Силви-д дааа, ходете сега, че да не се окаже момата с пловдивско ЕГН
ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

Ако не изберете вие, може пък тя с името да си дойде.
Ами Софи не е вдигала Т тази нощ, но спа доста неспокойно, проплакваше на няколко пъти, викаше от време на време в съня си. Иначе сега пак си е весела и игрива, папка си. Снощи обаче беше доста кисела и мрънкаща. Така че подозирам, че сте прави и може и нашите кътници да са тръгнали и това да е причината, дано е така.
Да е много ученолюбива и само шестици да ви носи!
Ще чакаме снимките. Представям си как си се гордяла, мамче... 
На мама порасналото момиченце...
,а Дани много да помага 

.Добре се движим и с ползването на гърнето и даже му се случва по веднъж на ден да си каже , че има 'писи'
. Събуждаме се със сух памперс и нощен и следобеден, още малко и ще го свалям от раз, че акото е 50/50 и още не ми се рискува
Все така бързо и лесно да му върви всичко, както се е появил на света.
за цял ден. Излизахме преди обяд в парка по гащи и с една раница резервни. След обяд й сложих памперс за малко, че имахме ходене до центъра и като се върнахме в парка, го махнах, не беше пишкала вътре. Днес сутринта обаче за един час пишна два пъти в гащите.
Тя ми казва всъщност, но като започне вече
Радвам се, че пожеланията на всички ни са 'хванали'
Истината е, че човек като е с положителна нагласа като теб и нещата стават лесно. На Томиму желая една сестричка сега 
Мома-англичанка си така
Много лесно се моделира, оцветява и т.н. Единствената тънкост е отдолу, основата да е стабилна, за да 'държи' марципана. Ще си говорим, като се засечем на скайп 
Наслаждавай се сега на бременността, без стресове и вярвай, че ще си гушнеш принцесата.

Ставам. Киссес!
Сега да се успокоиш и да бременееш на спокойствие!Никакви тревоги повече и дано малката принцеса изчака още няколко месеца вътре на топличко.
Въобще не можах да те позная.Честита прическа!Много е свежарска и ти отива много.Мъжо какво каза?
Явно наистина липсата ни се усеща.
.На теб голямо БРАВО за голямото момченце и бързо възстановяване
,желая ви дълъг и щастлив семеен живот изпълнен със много любов и уважение един към друг 

През целия престой навън...а днес седяхме от 5ч. до 8ч.,понеже Вики имаше концерт...изобщо не пишка
Сутринта се изака в тоалетната на кафето,ама нямаше как да стиска повече.На няколко пъти казваше "ако" и като свалим гащичките и го взема в градинката и се отказва.

отивам да ви гледам във фейса.
изобщо нищо не го спира Нико...само то едни "буби"се плаши,ама все от нещо трябва да го е страх
Включвай се по честичко деее,почнаха ли ви жегите в Испания 

и вие си знаете - стискайте палците до края, че колкото и хубави новини да имам от прегледи, страха в мен все пак ще си остане, докато не си гушна и второто Съкровище!
А днес бяхме навън от 11ч. до 15ч. и София си стискаше до последно... 

! Първо си помислих, че вече сте си вкъщи и направо се
. Сега ако кажеш, че и някой кулинарен шедьовър си успяла да сътвориш
. После прочетох, че пишеш от болницата и се поуспокоих 
! Пази се много , а ние няма да спираме да стисакме палци до края
. Как е прическата на Софи? Пусни някоя снимка, че много се чудя дали да подстригвам Белослава. Сега вече успявам да й вържа косата по няколко начина и като че ли така ми е по-лесно
! Прекрасна булка си и от сърце пожелавам дълъг и щастлив семеен живот!
.