стигнем до етапа да е само на нощен памперс,но мисля,че няма да я будя. Mr. GreenТака и аз няма да се разсънвам.

Разбрахте ли за промоцията в Била-утре и в  събота всички памперси са с 25% намаление с Била карта.Което си излиза доста изгодно.Дано не се разграбят бързо....

Хариелка,чакам снимки на малката принцеса с новата прическа!Ти как си,всичко наред ли е?
  Трейси,и от теб чакаме снимки на малкия Томи.
  Оставям ви за сега.Лек ден на всички!

# 182
  • Sofia
Трейси, честит рожден ден и от мен, миличка! Да си жива, здрава, все така борбена и издръжлива душица, все така красива и усмихната жена и все така щастлива и желана майка и съпруга!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Терпсихора, Софи още пие от преходна чаша на Tommee Tippee с твърд накрайник за 9м + мисля че беше. От обикновена чаша още не може хубаво да пие, от бутилка също. Млякото си го пие още от шишетата с биберон. И аз мисля да й взема някаква термочаша със сламка, тя обича да пие от сламка.

Джема, ами не съм я снимала скоро Софи, но тя прическата й не е много променена, просто е подравнена и пооформена. Аз горе-долу съм добре, един ден съм много спокойна и обнадеждена, друг ден съм изнервена и ме боли все нещо и ми се плаче и така ... Ама както и да е, да стои бебето вътре, пък аз всичко ще изтрая ...

А сега на въпросите на Италиана:
1. Излезнаха ли втората четворка кътници на вашите бебоци? Ако да, по -проблемно ли ви се стори? - Още не са излезнали, подозирах че точно това се случва сега, защото спи доста неспокойно нощем, ама като напипвам, нищо няма все още.
2. Играят ли си вече децата с други дечица? - Да, много обича другите деца, направо пищи от кеф, като види дечица. Играе си и с големи, и с деца на нейната възраст.
3. Има ли мами, които още кърмят и ако да кога смятате да ги отбивате? - Отдавна спряхме с тази дейност.
4. За махането на памперс, през нощта как мислите да процедирате - без памперс със субъждане през нощта за изпишкване или с памперс, а само през деня без? - Нощния памперс на Софи отдавна е вече винаги сух и даже съм намислила скоро да не й го слагам изобщо. Не съм я събуждала, за да я подканям да пишка, просто започнахме да се учим през деня без памперс и тя явно се е научила вече да задържа и така и през нощта не се напикава. Имало е случаи, когато се пробужда нощем и ми казва: "Мамо аки." И аз я слагам на гърнето, тя спейки се изпишква и пак си лягаме. А на дневния сън спи по гащички, инциденти също не сме имали.

# 183
МОмичетаа, много спешно ми трябва мнение на адвокат. Има ли сред вас???  Praynig

# 184
  • На плажа
Честит рожден ден Трейси,пожелавам ти всичкото щастие на света....ако вече не си го получила  bouquet
Гануше нищо лошо няма да се включваш честичко,ти понеже не беше във Варна,затова ли не се включваше?
Поли хич не се включваш,и Амбишъс и тя...
Зъби има още доста да ни излизат-3 кучешки и 4 кътника чакаме.
Не се кърмим...то май не останаха кърмещи мами...май само Славенчето и Силви д. ли беше  newsm78
заиграва се с дечица но за кратко,през повечето време си кара колата сам.
Без памперс сме през деня,все още слагам памперс на обедния сън,но като стане мн.горещо ще го махна и него.Нощния още ще го слагам,понеже пие много чай и си пишка.
шише ползваме от тези от минералната вода-за спорт май се водеха.Със клапичка отгоре,която като се натисне и не пуска вода.Много са ни удобни,понеже и кака му пие от него,та не нося две шишета.

Днес ми беше първия работен ден и да ви кажа ...мнОго работа....и мнОго нещо за учене  ooooh!Има един месец поне да се уча.Ама аз не се плаша,всичко ще се нареди,само да има работа Wink

# 185
Здравейте мами

Трейси-честит рожден ден-да си жива и здрава,бъди винаги така позитивна и енергична,пожелавам ти догодина да си направиш пак такъв подарък,но да е от женски пол Grinning.Наздраве  bouquet Hug

На въпросите:

1. Излезнаха ли втората четворка кътници на вашите бебоци? Ако да, по -проблемно ли ви се стори?-Още не са,  с 14 зъба е и в момента й пробиват другите 2 кучешки.

