АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 394
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • На плажа
Дълъг и щастлив семеен живот Бубе,снимките са страхотни,изглеждаш супер,въпреки корема и което е по-важно..щастлива.А Преслава е прелестна Hug Hug Hug
Рене одавна не се беше включвала,честит празник на мъжа ти..да е жив и здрави  послушен Laughing Тортата ти е невероятна Hug
Лиде самия фондан изобщо не е труден за правене,но после самото обвиване на тортата ееее ooooh! и аз правих миналата година,ама нещо не ми се получи окрасата.Ще изнамеря ,обаче снимка на приятелска торта...можеш и идея да вземеш от там Peace
Да се похваля ,че от вчера сме без памперс и навън  Wink нямахме инциденти,като изключим,че намери незнайно от къде кал и седна в нея като пич Mr. GreenНяма да ви казвам каква картинка е  Laughing

# 136
  • Sofia
Буболече, много много щастие и любов ви желая през целия живот ...!!!  txtloves Много сте красиви всички - и младоженци, и шаферки...!  Hug

Умирам от страх..., след малко отивам на преглед..., какво ли ще ми сервира този път ... Направо ми се е свило сърчицето ...

Софи цяла нощ е с температура 37.5, сега през деня нищо й  няма. Предишната вечер пак вдига 38 градуса и след 2 часа сама я свали.  Rolling Eyes Нищо не съм давала и двата пъти. От какво е това не знам...  Rolling Eyes Може ли да е реакция от ваксината, която правихме във вторник, а тя вдигна Т чак в събота и неделя? Много съм притеснена, цяла нощ меря Т през 20 мин., като побъркана, и корема ме боля, сигурно от безпокойство... Ох, да видим кое накъде ще избие...

# 137
  • На плажа
Хари  Praynigстискам палци и чакам добри новини от док,а за Т ...може и да е от ваксината,макар,че е късничко за реакция според мен newsm78 а може и някой зъб да е тръгнал...

# 138
  • София
Лили стига де, сигурно има Т от зъб, не се вкарвай в разни сериали!  Да се включиш после пак!  Praynig
Вчера Силвия за първи път не спа на обяд, не зная какво му стана на това дете? Цял ден ме умори, не иска да яде, плюе всичко....не спи....ужас. През нощта рева, мазахме зъбите, да не говорим , че ни потроши от ритане,  спа при нас. Сутринта стана рано, сама си взе шишето с водата и като я пипнах, тя гори милата. Под 38 беше,но с червени бузи и топло тяло, изпи пълно шише с вода, оставих я по боди, понамокрих я,сложих компрес и тя живна. Да видим следобед  и през нощта как ще сме. Поне два  пъти е яла днес!
Ние също седим по гащи , но само у нас,че по-лесно с преобличането и локвичките. Вчера съм забравила да изхвърля пълното с пишкано гърне и тя отишла ди си топи ръчете вътре, игра си детето!!!! Без проблем пишкаме в гърнето, но не казва, а само ако се напишка в гащите идва да се жалва,че била АКА, АКА! Лошото е че акането не е  в тази категория и си го снася в памперса! Много и прилича на храна явно и вчера и го поднесох пред носа, да се увери ,че не е вкусно, надявам се е разбрала !
Едно голямо Горчиво за младоженците! Дълъж и щастлив семеен живот Ви Желаем! А детето, за какви снимки го търсите, то си има игра, вие си се женете... Laughing
Миленка ние ударихме на камък с детегледачката и тениса, Силвия не харесва стари баби, оревахме игрището и си тръгнахме  Cry

# 139
  • Кърджали
Хариела, да се включиш после с новини..Задължително да са добри  Hug
Буболече, дълъг, щастлив и изпълнен с детски смях семеен живот.
Ние с използването на гърнето сме до под кривата круша, все още.Тъпо и упорито детето продължава да не го ползва по предназначение.За сядането сяда, като и кажа, ама напразно... Чакам аз да и прищрака, да видим кога ще е...
Иначе да разказвам...Направо ще покажа в какво състояние се докара Кати в събота на село.

Оставили сме я ние да спи и сме по двора. По едно време татко и за какво тръгна към вътре и се спря и почна да ме вика. Гледаме през прозореца дребната се наспала, слезнала си долу, намерила си забравена на ниско вафла, взела си я и се излегнала на едното легло да гледа телевизия. И хич не и дреме, че няма никой вътре. Омазана обаче до коленете със шоколада от вафлата. Посмяхме си се добре.
А днес пък направо ме вбеси.Снощи по никое време комшийката горе решила да си мие  терасата. И всичко вдлиза в нашата тераса.Останала една локвичка, защото терасата не се оттича хубаво.И детето цяла сутрин - аз я преобличам, тя ходи и сяда в локвикчака.И съответно след пет минути пак я виждам, че е мокра. Накрая и се скарах хубаво толкова ли няма къде да си играе на тая тераса - стадион, та точно тая локва....

# 140
Александра,  Joy уникална сценка с вафлата и канапето сте имали с палавото Кате.  Joy

Хари, чакаме новини от док!  Praynig Знам, че ще прозучи като съвет от типа "Абе лесно е да се каже" , но все пак опитай в това си състояние да не се притесняваш за тази Т. Нали детенце иначе си е здраво и игриво? Аз смятам, че по-скоро е тръгнал някой от последно излизащите кътници. Щади се, че... Sad  Hug

Анди напоследък следобяд е доста кисела. Вчера например ми скъса нервите - такъв рев му спретна в продължение на около час, че щях да се побъркам. Ей така за няма нищо. Да ви кажа имам чувството, че все пак й липсвам през деня и като сме си заедно сякаш я е страх да не изчезна отново Sad и за това така се поглезва. За мюзикъла "Котки да кажа", че е първото и надявам се последното театрално представление, от което си тръгвам! Дадохме му 35 мин. шанс - еми просто не беше направено добре.  Rolling Eyes Андрю Лойд Уебър дали знае как е поставено произведението му на БГ сцена?  Rolling Eyes А като се сетя как когато му беше премиерата нямаше билети месеци напред, а сега Муз. т-р беше пра-зен! Много се разочаровах, но пък поне с мъжо направихме страхотна, приятна, романтична разходка по центъра, нещо, което не бяхме правили от мноооого месеци!  Heart Eyes Хайде, че се олях. Поздрави на всички!  Hug

# 141
  • Sofia
Ей ме на  Grinning
Благодаря ви за стиснатите палчета, помогнали са!   Доки каза, че нещата са се овладяли, бебка расте, добре се развива. Само че заради отварянето на канала, т.е. матката ми сега е във форма различна от тази, която трябва да бъде заради започналия преди това родилен процес, та си е отворена отдолу (ама как го обясних само  Wink ) и бебето е слязло доста ниско, както си го и усещам. Затова много често ми тежи ниско долу, ама доки каза че така ще е, ще си тежи и ще си търпя, важното е само да сме добре и да сме 2 в 1 още поне 4 месеца. Даже ми освободи легловия режим, каза да се разхождам и да си живея живота, само да избягвам натоварвания и като ми натежи, да си полягвам често. Това е момичета, мисля че по-добър преглед не можеше и да има. Взе ми вагинален секрет, за да го следим за бактерии. Дано оттук нататък нещата само да се подобряват, че голям стрес изживях ...

Александра, много готина картинка е била Кати...  hahaha И хич не й дреме, че е била сама, важното е вафлата да си хапне, нали така ...  Joy  Joy

Джули, хайде и вие с Т...  Sad

Абе и аз си помислих, че може да е зъб, ама откъде да знам... Софи досега не е вдигала Т от зъби, ама то винаги има първи път де. Дано да е това... Ще я видим тази нощ как ще е, иначе през деня си е супер. Остават й четирите последни кътници да избият.

