Като го люшкам на люлка все иска по-силно. Лошото е, че апарата ми се препълни точно тогава и имам само една снимка летящ.
Накрая с рев и крясъци слезе(след около 15 минути полети)

Това по повод удобни занимавки за деца. От целия паркинг сме купили само скутера другите са ни все подаръци , някой завещани от братовчед му. Най- караното от него беше червеното камионче, което отшумя, защото го овладя и него и не го кара , а лети с него. На дневен ред са колелото и скутерът. По повод колелетата за баланс дървените са невероятно леки моят син го вдига и го разнася на едно негово приятелче. И смея да твърда че това с баланса си е супер индивидуално. Кубрат предвижва също така успешно и колело без педали макар и едвам да стига земята ходи на пръсти , но има желание. А деца на 3-ри година например не се сещат как се въртят педалите. Всичко си е до дете и до неговия интерес. аз на Кубрат нищо не съм му показвала как става с карането, но...... на него му е интересно и се научава бързо.
А ето и това са ни сандалките едни от малкото които ни станаха. Както и Александра се жалваше нищо не му ставаше на крачетата или точни или много големи. Оказа се ,че ние мерим 22 номер и са му малки , а 23 са му много големи, а си взехме 24
как така цели два номера разлика и аз незнам 

Даже се продават украшенийца, дето се пъхат в дупките.

Засега няма нужда от други, но с времето, ако преценя, може да й взема от обсъжданите от вас. Те май даже си имаха някакво специално име, което не се сещам. Аз им викам 2 за лев.
Но са меки и, може би особено за моренце, ще са подходящи. 
Е, малко е паянтова заради леките пластмасови тръби, но пък поне няма да се притеснявам, че нещо метално ще я нарани! Засега се кефи. Сложих й там бебето и кухнята за готвене. Ще исмислим и други работи и вече започваме игрите на "майки и деца".

.Онзи ден например бяхме в парка и тя видя едно момиченце с количка за кукли и се затича радостно към нея,само й пипна количката с 1 пръстче и каза дай и това момиченце като взе да размахва и количката и една пластмасова кукла към Али,ужас направо изтръпнах да не я цапне 
,кой са добри,мъжа ми вика да не купим някакви боклуци за 10-15 лв и да трябва после още 3 да купуваме,гледал някакви в Баумакс ама много скъпи ми се виждат към 70 лв били.
И другия ми проблем, още някой, може би Жижин напред беше споменала нещо подобно - не иска да пишка навън. Забелязвам я, че стиска и си го носи вкъщи, отказва да и свалям гащите и да пишка по дръвчетата, а как ли не я лъгах, то не беше поливане, надпревара с други деца и пр., но не. И като се приберем изпишква голямо количество, което ми говори, че е стискала. А онзи ден не можеше да удържи, явно, и се напиша. Днес я убедих, защото пяхме на пишото "от днес имам вече нови панталонки" 
Свекърва ми беше в Испания на ранна почивка и донесе един куп обувки за Малчо, включително и тези. Ами удобни са, аз също имам такива, ползвам ги като ходим на палатки, много са удобни, просто са ужасно грозни според мен! Но щом детето ги харесва, значи ще ги ползва поне за вкъщи, може би и за плаж 

То това си е направо за празнуване!