АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 400
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честита рожба на Трейси! Да ви е жив и здрав новият мъж!

Силви-д дааа, ходете сега, че да не се окаже момата с пловдивско ЕГН Laughing

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

# 151
  • На плажа
Добре дошъл на Томи в голямото семейство!!!Да расте жив и здрав,за радост на мама,тати и бати

Лиде,само да намеря свободно време и веднага ще се включа с идеи за детска торта  Peace
Честит 24 май,днес беше тържеството на Вики,много добре се справиха децата.По късно и снимчици ще има Wink

# 152
  • Sofia
Здравейте, момичета и честит празник!   bouquet

Лиде, честита нова прическа. Още не съм те видяла, ама ще погледна, дано е лесна за оформяне, въпреки че късите коси май са по-проблемни...

Силви, дано си го изкарала изпита! Тъкмо щях да питам дали сте избрали вече име за девойката.  Grinning Ако не изберете вие, може пък тя с името да си дойде.  Laughing

Трейси, благодаря че попита.  Hug Ами Софи не е вдигала Т тази нощ, но спа доста неспокойно, проплакваше на няколко пъти, викаше от време на време в съня си. Иначе сега пак си е весела и игрива, папка си. Снощи обаче беше доста кисела и мрънкаща. Така че подозирам, че сте прави и може и нашите кътници да са тръгнали и това да е причината, дано е така.

Дани, честито завършване на Вики!   bouquet Да е много ученолюбива и само шестици да ви носи!  Hug Ще чакаме снимките. Представям си как си се гордяла, мамче...  Laughing  Hug

Аз днес за първи път от толкова време излязох навън пред блока, седях си на пейката и си клюкарствах с другите мами, а Софи си играеше с дечицата. Сега татето пое щафетата, а аз се качих малко да си полегна, да не се преуморявам все пак и после ще ходим тримата на фризьор, да оформят малко прическата на Софи, че не е подстригвана, откакто е родена. Представяте ли си и тя има вече час за фризьор...  Joy На мама порасналото момиченце... Heart Eyes  Grinning

# 153
Ех Трейска браво на теб и още по-голямо браво на Томи. Да ви е жив и здрав и да ви изпълва душите  само с радостни и приятни мигове Hug Hug Hug ,а Дани много да помага  Wink

Хари радвам се , че и ти ни съобщаваш само хубави новини. Само така аз профилактично ще стискам палци Hug Hug Hug

Мернах г-жа Буболече честито и на вас. Многооо семейно щастие и вие скоро с второ попълнение, само приятни емоции около теб  Hug
  А Лидето с новия фасон е супер свежарско. Явно си намерила добра фризьорка. Наiстина е супер свежарско.
 А аз да си похваля момчето , че от два дни кара колело( на две гуми с помощни) като бесен направо ми събра очите. Извадих му го аз ,като бях настроена да бутам и помагам, а нашия направо ми скри шапката. Пуснах и клипче във фейсбука видях , че някой мами вече са го гледали. Тук в квартала всеки ме пита 'ама той на колко години е' и като разберат много му се радват  Simple Smile.Добре се движим и с ползването на гърнето и даже му се случва по веднъж на ден да си каже , че има 'писи' hahaha. Събуждаме се със сух памперс и нощен и следобеден, още малко и ще го свалям от раз, че акото е 50/50 и още не ми се рискува
Хайде хубав и празничен  ден и от понеделник ще чакаме фотосесията на Томи

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 15:56 от skypetia

# 154
  • Кърджали
skypetia, браво на голямото момче!
И ние си взехме колелото от село, но Кати не се сеща още какк да завърти педалите.ОБаче как обича да я разхождам.Я съм спрял, а се обърне и хване дръжката - да ми напомни кво да правя.
Аз да измрънкам... До гърнето сме до никъде. Тъкмо поне и ставаше гадно като се намокри, и нали вчера и днес обикаля с рокличка по в къщи.. Еми пак си откарва дълго време мокра, и не ще да и сменям гащичките. Иначе преди малко се наспала и нали спи по памперс, видяла гащичките си на спалнята и ми ги носи. Запомнила, че след ставане слагаме гащичките, ама защо ги слагаме още не ще да вдява. Сутринта си държи някаква играчка и викам"Сложи зайчето да чишка" и отиде и взе гърнето.  Стискам зъби...