2. Играят ли си вече децата с други дечица? - Играе си,но за малко,по скоро излизаме с мами с други дечица на нашата възраст,малките се радват едно на друго за малко,поиграят си и после всяко се занимава с нещо друго.С по големи деца,особено момиченца си играе много добре,постоянно ги търси и ходи след тях.

3. Има ли мами, които още кърмят и ако да кога смятате да ги отбивате? - Кърмихме се до 1г. и 3м.,вече не,нямах никакъв проблем с отбиването,беше ни останало само вечерното кърмене и го заменихме само с гушкане на спалнята без да се кърмим и така си заспива без проблем.

4. За махането на памперс, през нощта как мислите да процедирате - още не съм го мислила, в момента през деня е без памперс,на обедният сън слагам памперс,но 99% от случаите е сух и мисля скоро да го махна и него.Но за през нощта съм в чуденка,надявам се да стане като при Хари и сама да започне да стиска,но ако е като мен.... Rolling Eyes-аз ставам всяка вечер по 1-2 пъти да пишкам, веднъж на 3 месеца да изкарам цяла нощ без да се събуждам за 00.Дано да не прилича на мен Praynig

За чашките за пиене-никога не е пила от шише с биберон,към 6-тия месец и купих чаша с мек накрайник,по късно чашка с клапа,но махнах клапата, тъй като не можеше да пие с нея, и беше голямо оливане в чантата ми като я носих тази чаша.От скоро пие от чашките със сламка и ми е супер удобно така.

Вчера бяхме на консултация, явно сме в период на растеж,висока е 86.5 см. и тежи 11.5 кг. (500 гр. за 3 месеца).Питах педито дали нещо може да й стане като стиска по 2-3 часа и тя ми каза,че си е съвсем нормално за възрастта им да не пишкат толкова време,даже по притеснително би било ако пишкат през половин час.Хари, Дани пиша най-вече за вас,че нали имахте същите притеснения като мен Simple Smile,а и за другите мами,който се интересуват.Обясни ми,че ако много им се пишка при подканване в градинка или в някоя тоалетна ще се изпишкат или пък в гащите,не можели да стискат като голям човек чак толкова умишлено,че да си навредят,все ще свършат някъде работата Laughing

Лека вечер и дано да е лека,че снощи изкарахме тежка нощ заради тия кучешки-появиха й се сополки,не можеше добре да диша от тях,будеше през 20-30 мин.,рита и помрънкваше от болки и тъи.Ох като гледам маи няма да е лека при нас,пак се почна с буденето ooooh!

# 186
Много благодаря на всички за хубавите думи!  Hug

Трейси, първо честит Томи! Много да е здрав, усмихнат и всички да сте все по-щастливи заедно!  Hug Много здраве и на теб желая, много да те гледат и слушат всичките ти мъже! Честит рожден ден!   bouquet

Хариелка, радвам се за хубавите новини при вас! Все така добре да сте, времето ей сега ще литне!  Hug

По въпросите..
Преслава се отби още на 18м.
Пие от шише с твърд накрайник или шише със сламка. Биберона от скоро го усвои, ама то няма за кога вече  Laughing
Не се опитвам да направя нищо по въпроса с памперса.. не си казва, не ми се тормози още с тая работа Simple Smile
Зъби.. първия кътник от последната четворка изби.. Останалите 3 също са се надули и точи сополки от няколко дни, та ги чакам.  Rolling Eyes
Играе си с деца, ако са по-спокойни.. види ли поне малко агресия си се премества на по-спокойно  място Simple Smile Общо взето отиваме на площадката пускам я и където й хареса там си се заседява  Grinning

# 187
  • В друго измерение
Привет и от мен, едвам днес намерих време да отворя форума и да попрочета!

Честита рожба на Трейси, да е жив и здрав! Честит рожден ден!

Буболече - честито! Дълъг и щастлив семеен живот ви желая!

Хари - леле, през какво си минала, миличката! Дано всичко е зад гърба ти и лека и безпроблемна бременност до края!