Янче, кофти че сте останали разочаровани от "Котките". Ама пак сте оползотворили излизането си по най-хубавия начин.  Grinning Ние с мъжо, преди да се роди София, редовно ходехме на оперети и балети, имаме една приятелка, която работи в операта и тя все ни ги подбираше. Много ми липсват тези посещения напоследък, ама да са живи и здрави децата, ще пораснат и пак ще си хойкаме напред-назад... Laughing

# 142
  • Кърджали
Янче, със сигурност и липсваш. И вероятно за това са и глезотийките и рева. Та нямаш право да и се сърдиш много много. Забелязала съм същото и с Кати. В момента, в който баща и се прибере и се лепва за него, иска всичко да прави с него, почват и глезотийките и ужасен рев, ако татко и изчезне от поглед за стотна от секундата. И на него така му обяснявам - просто и е липсвал и сега я страх да не изчезне пак, та да си трае ....
Хари, радвам се, че новините са добри.

# 143
  • София
Лили ооо чудесни новини! Радвам се ,че сте овладели положението, пази се много! Ние също никога до сега не сме имали Т от зъб, това ни е за първи път! Даже като се мяташе снощи и търкаше крачета, си мислех дали не я сърбят пръстите, нали си мислехш,че има гъбички!
Ние днес не сме имали Т, даже ядем- цели три пъти доволно! Широко си отваряше устата за супата и видях  къде е проблема за Т, кътник, едвам набраздил венеца, доста е голям, направо на зная как ще пробие. Но щом се храни е добър признак.
Александра  Laughing вафли, а! ние вече нищо не оставяме на лесно достъпни места.

# 144
Айде да раздвижа малко темата  Laughing
Доживях се и аз да гушна втора рожба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Само за инфо - Томаш Томшичек е едно голяяямо момче, 4075 гр и 54 см. Раждането мина нееееееевероятно бързо, на всеки пожелавам такова раждане.
Набързо с две думи, че да не досаждам: в 5 сутринта две контракции до 6. От 6 започнаха изведнъж на 5 минути, ама такива дето човек ще си помисли че са фалшивки, хич не боляха  Joy Joy Joy Така до към 7:30, когато учестиха на 4 минути. Аз съответно си пия кафето и си разглеждам снимки  Mr. Green. В 8 реших, че вече май е време да се оправям, че бяха на по-малко от 4 минути. Излязох естествено да изхвърля боклука преди да излезем  Blush Blush В 8:15 тръгнахме за болницата и в колата до 9 контракции на 2-3 минути .... В 9 ме приеха, преглед - 8см разкритие... и едвам стигнах до бокса за раждане  Joy Joy Joy. Легнах, преглед - пълно разкритие ... 5 напъна и Томи вън, в 9:28, с два шева, ама голяяяямо момче, можеше и без шевове да мина  hahaha hahaha hahaha hahaha

После ще ви четаааа

Ето едно кадърче да ни видите Simple Smile

Finally here by Тracy, on Flickr

# 145
  • Кърджали
Трейси, да ви е жив и здрав малкия голям Томи! Ти кога роди, кога се снима с него  Laughing

# 146
  • Sofia
Ееее, Трейска, ти ни разби ...  #Crazy Такова леко и бързо раждане на толкова голямо бебе... Ти направо си върха! Май във всичко си така...  Laughing
Честита втора мъжка рожба! Да ви е жив и здрав малкия-голям Томи и да носи само радост и гордост на мама, тати, бате Дани и всички всички около него...!!!   bouquet  Hug   bouquet

