АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 394
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички! От вчера следобед Габи не е вдигала вече температура. Надявам се да сме се преборили с ваксината. Успокояващото е, че това е последно до 6-тата година, но ще я помня тази реимунизация. Дано не се повтарят тези реакции, че изпитвам огромно чувство на вина като я гледам как се тормози.
Ще се постарая да се разписвам по-честичко занапред.  Blush

# 121
Здравейте момичета!
Днес за първи път оставихме Митко при майка ми и Бургас,а ние с мъжо се прибрахме в Поморие да си поизчистим основно.Ужасно много ми е мъчно за малкото ни човече и незнам дали ще издържа до понеделник за да си го вземем или още утре ще палим колата и при него.Преди малко вечеряхме и изведнъж се спогледахме с Милото и си викаме"колко е тихо без  Мити" Cryпритеснявам се как ще заспи без мен тази вечер и дали няма да се събуди и да вдигне Лозово на крака Mr. Green .Добре пооплаках ви се утре пак ще се включа,че днес съм гроги от толкова работа newsm79 1ironing wash hang 1dishes
Лека нощ

# 122
Боже никой не е влизал  Rolling Eyes.
Честит имен ден на всички Косета и Елени. Да сте живи и здрави   bouquet

# 123
eeeee Алегория,аз никой ли съм? Crossing Arms Laughing

# 124
Влизам само да почерпя за порасналото ми момче.  Grinning  Днес има двоен празник.
Да ми е здрав, все така добричък и да не спира да ни обича!

Честито на всички, чиито близки празнуват днес. Дю, Поли зое и сигурно има и други.   bouquet   bouquet

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 21:55 от renee

# 125
  • Бургас
Ееее Рибке, я по-ведро гледай на нещата Simple Smile хайде милото да ти оправи настроението, сега ви се е паднало като сте останали "младоженци"  luvbed txtloves Two Hearts 1dating

А Митето дано да заспи лесно с баба си  Peace

# 126
eeeee Алегория,аз никой ли съм? Crossing Arms Laughing
Ама и аз се изразих. Нямах това впредвид, но очаквах да има много честитки за празника. А то....дано не си се засегнала,образно го казах.
А ще видиш, че ще си изкара супер, докато ти го мислиш "спи ли, търси ли ме..."
Рене - да ти е жив и здрав и много радости да носи.

# 127
Ей, мацки, издивявам вечееееееее ......
Честит празника на всички Константиновци и Ленчета  Hug Hug Hug

# 128
  • Sofia
Честит празник и от мен на всички празнуващи!   bouquet

Рене, да ти е жив и здрав мъжо и винаги много да ви обича и глези!  Heart Eyes

Трейска, аз лежа и мътя и само се моля да изкарам до прилични седмици, а ти пък преносваш... Тоя Томи как се е запънал, прекалено му е добре май в коремчето ти...  Laughing

# 129
  • София
Честит имен ден на всички празнували вчера! На патерици, ама.....

Жижин ох, да наистина ни трябва дерматолог ,според баща и са гъбички по пръстите на крачетата. Ако можеше да говори и да ми обясни сърби ли я, какво усеща....а не се чеше..... !???

# 130
  • София
Привет и от нас Simple Smile

Не съм влизала тук от перди Трявна. Да си кажа и аз - страхотно беше, радвам се че се запознах с толкова хора Simple Smile Бунгалцата си имаха забележки, но като за 40 лв си бяха екстра Simple Smile
Децата играха на воля, ание обменихме опит на живо Simple Smile Снимки имам доста, но като се приберем в СОФИЯ, ще ги кача и разпратя на който иска.

Трейси Simple Smile стискам палци вече да идва новото бебе Simple Smile
Янче, изглеждаш страхотно Simple Smile Не можах да гледам репортажите, щото нещо не ми се зареждат, ама някой ден ще станем по-раничко и ще те видя на живо.

Ние свалихме памперса от една семица вече. Имаме временни успехи. Преди обед пишка в гърнето, но следобед нещо не ни се получава. Напишква се в гащите 5 мин след като е станал от гърнето. Иска ми се да го науча да си върши работата прав, "като мъжете" Simple Smile, та да може като сме на вън да ми е по-лесно, ама още хич не му идва на акъла какво се иска от него. За акането - повече от половин година си ака в гърне вече. Сега ту е с памперс, ту без ..... едно такова никакво. Ама като се приберем в София го свалмя напълно и дори навън ще е по гащи, пък квото ще да става. Явно на мен ми се иска да стане за 5 дни, а то не може.

