Хайде почерпете се за мое здраве днес съм именничка.Честито и на всички останали адашки

всички мамета с молни дечица да захвърляте бързо термометрите и да се оправят малчуганите , че трябва да се играе не да се боледува.За закуските чета и поне видях , че не съм сама. Всяка сутрин си слагам водичката на котлона и си забърквам нещо в нея ( или качамак или ювка или попара или макарони) в редки случеи сме с кисело мляко и овесени ядки, защото пък този тип закуски си ги пазя за след обед ако не съм си купила плодове. Филии за съжаление на сандвич или намазани не яде. днес може би за 1-ъв път си изяде половин препечена филийка с масълце и сиренце. Нещо не обича такъв тип закуска
какво ще прави на есен на яслата не го знам. Ще си седи гладен до обяд или ще се научи на тесто( не че ми е мерак) , но ги знам какви са им закуските. Една от разнообразните закуски е корнфлейкс с мляко , другото си е бяло брашно всяка сутрин, но какво да направим Забравих да ви кажа, че преди 10 дни оставих Кубрат в един детски център за 3-ри часа ( че си имах работа) уж беше ходил там на 'бебешка музика' два пъти и все напираше там да влиза като минаваме покрай него, но като го оставих ревна. Учителката ми се обади и каза, че е плакал само 5 мин. и после като си го вземах пак ревеше( бяха сложени всички деца на столчета да гледат филмче). Той реве милия и като ме гушна не иска да ме пусне. За пръв път такива целувки ми раздаваше без да съм го карала. И от тогава да ви кажа как го заобикаля този детски център
преди само ме теглеше на там , а сега само ме дърпа по -бързо да го подминаваме. Та се чудя
как ще е на есен яслата, явно ще си поревава, а аз си мислех , че ще бърза да играе с децата.За плажа ако стигнем до такъв бих го държала голичък, но за мое удоволствие ще купя едни мъжки плувки с Мики Маус от Джъмбо , че са ми много сладурски и ще си го обличам чат пат.
А снощи вечеряме и той си направи едно много осъзнато изречение "мамо дай ам" мъчи се да бръщолеви .Разбира се само аз знам кое какво е .Има и разбираеми думички, но 'ньоньо' е мотор "мьон" е камион 'дидиди' е самолет 'буба' е дупка , боклук или скейтборт според зависи какво е видял
. абе ще се научат , но докато си изчистят бебешкия говор ще има да ни забавляват

А за розеолата мисля, че и ние я изкарахме, но Кубрат нали най-обича събота и неделя да се разболява , а аз нямам навика заради Т да ходя по спешност до болницата и така си изчаках. Нурофен , сън, вода , айрян и имаше едни дребни пъпчици на корема и слабините, но той пък все се пъпчи милия та и да сме имали и да сме нямали беше събота и неделя и така и не отидох. А за АБ , че изписват на воля в Бг си е вярно
Оф аз не пиша не пиша и като се разпиша фермани
.Обадих се на една друга майка да я питам,че и те скоро бяха така и след разговора с нея отидохме на доктор.И така имахме си инфекция, за щастие бързо реагирахме и сега нищо му няма
Ще пазим диета 6 дни,въпреки,че е много трудно защото той иска да си хапва всичко което види и ще пием едни хапчета за коремчето с фибри и така,дано е само това

и познай каква е картинката след това.