# 155
Честито,Трейси!!! Много щастие ви желая на четиримата!!! Hug

Бубичка, прекрасна булка си била!!!! Много целкувки!А помисли ли за мен като хвърли букета,а?  Wink Hug

# 156
Много хубави новини тук, не мога да не се разпиша.  Laughing
Бубичка, прекрасна булка си, толкова нежна и романтична. И малката шаферка е върха!  Heart Eyes
Трейси, честита рожба! Вярно голямо момче си родила.  Wink Все така бързо и лесно да му върви всичко, както се е появил на света.
Хариелка, радвам се, че всичко е наред, дано е все така и занапред. Да покажеш после принцесата с новата прическа.
Александра, посмях се добре с вас. Голямо омазване е направила хайманата.
За памперса - при нас нещата са на приливи и отливи. Вчера нито една "авария"  Crazy за цял ден. Излизахме преди обяд в парка по гащи и с една раница резервни. След обяд й сложих памперс за малко, че имахме ходене до центъра и като се върнахме в парка, го махнах, не беше пишкала вътре. Днес сутринта обаче за един час пишна два пъти в гащите.  Whistling Тя ми казва всъщност, но като започне вече  Mr. Green и е късно да направя каквото и да било.
Я да питам, имаме ли работеща мама в Глобул, че имам един проблем с тях и искам да се консултирам нещо.
Хубав следобед на всички!

# 157
Хелоууу! Ето как, като не е редовен човек тук, изпуска хубавите новини.
Трейси, миличка Честит Голям Син!!Жив и здрав и още по–щастливи да ви прави!    bouquet Радвам се, че пожеланията на всички ни са 'хванали'  Grinning Истината е, че човек като е с положителна нагласа като теб и нещата стават лесно. На Томиму желая една сестричка сега  Laughing  а на теб, приятно ти гушкане с трима (лелее че много) мъже!   bouquet

Лиде много готина прическа и най–важното че ти отива.  Hug Мома-англичанка си така  Mr. Green За тортата, това е най–лесната торта, която съм правила досега. Много цървена на снимката е излязла, като отровна гъба, а беше розова.. Това отгоре е марципан, а не някаква сложна глазура. Смес от смлени бадеми с пудра захар и вода. Тук много го 'кльопат', сигурно го има и при вас. Ако не, ще пращам.  Hug Много лесно се моделира, оцветява и т.н. Единствената тънкост е отдолу, основата да е стабилна, за да 'държи' марципана. Ще си говорим, като се засечем на скайп  Hug

Хари, радвам се за хубавите новини  Hug Наслаждавай се сега на бременността, без стресове и вярвай, че ще си гушнеш принцесата.  Hug
 А Софи вече ще е истинска мадама с прическа, като мама.  Flutter

Дани, браво за безпамперсната разходка. Смело момиче си ти. Ама той и Ники като теб, една кал ли ще го спре да не седне  Joy    Hug
Събуди се дебелата ми котка  Grinning Ставам. Киссес!

# 158
  • София
  Здравейте,мами,
  Честит празник на всички!  bouquet
Днес само хубави новини!

Хариелка,много се радвам за теб! HugСега да се успокоиш и да бременееш на спокойствие!Никакви тревоги повече и дано малката принцеса изчака още няколко месеца вътре на топличко.

Трейси,честито бебче!Да ти е жив и здрав и мнго да ви радва!Бате Дани да помага.Ама Томи верно голям мъж бе! #Crazy

Лиде,мернах те във фейса и  в първия момент си викам коя пък е тази жена. newsm78 Въобще не можах да те позная.Честита прическа!Много е свежарска и ти отива много.Мъжо какво каза?

Скайпетя,браво на момчето за колелото!Явно му се отдава от малък.

Бубе,честита сватба!Пожелавам ти да сте все така влюбени и щастливи и дълъг семеен живот,разбира се!

Янче,и Никол е така като се върнем от яслата.Нонстоп мрънка за нещо,а там ми я хвалят,че  е много послушна.Даже  с мъжо се чудехме защо така. newsm78 Явно наистина липсата ни се усеща.

Оставям ви,мами.Лек ден на всички!

# 159
Много хубави новини са се събрали тук  Heart Eyes

Трейси-ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ,ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО, МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА НОСИ НА ПРЕКРАСНОТО ВИ СЕМЕЙСТВО   bouquet .На теб голямо БРАВО за голямото момченце и бързо възстановяване   bouquet

Буболече-направо сияеш на снимките Heart Eyes,желая ви дълъг и щастлив семеен живот изпълнен със много любов и уважение един към друг  bouquet

Хари-много се радвам,че нещата се подобряват,няма да пускаме палците Wink

Силви-супер, че е минал изпита вече и ще си отдъхнеш, стискам палци да си го минала успешно Grinning

Дани-да покажеш малката ученичка,не се съмнявам че е прекрасна Hug

И ние от петък излизаме без памперс навън,казва си като има ако или пико,или направо ходи да си носи гърнето,но пък навън не иска да пишка по градинките,даже онзи ден ходихме до язовира и взех гърнето понеже знаех че ще се забавим,скрихме се в едни тревички,сложих я на гърнето и пак не искаше да пиша в него,само се оглеждаше наоколо Rolling Eyes и в тоалетната на заведението я водих и там неще.Същата работа и като ходим при майка ми на гости,забравя гърнето и се наложи да я слагам на тоалетната чиния,не иска да пиша и това е.Та все гледам да се връщаме по бързо от разходките,че слънцето ми стиска и чака у нас да си седне спокойно на гърнето.Как ще я уча да пишкаме по градинките нямам си на идея,ако имате идеи приемам Simple Smile
Ние с мъжо следобед почнахме да гледаме Аватар,сега като приспя Али продължаваме,филма е страхотен,отдавна не бях гледала толкова хубав филм,например Мисия Лондон много ме разочарова.

