Днес баткото завърши.Донесе бележника.Има само 2 петици,а другото са шестици.

Честито на ГАнушка!

terpsyhora, ти ме разби с тези цени. ето ти нещо подобно и на доста по прилична цена http://www.mytoys.de/Beeboo-BEEBOO-Holzlaufrad/Laufr%C3%A4der/Ki … a02.07.07/1524534 тежи само 3,5 кила и мисля да го поръчам. Че и аз не съм фен нещо на помощните колела. Иначе за бельото - някой ти беше писал на Венера - страхотни са. И аз накупих от тях, даже последно взех размер 110 см, които си му пасват идеално и не са му големи. Във Вис виталис също има хубави слипове и потничета - ако ти се ходи до там 

оставяли ли сте децата за 1-2 седмици на баби да ги гледат и как са понесли раздялата? На мен ми предложиха да работя две седмици лялото (че колегата няма да се справи сам в офиса) и се чудя как да постъпя с Марти. Най-лесния вариант е да го оставим в Ст Загора при майка ми и баща ми. Там гостуваме за по 10 дни, но винаги сме двамата. Дали няма много се стресира, при условие, че до сега не се е отделял от мен.
ама като не пиша често ...

но Кубрат не е от най -спънатите де)[/color]
и пак агресия от момиче незнам до сега момче не е посягало на Кубрат. Момчетата викат ,тръшкат ,инатят се , но не съм виждала да посягат.За седалката Яна беше показала Анди на една седалка от Джъмбо за 10 лв. просто е перфектна невиждам смисъл от по скъпа. Даже на mothercare май за по 40 лв. като стават да си ги ползваш и за гърне на вън. Ушичките са подвижни като са в хоризонтално положение си е дъска за wc, а като са във вертикално положение си го поставяш на вън на земята и ето ти гърне. Но въпреки двойната функция пак са много паричките според мен.

ти си по силна 
по сърди се и аз го вдигнах опитах се и прав да го държа като го подканях'пиш-пиш' ама........ странно му беше. та се чудя пък аз дали да не си взема едно гърне като неговото на Чико и да му изрежа дъното
мисля , че ще пробвам
и ме кара да тичам и да му се карам, че точно като прескочиш оградата има улица по която се движат коли дори и с 10 км/ч

На никол й с епоявиха смао на горните предни зъби,отдолу и отсрани няма.Пробвах да ги търкам с четка като й вдугам горната устна или да й мия зъбите по 2 пъти на ден ,но са и все така,което малко ме притеснява.
Лека и спокойна нощ на всички!
) или пък да й купя сладолед, тя го обожава, направо очите и светват, като го види. Ама нали им е ден на децата, позволено е да ги поглезим малко. Освен това в нашия парк ще има тържество по случай 1-ви юни и Софи естествено ще присъства.
!
тръшкането и реването за щяло и нещяло и при нас е на дневен ред, нормално е за тази възраст, трудно е много, но търпим 
. До скоро!
Ние с мъжа ми също гледаме да подминаваме с безразличие истеричните изблици на Алекс, но понякога специално на мен не ми издържат нервите и се случва и да повиша тон. Но засега забелязвам, че независимо дали ще подходим с добро или лошо, резултатът е един и същ.
Все си мисля, че е период ( може би просто се успокоявам) и се надявам по- бързо да минава. 
Късметлийка е Дарито. 
Страхотно и то без диета.
Аз днес бях на зумба, бях я споменавала преди тук , но така и не стигнах тогава до нея. Днес ми беше за първи път и е страхотнооооо. Е, вярно, че докато се хванат стъпките малко ставаш
, обаче пък емоцията е голяма.
Мисля редовно да ходя, хем за сваляне на кг, хем за разтоварване, но да видим......
Аз или татко му винаги сме зад него, но и той все още не проявява голям интерес съвсем без никой да се катери. 

малко съжалявам, защото не му идва на акъла как да върти педалите, но важното е , че ги стига поне.

За съжаление даже не мога да си изчистя като хората вкъщи.

Направо съм възхитена и изключително приятно изненадана от това колко бързо детенцето ми се поддаде на процеса на махане на памперса.
Като с отказването на бибата преди няколко месеца. Пу-пу, да не са й уроки.
Единствено баба й като я извежда за повече от час и на по-далеко се притеснява без памперс, понеже и Андичка все още не иска да пишка на ръце по градинките. Но се надявам скоро да се научи. Кобрети, да и аз мисля, че така сигурно се бъркат, ама лека полека ще се научат. 
А за подарък, вчера й поръчах от Пакостник много сладка кола за яздене, но поводът не е 1ви юни, а просто ей така. Все още са малки да осъзнаят за какъв повод точно получават нещо и купувам когато сметна, че има такава необходимост. Та когато пристигне днес/утре, ще има подарък. 

.
.
, как си, изглежда ми като всичко да е наред, дано, много се радвам, че много се бях притеснила за вас с бебка и дори ме беше страх да влезна, да не прочета някоя гадория.