Буболече, честито! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!

Стискам палци на всички мами 2 в 1, да минават останалите месеци безпроблемно и да ни зарадват със здрави бебчета, когато им дойде времето!
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ- ГОЛЯМ ТОМИ! ДА СТАНЕ СТРАХОТЕН МЪЖ И ПРЕДИ ВСИЧКО ДОБЪР ЧОВЕК И ДОСТОЙНА ЛИЧНОСТ! Имала си раждане за завиждане, браво, много се радвам!
Разказвай сега боли ли те някъде, кърмите ли се, слуша ли еднодневният Томи?
Хехе, мерси. Ами да, от онзи период има доста промени и се радвам, че са за добро.
Имаше селски сбор!
В петък пък ще ходим в Казанлък за Празника на розата и нямам търпение - обожавам да ходим там.
И ние имаме успехи с гърнето. Вчера цял ден изкарахме на 1 памперс.
Всеки път като я сложа на гърнето се изпишва, пампата е суха; акането отдавна е само в гърне или WC. Мисля, че сме на прав път и от тази седмица съм се заела доста сериозно да я отучваме от памперса. 
Кърмим се вече изцяло, Томи наддава, махнаха ни пъпчето, няма жълтеница и утре живот и здраве ще ни изпишат. Много е кротичък, почти не му се чува гласчето, спинка, папка и си гледка
Аз имам гърди, на които и Памела Андерсън може да завиди
Забравила бях каква е цицомания като се почне с кърменето

Сори, това в кръга на шегата. Отбих Дани на 1,6м, беше само на вечерно и няколко вечери заспива много уморен и общо взето без проблеми един ден просто се отби сам.
Но какво да направя, като и са такива крачетата... 
Много се радвам, че толкова лесно е минало раждането, сега чакам снимки на Томи, още ли не си се развихрила с фотоапарата?
Да ти кажа как се смях с теб, по-скоро с моята несъобразителност
От това стоене вкъщи почти две години малкото ми мозъчни клетки съвсем се изпариха.

Буболечемече, честито!
Надявам се да си имала най-незабравимия ден, изпълнен с много положителни емоции. Чакаме още снимки, шаферката ви е прекрасна! 
и на мен ми свършиха гащите и и сложих памперс.
Тя просто пие много вода, като бяхме в Русе и засичах и отива около литър на ден и направо незнам какво да правя, аз трябва да имам 20 чифта гащи, че да и насмогна.

Какво да ти пожелая, ти си направи най-хубавия подарък, да сте много здрави и да се обичате все така!

Поне се надявам да се наслаждавате максимално на хубавото време, затова много усмихнат ден ви пожелавам!
Дано провла4а крак
Не ти се сърдя разбира се, всеки има право на мнение, а и си единствената, която не ме хареса така, вси4ки казаха, 4е така ми е по-добре, така 4е не се броиш
Супер лесно се поддържа косата и никакви специални неща не е нужно да се правят, стои си само с малко вакса и фризьора дори ми каза, 4е при растеж на косата пак ще изглежда добре и без да се оформя, така 4е ако има още смели мами ви я препоръ4вам с 2 ръце
Едва ли след само 7 дена, ама знам ли пък, може и да има ефект
Снощи го пробвах и гледаше основно да сяда и да си играе, но...няма как трябва да се нау4и. Изобщо не е стабилен при ходене и пада, все едно тинейжърка да стъпи за първи път на висок ток
Но каквото се постигне докато навърши 10-11 год. това ще е. После си остава със същата извивка цял живот и каза, 4е според нея ние никога няма да имаме нормално ходило, просто е много. Поисках то4но да ми каже как се нари4ат специалистите, които се занимават с такъв тип операции и да как да си направя 4ас за консултация, да видим какво ще кажат и там. Племенника ми има операция на едното кра4е и сега на 15 год кава, 4е оперираното кра4е е напълно добре и без болки, а другото (без носене на стелки) пак не го боли ве4е, но е доста криво, та незнам
Тук са по-щадящи иумерени в решенията си за оперативна намеса и ако кажат, 4е е належаща май ще им повярвам. Една консултация и в Бг няма да ни е излишна също, въпреки 4е там пък само и основно режат... Вси4ко е ли4ен избор в крайна сметка детето си е мое, но като незнам как да постъпя е супер объркващо и неприятно. Обувките, които съм му купила аз са много добри, но на пръв поглед хубави обувки от леля му на дизайнерска марка се оказа, 4е ни правят мазол4ета и т.н., та внимавайте с избора си на обув4ици за де4ицата
Давах прах4ета хомеопати4ни за успокоение и по-нама4кани храни, за да не го боли докато яде, а за гризане никакви неща не искаше, нито за ядене, нито биберони специални, нито игра4ки, даже се 4удех тия хора защо са ги измислили тия неща

, честито мила, да е жив и здрав Томи! Ти да не го роди на рождения си ден, нали имаше РД тия дни, а да де, да си жива и здрава и ти
!
Честита ти втора мъжка рожба.Много спокойно и щастливо детство му желая

Да си жива, здрава и винаги усмихната, а мъжете ти много да те гледат
Вси4ки останали (около 5-6) не ги и поглежда и бях изпаднала в ужас докато си хареса нещо, защото само една преди тази хареса за 3м+ и срамота беше. От биберон никога не е пил вода поради простата при4ина, 4е не оби4аше вкуса на водата и не исках да ми откаже и АМ, на който бяхме основно тогава
Нищо не ти остава освен да продължаваш да търсиш разли4ни 4ашки докато си хареса