Хайде лека вечер.Утре сме на консултация да видим колко сме пораснали Wink

# 160
  • София
Трейси честито да ти е здрав и много щастлив малкия бонбон.  bouquet  bouquet  bouquet
Лили - браво за хубавите новини. Само такива ще очаквам от тебе докато минат тези четири месеца.

# 161
  • На плажа
но пък навън не иска да пишка по градинките...
Та все гледам да се връщаме по бързо от разходките,че слънцето ми стиска и чака у нас да си седне спокойно на гърнето.Как ще я уча да пишкаме по градинките нямам си на идея,ако имате идеи приемам Simple Smile

Същата работа сме и ние ooooh! През целия престой навън...а днес седяхме от 5ч. до 8ч.,понеже Вики имаше концерт...изобщо не пишка ooooh! Сутринта се изака в тоалетната на кафето,ама нямаше как да стиска повече.На няколко пъти казваше "ако" и като свалим гащичките и го взема в градинката и се отказва.
Най-смешното е ,че казва"а боти",което значи,че не работи пишката..т.е. не му се пишка Joy hahaha
Хари не ти честитих хубавите новини...нека само такива да чуваш през следващите месеци Hug

Скайпетя..и колело ли подкарахте вече #Crazy отивам да ви гледам във фейса.
Рене  hahaha изобщо нищо не го спира Нико...само то едни "буби"се плаши,ама все от нещо трябва да го е страх Laughing
Кобрети  Hug Включвай се по честичко деее,почнаха ли ви жегите в Испания Wink

Ето и снимчица на Вики от тържеството в училище...има и от концерта,ама още не съм ги свалила.

Тази е с баба им,понеже с мен сме клекнали и не се вижда хубаво.

# 162
  • Sofia
Мами, благодаря ви  Hug и вие си знаете - стискайте палците до края, че колкото и хубави новини да имам от прегледи, страха в мен все пак ще си остане, докато не си гушна и второто Съкровище!  Praynig  Praynig  Praynig

Да ви кажа и при нас е същата работа - навън не иска да пишка и това е. Преди се напишкваше в памперса, а сега и той сух, стиска и това е, докато не се приберем. Защо така реагират...  newsm78 А днес бяхме навън от 11ч. до 15ч. и София си стискаше до последно...  Rolling Eyes Аз нали сега съм все в тоалетната, та чак се притеснявам понякога за нея защо прави така, дали няма проблем... Даже питах мъжа ми той от колко време не е ходил до WC, за да правя сравнение... Абе май полудявам вече ...

Дани, много са сладки и двамата!  Hug

Диндла, ама ти нищо не казваш как си? Стопирахте ли гадните контракции?

Янче, видях те във фейса, да ти кажа толкова много ми хареса, че чак повече отколкото на снимката от ТВ Европа.  Grinning

Лиде, и теб те видях с новата прическа. Много си променена, съвсем различна си. Дано наистина да нямаш проблем с оформянето на прическата, ама ако ти е права косата, май лесно ще я правиш. Моята все се чупи, като е по-къса особено и изобщо не съм за къса коса, направо ставам ужас...

# 163
Трейси, добре дошъл на Томи! Цял живот да му върви така, както се е родил,много хубаво го е написала Кобрети!
Много ти се радвам и от сърце ти се възхищавам Hug! Първо си помислих, че вече сте си вкъщи и направо се  Shocked. Кога роди това момиче, кога седна зад компа hahaha. Сега ако кажеш, че и някой кулинарен шедьовър си успяла да сътвориш Joy hahaha. После прочетох, че пишеш от болницата и се поуспокоих Hug
Хари, вчера цял ден дебнех за новини от теб. Много се радвам, че всичко се развива добре! Сега се надявам да си поемеш глътка въздух и седмица след седмица, няма да се усетиш кога ще дойде октомври Hug! Пази се много , а ние няма да спираме да стисакме палци до края Hug. Как е прическата на Софи? Пусни някоя снимка, че много се чудя дали да подстригвам Белослава. Сега вече успявам да й вържа косата по няколко начина и като че ли така ми е по-лесно
Дани, много са ти хубави и двамата, пу-пу Hug
Честито на г-жа Буболече Hug  bouquet! Прекрасна булка си и от  сърце пожелавам дълъг и щастлив семеен живот!
Лиде, не мога да те видя, но от постовете изглеждаш достатъчно свежа и щура, та явно си попаднала на точната визия Hug.

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 23:05 от Шайн

# 164
  • Бургас
Трейси,честита ти втора рожбичка и от мен! Да е жив и здрав Томи и да ви дари с много радост Simple Smile Дани видя ли го,как го приема? Радвам се,че раждането е било леко,но все пак си е раждане,така че  на теб желая бързо възстановяване   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт