АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честит 1 ви Юни на всички дечица! Да е честит и на порасналите деца!

Много сте активни, дълги постове, нямат изчитане! Времето нещо не ми достига, но ще гледам да се включа , въпреки че от утре сме сами с малката, тати отива в командировка и направо не знам, как, кое , кога.... явно пак ще викам неволята! Simple Smile

# 256
  • Кърджали
Ние сме на гости при сестра ми.Чакам Кати да се събуди и ще се прибираме, че с това тръгване набързо нито гърнето и взех(то пък що ли ни е изобщо) нито повече памперси. Та я държа с памперс тук, че като си познавам сестрата, ще се размрънка ако Кати и маркира пода.
Обаче пък забелязах нещо при Кати днес.Нали свикна, че като се напишка в гащичките и се образува мокро и локвичка.И днес я гледам след като пишка в памперса се оглежда дали ще потече и  ще се намокри ли. Явно бавно бавно ще се получи номера, знам ли...Като си се приберем в къщи, слагам пак гащичките...
Иначе нищо ново при нас. Цяла сутрин Кати беше навън по площадките. Радва се на хубавото време.
А, да отчета, че днес за първи път успях да хвана Янчето на екран.  bowuu
И те така... Ще се включа по - адекватно като се прибера

# 257
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛЪНЧИЦА-ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ДА НИ РАДВАТ,ДА ИМАТ НЕВЕРОЯТНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ПЪЛНО С ИГРИ И ЗАБАВЛЕНИЯ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви за отговорите за детските седалки  Hug.Тия дни ще обиколя да видим какво предлагат по магазините и ще вземем някаква.Намерих една тема тук и доста хвалеха седалката на Нук,била стабилна,има отстрани място за крачетата и на нормална цена.

Джема-и Али има на предните зъбки едни петънца,забелязах че излязоха когато старата ни педиатърка каза да й давам Зимафлуор за профилактика против кариес.Тогава се рових и разбрах,че ако пие изворна вода,както ние,в нея има достатъчно количество необходимо за организма.Казах това на педката и тя каза да намалим капките Зимафлуор,но аз направо го спрях,даже тогава маи бях питала Шайн за съвет за този Зимафлуор.Та при нас от това се получи де,след като го спрях други зъбки с петънца не сме имали Peace

Хари
-Али така и не пропи АМ,но аз съм привърженик на киселото мляко.Нали казват,че то е по полезно от прясното,по лесно се разгражда в стомаха,а и в къщи всички много го обичаме  Grinning.Прясно ползвам предимно за кремчета,грис и др.Ние си вземаме домашно прясно мляко и си го квасим,но ако свърши купувам Верея или Елена.

Елиа-щом се налага може да пробваш да го оставиш при баба му,ако не му понася добре тогава да мислите друг вариант.Наистина е гадно като трябва да се разделим за известно време с мъниците,рано или късно се налага,ние още не сме се разделяли,но ако трябва бих отишла първите дни с малката за да свикне с обстановката и после да си тръгна Peace

Янче-а моля,моля аз писах,че само да станем на време и ще сме първи пред ВВТ,ама нали знаеш че сме от късните птици,та затова чак вчера те хванах Laughing-стоиш перфектно,браво,за това ти трябва не само външност а и гласа да ти е приятен и правилен говор,имаш всичко необходимо Hug

Айде после пак ще пиша,че мишлето се събуди.

# 258
  • Варна

Поли, разсмя ме за бременността. Laughing Да знаеш как ти завидях за двора, така хубаво описа какво ще направите, че съм сигурна, че ще стане много добре и децата много ще се радват. А да знаеш как се опулих на това изречение:"айде да отиваме да водим бати на училище", мислех че Соня ти го е казала на тебе, а не ти на нея Joy и си викам, браво на детето, то направо си е проговорило и после прочетох по-внимателно.

Яна, дано се оправи сестра ти и да износи бебето, никоя жена не заслужава да минава през това!

Записах днес малката в ОДЗ-то и другата седмица ще имаме родителска среща Crazy, много е вълнуващо. Grinning Благодаря на всички за честитките, то направо си е за празнуване, докъде ни докараха. ooooh!

Много неща сте коментирали и все интересни, но явно няма да се включа, като не пиша 2-3 дни и после става ферман, а сега нямам време, така че до скоро. Sunglasses

# 259
  • София
Честит празник на всички малки и по-големи дечица Simple Smile Да са живи и здрави и много безгрижни игри желаем!!!  baloni

Браво на тези дето са успели с памперс. Ние се мъчим от две седмици - ту е  с памперс, ту без ... може би за това не ни се получава още. Случва се следобедите през половин час да се напишква в гащите. И аз вече не знам какво да правя. МОже би просто нямам достатъчно търпение. Янче, Хари, вие колко време мокрихте гащите, докато се сетят, че трябва в гърнето да пишкат?