# 147
Добре дошъл сред нас Томи  Hug Да си жив, здрав и много палав, винаги усмихнат и да радваш вси4ки вкъщи  Heart Eyes Браво и на мама   bouquet
Хари - много хубави новини, дано да слуша бебка, още има да расте  Hug
Александра - голямо омазване ти е спретнала Кати, браво на нея, 4е не пла4е и да няма никой, пак се оправя детето да се нахрани  hahaha  Joy Гладна няма да остане, да не я мислиш  Party
Бубе - прекрасна е малката шаферка, нищо 4е не е позирала специално, то така е по-хубаво  Hug
Дани - давай идеи, 4е още малко да досвърша с това 'мъ4илище' и ще по4на да мятам тортета пробно, да видим кое ще остане на финала, 4е и две разли4ни трябва да са, да нямаме еднакви снимки с приятел4ето и като пораснат да се карат на кого е тортата  Mr. Green  hahaha  Joy
Аз пък днес, който още не ме е видял във фейса, се подстригах много късо и рошаво   Mr. Green  Party Сега да видим как ще се поддържа такава при4еска, но предполагам няма да е кой знае какво. Ве4е ще внимавам кой ме прави, 4е големи поразии стават. Оказа се, 4е водата е проблемна и за незнам кой път го 4увам ве4е това  Rolling Eyes Дори сухата кожа на Макси сигурно е от водата основно. Ако се беше родил в Бг сигурно нямаше да е така, но късмет какво да се прави. Гледам продуктите, които ползвам за омекотяване на водата имат ве4е и реклама по ТВ - ойлатум. Някой пробвал ли го е ве4е и какво мислите в сравнение с А-дерма мисля, 4е основно ползвахте преди  newsm78
П.С. - докато рових днес за при4ески, попаднах на една снимка на Буби4ка и един мой модел на декорация на нокти в една статия, а аз дори съм го забравила и изтрила, откъде ли са го взели...Колко е малък света Simple Smile))))

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 00:35 от Lidiya_81

# 148
  • София
Добре дошъл на сладкия Томи! Трейси, той направо отгледан юнак се е родил. Страхотно! Да сте живи  и здрави!

Хариелка, хващай Софи по разходки и така поне 4 месеца докато станете 3 принцеси Wink

И да, кътниците с голям зор последните май избиват. И аз имам подозрения, че са ни погнали - от седмица насам все ми сочи човечето шкафа с кашите и другите работи много не ги уважава...

Моят изпит мина - беше ужасяващо труден и ако се сетя да проверя след 3 месеца, трябва да има резултати. Като се прибрах след него имах чувството, че маратонско бягане съм правила...

Малката принцеса така яко ритка напоследък, че не ме оставя да спя. Пък нещо не мога да й харесам име, което ми е едно много странно такова...

Лиде, за водата и аз имам съмнения, че прави проблеми по кожата. Боби с едно цопване в хисарския басейн му минаха всичките дерматитти и сега наново избиха тук в София... Сега се чудим кога пак да идем, че то в 8ми месец вече не съм много много за път....

Лека нощ!

# 149
Лили, прекрасни, прекрасни новини. Много се радвам за теб, дано оттук нататък следващите 4 месеца да нямате проблеми  Hug Hug Hug Hug Продължаваме да стискаме палци всичко да върви по мед и масло занапред. Как е Софи, преборихте ли Т-то?
Мерси за пожеланията на всички Sunglasses Томи е много послушен, папка и спинка, от понеделник тръгва на училище  hahaha hahaha hahaha hahaha
Лиде, честита прическа Simple Smile Ще пробвам с тоя скапан болнични интернет да вляза във фейса да те видя Simple Smile  За водата - и ние имаме проблем тук, в Прага е отвратителна, ама какво да се прави ....
Александра, много весела картинка това Кати  Mr. Green
Силви, браво че си минала изпита, сега ще си починеш. За ритането - ох знам какво ти е, Томи така риташе, че последните 6 седмици почти не можех да спя  #Crazy Малко ти е останало и на теб, два месеца и си готова Simple Smile
Бубичка, честито мила, много се радвам, че сватбата е минала прекрасно. Дълъг и щастлив семеен живот ти пожелавам  Hug Hug Hug
Джули, бързо да смъквате и вие Т. Аз да чукна на дърво - Дани само два пъти ми е вдигал температура откак се е родил, дано да е така да е здравичъки занапред.
Дани, браво за памперса Simple Smile

Айде идва визитация, ще оставям лаптопа

Забравих да честитя празника днес на всички!!!

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 09:11 от tracy_t

Общи условия

Активация на акаунт