Ще се постарая да се разписвам по-честичко занапред.
притеснявам се как ще заспи без мен тази вечер и дали няма да се събуди и да вдигне Лозово на крака

Бунгалцата си имаха забележки, но като за 40 лв си бяха екстра 
Снимки имам доста, но като се приберем в СОФИЯ, ще ги кача и разпратя на който иска.
стискам палци вече да идва новото бебе 
Не можах да гледам репортажите, щото нещо не ми се зареждат, ама някой ден ще станем по-раничко и ще те видя на живо.
, та да може като сме на вън да ми е по-лесно, ама още хич не му идва на акъла какво се иска от него. За акането - повече от половин година си ака в гърне вече. Сега ту е с памперс, ту без ..... едно такова никакво. Ама като се приберем в София го свалмя напълно и дори навън ще е по гащи, пък квото ще да става. Явно на мен ми се иска да стане за 5 дни, а то не може.
Явно смяната на мястото и новите хора му се отразява много добре. Интересни са му много мравките, мухите и всички буболечки 
Направо не ми се прибира в С-я
Трейси, хайде миличка давааай. На финала най тежи, но пък мисли за голямата радост после. А и когато най–малко го очакваш, тогава идва. И аз преносвах 5 дни. Датите, които си бях харесала си отминаваха тихо и такмо реших, че няма да е скоро, след една няколкочасова разходка, раждането започна в едно Кафе. Без грам симптом дотогава.
Най–бързото и неусетно раждане ти желая! 

Говорим ѝ на 4 езика, а тя си измисля неин 5-и. Самолетът е Бабабум, луната е Балони и т.н. Страхуваше се от мухи, като се появиха, но откакто баща ѝ ги прави Бааамм е голяма радост и страхът премина в тотално задоволство. 

Сватбата мина... прекрасно! Толкова леко и спокойно, колкото не съм очаквала и не съм си представяла една сватба никога!
Все се каня да те питам - хвърляте ли ги взи4ите тия вкусотии, които приготвяш
Едни слаби4ки сте, а все разни вкусотии бъркаш
Трябва да ми кажеш някой денкато имаш малко свободно време как се правят тия фондани, 4е тази година съм решила тортата за рожденния ден на Макс и на нашето приятел4е да ги майстоя аз, 4е да няма поразиите от миналата
Голямо обикаляне му удари.. по градинките при ритуалната и църквата и в ресторанта с букети
После спа 2 часа в колата и нахлу с нови сили...