За оставянето на бабите - не сме решили още какво да правим. Ще мислим още три седмици Simple Smile

За подарък за празника - нищо специално. Вчера му поръчах дървено колело за баланс и надуваема лодка, но не са специално за празника.

Между другото има ли някоя мама дето умее да шие? Аз сега се уча и имам затруднения с една блузка, та ако може някой със съвет да ми помогне на лични.

# 260
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МИЛИТЕ НИ ДЕЧИЦА.ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ....

Здравейте сладурки...Не съм се затрила,просто немога да седна да пиша.Чета ви, но дръпна ли клавиатурата да пиша и Ради веднага ме всига от стола или решава, 4е той ще пише. От скоро по4нах и работа от вкъщи, и естествено като легне на обяд да спи, по4вам да работя и пак няма кога да пиша, ама не съм ви изоставил, ей.....
При нас нищо интересно няма за разказване, освен 4е ве4е все пове4е запо4ва да се налага и да не слуша....няма и следа от послушното ми добро дете, ама...здраве да е
Извинявам се, ама пак няма да пиша нищо поименно, защото ме надуши , 4е съм на компютъра и голямо бутане сега става на клавиатурата
До скоро...Целувки за вси4ки

# 261
  • Sofia
Елия, две седмици постоянно си пишкаше в гащите и чак след това взе да вдява защо недоволства мама.  Peace

Поли, ами стискам зъби, крака и всичко де що имам... Само броя дните, а те сякаш се влачат... За първи път искам толкова бързо да ми минава времето. Постоянно имам болки и контракции, и разни притеснения, ама все се моля с тях да си откарам така до 9-ия месец, мрънкаща и недоволна...  Praynig  Praynig  Praynig

# 262
Честит празник и от мен на всички малки и непораснали деца! Много усмихнати и щастливи.

От три дни се мъча да пиша на всекиго конкретно, но явно няма да ми се получи.

Само искам да попитам ribkata да не си се засегнала, че не пишеш? От последния път, когато стана недоразумение (кой писал, кой не), не съм те засичала. Ако е така, моля те не се сърди, не съм искала да те засегна   bouquet

# 263
Честит празник мили деца!
Ние сме на гости на баба и дядо.ще сме тук до събота,че ни е много скучно в Поморие без тати по цял ден и вечер Cry.
За оставянето при баба и дядо,аз бях писала скоро,че го оставихме за 2 дни при нашите.Мног се притеснявах как ще заспива(защото само аз го приспивам),но той се е държал геройски.Ял е и е заспивал без проблеми,само аз гомислех и си плачех в къщи и чистих естествено Mr. Green
ние имаме такова колело за бутане,но сиго кара само у нас,но не му е фен,оценява го само ако племенниците ми го вземат.
За празника,ние му купухме подарък и подарухме подаръци на племенниците и на двете ни блиски приятелчета(и те му подариха подаръци Heart Eyes)
За носенето,не го вдигам когато сме на вън,че щв свикне така,а си понатежава вече,вкъщи го нося и го гушкам много.
За зъбките ние нямаме такива петънца.но онзи ден видях едно момиченце нейните зъбки бяха на синьо-лилави петънца,но майка й ми каза,че е паднала и се е ударила и от там и зъбките и са се развалили
Алегория ,мила не съм се засегнала изобщо.Аз даже още тогава ти сложих една чаровна усмивка.Просто нямам много време да сядам на компа.Предпочитам на обяд да си поспа с малчо. Hug Heart Eyes

# 264
По повод празника мъжо успя да си дойде навреме и заведохме малката на разходка в градинката при НДК. Отзад са направили страхотна детска площадка, но за съжаление нямаше подходяща пързалка за нас. Все бяха за по-големи дечица, но пък се люляхме там на едни клатещи се работи.  Mr. Green И дядо 1ви ЮНИ дойде днес на портата и ни донесе камиончето за яздене, но за огромно мое съжаление - поредно разочарование от Андиното поведение - се така никакъв интерес.  Rolling Eyes Бре показвам, бре другите деца й го взимат под носа, бре давам ги за пример как се справят, ама нашата не и не. Абсолютен мързел е това за мен, ама хайде. Дано й дойде ищаха по някое време, защото покупката наистина си заслужава.

Elyah, ами ... напишка се общо 4-5 пъти, от които 3 бяха мин. четвъртък като я изведох за пръв път без памперс. Навън беше доста хладно, а я бях разгологъзила и съм убедена, че просто й поизстинаха крачетата+още не беше започнала да си казва "мамо има пиш". Май още от следващия ден започна. Пак казвам - чукам на дърво!!  Praynig Апропо СЪНЧО шие, ако искаш й пиши на лични. Колелото ви за баланс звучи много добре! Simple Smile

Жижин, хайде, хайдеееееееее , хич не ми се прави с твоето дебнене.  Joy Пиша ти неизвинено отсъствие пред екрана и туй то!  Naughty  Joy  Hug

Гануша, мерси за пожеланията за сестра ми!  Praynig Не помня вече писах ли честито за приема в ОДЗ-то!  Simple Smile

Вярно сме много активни бе. Simple Smile Даже и аз, дето чак сега успях да сложа мъничето да спинка и тепърва имам да правя новини. Лека ви!