Иначе тук е Ст З е страхотно - по цял ден играе на двора, почна много да говори и повтаря всяка чута дума. Дори вече казва "вуйчо" Simple Smile Явно смяната на мястото и новите хора му се отразява много добре. Интересни са му много мравките, мухите и всички буболечки Simple Smile
Мама се грижи напълно за него, аз си чета книжки и си почивам Simple Smile Направо не ми се прибира в С-я

Айде до скоро Simple Smile

ПС На бременните мами пожелавам да им е по-леко и дано нямат проблеми Simple Smile

# 131
Ахой!  Grinning  Трейси, хайде миличка давааай. На финала най тежи, но пък мисли за голямата радост после. А и когато най–малко го очакваш, тогава идва. И аз преносвах 5 дни.  Датите, които си бях харесала си отминаваха тихо и такмо реших, че няма да е скоро, след една няколкочасова разходка, раждането започна в едно Кафе. Без грам симптом дотогава.
От вчера слънцето е в Близнаци, така че знае си детето.. При вас определено ще е весело.  Grinning Най–бързото и неусетно раждане ти желая!     bouquet

Буболечето трябва вече да е официално омъжено, ако не се лъжа от вчера. Честито! Дълъг и щастлив семеен живот!   bouquet

Еванджи има напредък с моите цветя. Вече не ги бере, а само мирише и вика 'ммммм'. Наредила съм и много саксии с различни подправки и тях ги изрежда една по една и голямо мирисане пада. Те поне са приятни.
Нещо спането го обърква от време на време. Има дни в които пропуска следобедният сън. С учудване разбрах, че много от немските деца на нейната възраст вече не спят по това време. Но те нали нямат Сиеста тук и ги свикват отрано явно. Затова пък си лягат в 19часа  Rolling Eyes
Определено са още малки и си имат нужда от следобедна почивка според мен. Нали я виждам, няма по–усмихнато, кротко и сговорчиво дете от нея, като се е наспала. Иначе да не си край нея. Не бих я лишила от сън през деня, само за да спи повече през нощта. (Сега спи по никое време, но ще я изморя навън после. Трябва.  Simple Smile  
Но явно са в период на яко подражаване. Нашата е много смешна. В количка не сяда, а в редките случаи, стои с кръстосани ръце и крака   Joy  Говорим ѝ на 4 езика, а тя си измисля неин 5-и. Самолетът е Бабабум, луната е Балони и т.н. Страхуваше се от мухи, като се появиха, но откакто баща ѝ ги прави Бааамм е голяма радост и страхът премина в тотално задоволство.  Laughing

Видях ви снимките от Трявна. Страхотни са дечицата, вие също. И на мен ми се приходи вече. Майка ми и тя все 'хайде на Трявна лятото' та хайде,,, само ме изкушава. Но едва ли ще успеем, че много работа се отвори напоследък тук. Няма как, трябва да се изкарват и пари. По възможност повече.  Simple Smile
Лека и слънчева седмица на всички!!!  

# 132
Добър вечер!   bouquet

Вече официално съм госпожа!    bowuu Сватбата мина... прекрасно! Толкова леко и спокойно, колкото не съм очаквала и не съм си представяла една сватба никога!  Heart Eyes
Професионални снимки малко по-нататък, но пък имам няколко любителски и тях ще споделя с вас на първо време.  Hug

Сега ни остана най-романтичната част... да си купим табелка 'Димитрови' за входната врата  Laughing

Гледам Трейси още си държи Томи на топличко.. Хайде дано свършва вече, Трейска!  Hug

# 133
Рене - 4естито на патерици на мъжлето ти, много да ти е здрав и да ви оби4а   bouquet Все се каня да те питам - хвърляте ли ги взи4ите тия вкусотии, които приготвяш  newsm78 Едни слаби4ки сте, а все разни вкусотии бъркаш  Mr. Green И аз нон стоп съм в кухнята, но ефекта не е същия  hahaha  Joy Трябва да ми кажеш някой денкато имаш малко свободно време  как се правят тия фондани, 4е тази година съм решила тортата за рожденния ден на Макс и на нашето приятел4е да ги майстоя аз, 4е да няма поразиите от миналата  Naughty
Бубе  - дълъг и щастлив семеен живот, все така да сте влюбени и усмихнати Димитрови ( и ние сме със същата фамилия  Mr. Green ) Много сте хубави на снимките, само шаферката нещо не мернах  newsm78
Ние си изкарахме един страхотен следобед с приятели на гости с барбекю. Макс си игра на воля с много деца и определено за първи път си по4инах и аз - то било много хубаво така, детето да е по-самостоятелно и да не е нужно да тър4иш постоянно след него  Party

# 134
Благодаря, Лиде!
Малката шаферка я няма почти никъде.. или ако я има определено не е на фокус и се занимава задължително с нещо друго и не я интересува, че някой се опитва да я снима  Joy Голямо обикаляне му удари.. по градинките при ритуалната и църквата и в ресторанта с букети  Joy После спа 2 часа в колата и нахлу с нови сили...
Ето я малко и нея...

Общи условия

Активация на акаунт