Кати спи все още, а аз се опитвам да вкарам в ред апартамента.Ама нещо хич не си давам зор и усещам, че до довечера ще се занимавам с това.
Кати киселото мляко го яде без захар /то всъщност май и чайчетата като и ги прави баба и също ги пие без захар/, направо извадено от хладилника.
Днес взех на Кати някои глезотийки. Дядо и ни беше пратил малко парички, та и купих подаръче, дрешки и успях да разчистя и най - накрая сметките си с мтел.Да имат късмета пак да забатачат така фактурите си. Взех и едно столче, от тия дето издават звук като седне, надявам се поне по този начин като реши да гледа Бейби ТВ да не се залепя за екрана.
А и нашето положение леко се пооправи временно и сега по имам кураж, че ще успеем да отделим малко парички този месец и да почна шофьорските курсове, че само го отлагаме... Със зъбките проблеми нямаме засега. Трябва обаче да почна да и ги мия не само вечер, а и сутрин.Нещо не умира от мерак това дете, обаче много сладко ядеVТо не е мнвого, ама всеки ден си хапва почти нещо сладичко. Какво да се прави, и двамата с татко и си обичаме сладкото, няма как да го крием от нея...
Ще го заведа сигурно скоро на детски стоматолог профилактично.
И днес баба ми взела,че му купила зрънчо с подаръци,добре че куса две и после ги изплю,че не ми се иска да проявява интерес към такива неща. 

да ви вземат храната
И аз не съм от редовно пишещите, но пък си чета
.Много хубав беше целият спектакъл,човек се зарежда положително от такива красоти 

пу-пу да не им е уруки.
) Особено вечер преди лягане, дори да миеш зъбките след това. Но си е въпрос на разбиране и личен избор. 
Винаги и купувах български обувки, но този път тридневното обикаляне беше неуспешно и накрая взех тия, че само те и станаха.Снощи направо се ядосах като го видях.