Ние сме добре, малката много говори, като смесва бг и английски, примерно 'до томороу' и 'мамо, гоу, гоу, гоу' и още куп други бисери, за които не се сещам в момента. Гледачката се завърна от Бг и от вчера е на работа отново. Но аз пострадах в неделя, подхлъзнах се с ролковите кънки на едни малки камъчета, дето тук ръсят навсякъде през зимата, тръгнах да падам по дупе, но инстиктивно се подпрях на лявата ръка, като съответно си счупих китката. Не мислехме, че е счупена, защото падането беше много леко, а и не болеше много, но по-късно в спешното се потвърди от рентген. Викаха и хирург-ортопед да погледне снимките, всичко беше наред, не се налагаше операция, дори наместване нямаше, направо ме гипсираха. Днес пак имах час за хирург-ортопед, добре зараства, даже така добре, че тя смята, че мога да се върна на работа отново, по цял ден Shocked Shocked Shocked. Но пак ме вика другата седмица, за смяна на гипса и преглед. Сега записах час за личната докторка, да говоря с нея, поне на половин ден да се върна на работа, че аз съм гипсирана от края на пръстите до лакътя, не мога да седя на компютъра по цял ден. Та така, добре се подредих, но както ми казаха хората: ''който не се спира, Господ намира начин да го спре'' и така добре се спрях сега, че съм като вързана, ни кола мога да карам, за колело и кънки да не говорим, и то така ще повече от месец. Аз, макар че съм дива и не се спирам, досега не си бях чупила нищо, но за всичко си има първи път, а и слава Богу, че не е сериозно счупване и  не съм се потрошила.

Терпсихора - този тип обувчици са страхотни, ние имаме подобни, но кожени, носим ги повече от месец вече. Ето ги: . От шишетата с накрайник отдавна не иска да пие, ако й го дам, отвърта капачката и пие направо от чашката. Предпочита чаша или обикновено шише.

Дани - успех на новата работа, всяка нова работа е стресираща в началото!  Hug

Кобрети - изпитан метод за целулит е правилно хранене (без пържено и тестено), цитрусови плодове и сокове и много, много движение. При мен работи безотказно. Peace

Лиде - харесваш ми с новата прическа, аз и на скайп ти казах! Дано Макси е добре с новите стелки! Hug

На въпросите: 1. Не, но се чеше точно там, сигурно скоро ще е; 2. Да, от много отдавна я събираме с други деца, играе си много хубаво с всякакви възрасти. Редовно по детските градинки я намират по-големи момиченца, които са очаровани от нея и много я занимават; 3. Не се кърмим вече; 4. НОщният памперс не е махнат, но често е сух, пишка сутринта в гърнето.

Приключвам, че ми е неудобно малко да пиша с гипса, до скоро!

# 188
  • София
ЧРД, Трейси! Да си жива и здрава и много да те радват мъжете ти!   bouquet

БуболечеМече, честито и зло да те забрави, че май те пропуснах в поздравленията. Страхотна шаферка сте си имали!  bouquet

Мен нещо яко са ме треснали пак хормоните. Вчера една мама даде на Боби бонбон от тия с витамин Ц дето са плодовите. Ама той не знае какво да ги прави - обича да ги развива и завива обратно. И едно дете видимо малко по-голямо от него, с неизвестно къде позициониран възрастен за контрол, като взе, че му го грабна от ръцете и го изяде. Направо нямах време да отреагирам. Преди това само му дърпаше от ръцете играчките, пък Боби си ги стиска и като успее да му ги измъкне го болят ръцете и ми се оплаква. А иначе пита може ли, ама не чака отговор - направо дърпа. Обясних аз няколко пъти, че не иска да ги дава явно, ама никой не слуша. Накрая и Боби реве, и на мен ми се дорева - събрахме нещата и се махнахме, ама много идиотски се почувствах. Много ми е тъпо на чужди деца да правя забележки - на моето може и да викам, ама си е моето в крайна сметка... Какво правите в такива ситуации?

За въпросите:

1. Подозирам излизаща последна 4ка кътници - за сега предимно ми се оплаква и показва, че го боли навътре някъде из устата.

2. Играе си с децата, даже си има любими приятелчета, на които се радва като ги види. Едното девойче искаше онзи ден вкъщи да си го водим - беше много сладък - сочи количката й и после към входа да я бутаме натам.