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 21:32 от ♥МамаНаПанда♥

# 265
  • На плажа
Честит празник на нашите големи слънца-да са все така усмихнати и невинни
Голяма активност,наистина Rolling EyesЕдвам смогвам да ви прочета,даже още не съм успяла,ама реших да пиша паралелно и да чета Wink
Кобрети да чукна на дърво Нико никога до сега не е изявявал желание да го нося,а аз го взима единствено когато много бързам за някъде,което е рядкост.А за памперса...ходим без...носим гащи и сменяме,ако се наложи.
Стълби катери много одавна съвсем сам,даже вече толкова му имам вяра,че винаги го оставям да ме чака на стълбището(което е със 7-8 стъпала)Като никога не сме имали проблеми,много е внимателен пу-пу
Янче как е сестра ти?Все още ли не и дават нищо?
Ехааа ама Анди много бързо се отучава от вредните навици...браво на нея и честито на теб Mr. GreenНие как ще отказваме бибата не знам,вярно,че само когато заспива я търси,но ...
Хари от както спрях да кърмя,на година и два месеца,му давам кисело мляко Маркели,понеже такова дават на мъжо от работа.
Гануше ха честито ви класиране в яслата...значи може и без рушвети Mr. GreenКога ще е големият ден?
Славенче,браво на баткото,все така ученолюбив да е HugВзе ли майчинството вече?Моето дойде в последния ден от месеца,за малко да остана без пари за празника на детето.
Александра най-добрия вариант е да скриеш гърнето поне за две седмици,и пак да пробваш...може пък да се получи.
Да си кажа мнението по въпроса за колелетата с помощни гуми.Вики си караше с помщни колелета дълго време и когато се почувства готова,ги свалихме и тръгна от раз.Все едно никога не е карала с помощни.Може би просто трябва да се изчака точният момент ,за да се свалят Rolling Eyes
Елия не съм го оставяла,а и си мисля,че не бих могла...просто е много палав и ще ме е страх.Даже сега,когато съм на работа мъжо ги наглежда с баба му,дали се справя с него Mr. Green
Джема всяка година водим децата на пицария или на ресторант...то по скоро е за мамите...да хапним и пийнем  Mr. GreenИ подаръци купувам,но скромни..кукла или някакъв комплект за рисуване ,а на Ники дребна играчка.Но тази година спестих от подаръци,понеже от фирмата ни изпатиха по една торба с  подаръци за децата..и то много хубави Wink
Зъбките ни са бели,но съм виждала доста дечица с такова оцветяване.Май е хубаво да потърсиш специалист newsm78
Хари и Ники обожава сладолед LaughingСамо като види кака си,че яде и му светкат очичките Wink
Поли,при нас също доста се котират пръчките,пръстта и листата Mr. GreenС едно негово приятелче так се залисват в градинката...даже като го попитах днсе какво правят,и той се провиква"Гаееееем"-т.е. играееем Laughing

# 266
  • Sofia
Момичета, а как давате киселото мляко вечер? В шише ли и разбивате ли го с малко водичка или така, колкото се разбите, толкова? А подслаждате ли с нещо?

# 267
  • На плажа
Хари сипвам в шишенцето с биберон мляко и слагам съвсем малко водичка-на 100гр.мляко-10гр вода приблизително.Без подслаждане го пие  Peace

# 268
Ние направо от кофата ядем Simple Smile, даже понякога и студено:(

# 269
Здравейте от нас Simple Smile
За зъбките точно днешното предаване " На кафе" говореха за профилактика на детските зъбки. Който го е изтървал може да го гледа на nova play .Та и аз да попитам някой водил ли е мъничето си на зъболекар

Да честитя и аз празника със закъснение на малките ни бонбони Hug Hug Hug много да са здравички и много да ни слушат.

Хари в никакъв случай не слагай захар точно това казаха, не се заспива със захар в млякото заради зъбките.

Ние пък отидохме в Южния на рожденния ден на радио Njoy беше интересно за дечицата, а подарък точно за деня не получи освен ,че вечерта бях надула 20-тина балона и ги бях оставила в хола. Като стана от сън и се запъти към хола беше много приятно изненадан и доста си поигра с балоните даже падна от гърнето защото все се опитваше да ги стигне. После на вън правех сапунени балони и го оставих и той да се мъчи. Учудващо имаше успехи с правенето им , разбира се се пооблизваше от време на време и напълно в реда на нещата разля и консистенцията от шишенцето, но пък всички деца се изкефиха  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт