Много сте активни, дълги постове, нямат изчитане! Времето нещо не ми достига, но ще гледам да се включа , въпреки че от утре сме сами с малката, тати отива в командировка и направо не знам, как, кое , кога.... явно пак ще викам неволята!

.Тия дни ще обиколя да видим какво предлагат по магазините и ще вземем някаква.Намерих една тема тук и доста хвалеха седалката на Нук,била стабилна,има отстрани място за крачетата и на нормална цена.
.Прясно ползвам предимно за кремчета,грис и др.Ние си вземаме домашно прясно мляко и си го квасим,но ако свърши купувам Верея или Елена.

и си викам, браво на детето, то направо си е проговорило и после прочетох по-внимателно.
, много е вълнуващо.
Благодаря на всички за честитките, то направо си е за празнуване, докъде ни докараха. 
Да са живи и здрави и много безгрижни игри желаем!!! 

.
)
Апропо СЪНЧО шие, ако искаш й пиши на лични. Колелото ви за баланс звучи много добре!
Пиша ти неизвинено отсъствие пред екрана и туй то!

Не помня вече писах ли честито за приема в ОДЗ-то! 
Даже и аз, дето чак сега успях да сложа мъничето да спинка и тепърва имам да правя новини. Лека ви!
Голяма активност,наистина 
Взе ли майчинството вече?Моето дойде в последния ден от месеца,за малко да остана без пари за празника на детето.

много да са здравички и много да ни слушат.