3. Още си кърмя - така като гледам ще спретваме тандем. Иначе вече за луда ме обяви цялата рода - слушам как ме изсмукват децата и всякакви други. Гледам да се информирам и да ги оставям да се наприказват, че иначе ще лудна. Щом се препоръчва децата да пият мляко и може да пие мляко от мама, а не от кравата, значи не е толкова еретично цялото нещо. Аз и друг път съм казвала, че ми е много любопитно, ако не бяха всичките приказки и нуждата да работим, кога биха се отбивали децата. Все пак повечето бозайници се кърмят докато започне смяната на млечните зъбки...интересен факт според мен.

4. Памперсите са ми тежест напоследък, но освен да пишка над тоалетната докато го държим, друго не успява. Преди имаше и акита, ама сега все в памперса... Не знам правилно ли е, ама всеки път обяснявам, че тия неща се правят в тоалетната, че с гащи е по-готино, ама няма ефект...
Купила съм гащи и чакам тия дни да се почувствам по-спокойна, че да не го стресирам.

За пиенето - откакто е по-топло пропи вода: хърей. От моята бутилка с помощ де, че иначе голямо оливане става. Има и една чаша с твърд накрайник с 3 дупки и от нея успешно пие сам. И от чаша може ама с помощ.

Ох май прекалих. Лека нощ!

# 189
  • София
Хей привет!
Още не съм честитала Томи на Трейси! Нека голямото ви семейство не се отърве от здраве и щастие! Все си мислех да те бъзикна, но не ми остана време дали не им забърка и една торба ей така между другото в родилното  Hug Експедитивна и във форма във всяко едно нещо си, ей Simple Smile И честит рожден ден   bouquet

За Хариелка и теб все те мисля, добре че нещата се затишиха сега и да устискаш до края без проблеми. По повод проблемите които имаше си мислех, че Господ дава изпитания само на тези които имат силите и куража да ги преминат. Така, че смятам, че това е изживяване което ще те направи още по-силна и уверена в себе си и в любимите си хора  Heart Eyes

За Буболечемече поизпалкнах си очите със снимките. Които не е имал такова преживяване определено има за какво да ти завиди  Wink

На въпросите съвсем бързичко:

1.Излязоха ни всички зъби преди около месец  smile3533

2.С негови връстници не си играе, с по-големи си комуникира по някакъв странен начин, но чак пък да се заиграва супер рядко, да не кажа само веднъж.Нали сега в кооператива сме с половин година по-малки от най-малките и мисля, че му е ок.

3.И ние още се кърмим, не ми пречи, така че до когато иска май ще да е така.

4.С памперса нещо напоследък не ми стига времето и навън почти не го изпишквам, вътре по голо дупе като се разкрва ходи в гърнето след това го изхвърля в тоалетната чиния, голям мерак му е, добре че акето не държи да го изсипва и него, щот си представям какво мазало ще прави  Embarassed

За пиенето май аз съм от най-мързеливите в тази тема, та ми писна от шишета със сламки, с накрайници да ги мия, все ми беше трудно, пък и не бях сигурна колко добре успявам да ги почиста и от много отдавна сме от чаша, шише и каквото друго се пресети човек. Даже буркан с компота го надига сам човека, но нали не се досеща, че като го понадигне и плодовете хукват към лицето му и като шляпнат и го опръскат  hahaha

Бягам, след 3 часа тръгваме за Созопол по работа на мъжа ми, но ние с Тедо се надяваме да успеем да си починем и да се включа повече   Hands Thumbsup

# 190
  • София
Добро утро!
Силви-а ха-ха, Боби е много сладък, особено като за първи път виждат нещо-бонбон, кроасан....  не знаят яде ли се, пие ли се, найлонче ли е.....  Оооо кърми си, подминавай многознайковците, само гледай и ти да си здрава, че доста те изсмукват и бременостити е кърменията, вземаш ли витамини, калций, магнезий.....?
На въпросите на Тони:
Още нямаме пълен комплект зъбки, от скоро пак започнаха да ни мъчат кътниците, неспокойно спи и денем и нощем, не иска да се храни, вдигна ми Т. Шайн предупреди ,че ще ни тормозят дълго, дано по-скоро избият  Praynig
С други деца играем, да, когато има такива,че в нашия квартал е малко сложно , просто липсват детски площадки и ходим да тормозим спортистите в НСА!
Памперсът не  е свален, има какво още да се желае, пишка в гърне, ака си в памперса, не казва или казва след наакване ! Но иначе без проблем пишка навън по градинките  Laughing  Онзи ден , обаче, не ми даде да я обуя,след пишкане навън, стана скандал ,между майка и дъшера по голо дупе, че даже и ме хапеше-абсолютен цирк!  Laughing
Пие или от шише със сламка или от шише на авент с приставка с три дупки твърда и добре нагризана вече. Чашка ползваме също, но само от моите ръце.
От скоро иска да се храни сама, позволявам и ,но придържам ръката,все пак трябва да стигне и храна до устата и! Не позволява да ползваме лигавник и хабя тонове препарати против петна, това ми е кошмар!
Да се похвалим: вчера за първи път опита държавната кухня, изяде и двете манджи, но след като първо яде бой!!! Толкова капризно дете, направо наказание за майката е! Седи гладно, изсипваш му целия хладилник и на всичко ти се мръщи..... А кварталната държавна кухня мога да кажа,че е по-добра от доста частни такива, а ние сме опитвали от София, Пловдив и Варна!
И да ви се оплача, едвам намерих време за фризьор и боядисване, а вместо желания цвят ,ме направиха русо-рижава! Побърках се! Още на следващият ден пак отидох за рекламация, този път успя фризьорката, вече съм отново кестенява с кичури! Силвия беше с мен около 1 час, държа се добре, но в салона имаше дете на 9 години,което реши да ни почерпи с бонбон-имаше ЧРД. Ние си хапнахме бонбона,обаче малката реши ,че и се яде още и извади бонбониерата от торбичката на детето,разсипаха се бонбоните, аз докато стана от стола...... добре че бяха Мерси в опаковка! Ужас!
Лек ден от нас,събудихме се....

# 191
  • Кърджали
Добро утро!
Силви, кърми си и не чувай никого, щом така сте си добре.И знам, че е трудно, но гледай да не се ядосваш много много на такива случки, като с онова детенце.
О и мен преди два -  три дена така ме вбесиха, че... Кати си играе на пясъчника, и по едно време взима от оставени от някое детенце играчки една лопатка. В същия момент едно момченце като се затича към нея, тръгна да и взима лопатката, почна да я бие по ръцете, по лицето, дето хване и с една злоба и само повтаря " не е моя", демек играчката не е моя/щото наистина не бяха негови/, но и ти няма да пипаш. Детето беше с някаква жена - леля ли му е, не знам ква, но тя хич нищо не му каза, направо си гледаше в другата посока. Та като го хванах, едно хубаво му се скарах да не посяга така.. Леле ядоса ме.и то не толкова детето,а жената дето го гледаше, че грам дума не каза....
С памперса продължаваме да сме до никъде. Грам напредък няма това дете. Чак вече се чудя дали не се мъча на вятъра вече...

# 192
  • Варна

Виждам че след моята заплаха, че ще пиша 3 поста един след друг сте се стреснали и активизирали. Mr. Green Joy

Ани, Дария пие от шише със сламка, има голямо желание да пие и от чаша, но много излива и се мокри и ще изчакам лятото да я уча от чаша.

Амбишъс, бързо да се оправяш, при вас явно е важно да се работи Laughing, ако беше тук щеше да си в болничен, докато ти махнат гипса.

Лиде, вие ще се връщате ли тази година в Бг? Ако искаш го заведи и тук на специалист и тогава вземи решение, дано бързо да свикне Макси със стелките, много неприятно ми звучи това с операцията, дано да се размине. Praynig

Дани, не пишех не за това че бях в Русе, ами ни подариха машина за хляб и  търсих в готварския форум рецепти, сега и сладкиши правя един след друг и само там чета. Grinning Ти къде почна работа, доволна ли си от колегите ти?

giuli, дано да си прояде Силвето, аз пък имам обратния проблем, искам моята да яде по-малко Mr. Green, някой ще каже да ти имам проблемите, но тя си изяжда нейната манджа, после ние, докато ядем пак яде от нашето, ужас направо. Много ме е страх да не затлъстее нещо Laughing и гледам като е при нас на масата да и давам основно салата. Laughing

Алекс, много неприятна ситуация, аз направо няма да знам как да реагирам, защото ще ми е неудобно да се карам на чуждо дете, слава богу не се е случвало.

Аз незнам дали да казвам, за да не урочасам нещата, но от 2 дена се мъчим без памперс вкъщи и вчера предиобяд се напика 2 пъти, но като стана от сън нямаше фал до вечерта, докато си легна, а пишка поне 7-8 пъти, казваше си да и нося гърнето, дано така продължава, че не съм от най-търпеливите. Mr. Green Мисля че голям ефект имаше това че и обяснявах че всички нейни познати деца пишкат на гърне. Simple Smile И сега само повтаря "Ая пиша(Рая пишала на гърне), Маги пиша, Влади пиша, сики пишат(всички пишали на гърне)" Joy hahaha Много почна да бърбори, но фаворит ми е като ми пее "Мила моя мамо", много е сладка.

Вие четете ли приказки на децата? На мен много ми се иска, но ако взема някоя книга и почна да чета, веднага ми я грабва и почва да я разглежда, явно още не и е интересно.

# 193
  • Кърджали
Я, пак аз!
Гануша, и на мен не ми беше особено весело да се карам на чуждо дете, ама пък няма и да го гледам как бие моето.
Дано все така имате успех с гърнето.На мен често казано, вече ми идва да и го метна по главата  Crossing Arms Утре си заминаваме на село, братовчедчето и също ще е там, него също май понаха да го учат на гърнето/ и май не е такъв келеш като "кака" си/, та се надявам да види от него и да хприхване.Стига е прихващала само дивотиите му.
На Кати да седнеш да и четеш приказки - абсурд. Види ли ме, че държа книжка и идва да ми я грабне.Много рядко така да благоволи да ми посочва нещо, а аз да и казвам какво е то. Книжки има доста, но предпочита сама да си ги чете.
Миналата седмица като си бяхме на село сме пуснали Кати да обикаля по двора. Успя да мпремине през едната порта, подмина кучето/това дете няма страх от нищо/ и отиде до магарето. Застана до его и го гледа.Докат оуспея да я настигна и дръпна от него и тя под магарето Laughing Да се чудиш да се смееш ли, да и се караш ли....

# 194
Здравейте.Аз малко се позагубих, но не мисля,че се е усетила липсата ми,така че не е проблем. Rolling Eyes
Напоследък нито ми се занимава с нещо, нито имам желание да чета и пиша във форума.А и не искам да занимавам околните с моите си неща.За това си кротувам в къщи, излизам в квартала заради децата и после пак в нас.
Не съм чела много-много, извинете ме за което, но мярнах,че има въпросник и реших да се включа.
За въпросите:

1. Няма все още наченки на последните кътници.

2. Играе с батко си.Около нас няма малки деца.Изкарвам го на площадката,но са само големи. около 10 годишни.От скоро идва едно детенце на около 2 годинки и половина, но Валентин за сега не се е престрашил да играе с него.Просто стои до мен , играе си с топките.Другото детенце бяга из цялата площадка, а моя само го следи с поглед.Иска да си играе с децата, но не мога да преценя още какво точно го спира-страх ли го е, не знам....

3. Още си кърмя - на обяд и вечер за преспиване.И колкото пъти пожелае през нощта.Понякога иска да суче и ако е разстроен.Приказките и при мен ги има.Но аз вече не казвам ,че кърмя,не се обяснявам на никой,че ми писна от глупости и ще взема да набия някой накрая! Mr. GreenНе давам отрова на детето си все пак,И аз искам да го отбия,но не съм намерила още правилния подход.При него вече е на емоционално ниво кърменето и ще е трудно.Каня се тия дни да се срещна с моята консултантка по кърмене и да поговорим.

4. С гърнето имахме един несполучлив опит.Сложих го да седне и като почна да реве това дете не млъкна 10 минути.Аз го вдигнах от гърнето и до там.Днес ще го наредя до кашона с играчките да го поогледа малко, да свикне.Да види,че не е страшно.Иначе е много хубаво гърне, пеещо.Simple SmileПодариха ни го.Приемам и съвети в тая насока.

За пиенето - пие от чаша със сламка.Но най-обича да пие от нормална чаша.От биберон никога не е пил,не пое.

НЕ ми е преведено майчинството.Счетоводителя м исе оправдава,че има проблем с програмите и се бавят нещата.Предния месец така ме остави без пари точно за Великден.А сега...утре милото има рожден ден.И пак съм в същото положение.Взех на заем 10 лв и му поръчах малка шоколадова тортичка с надпис ( много обича такава торта).Надявам се да му допадне изненадата ми.Друго не мога да направя.

Лек ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт