!Трейси, аз вече съм се отказала и от сладоледа, и от шоколада, и от бисквитите. Това не е живот, но няма как. И Белослава копира всичко, а аз съм най-лошия пример в това отношение. Понякога й давам по малко сладолед в кофичка, защото така много добре се тренира боравенето с лъжица, но това е един -два пъти седмично.
Янче, подаръците ни се оказаха много успешни. Ние й купихме кухня и много се забавлява с нея. Има едни животинки, които се казват zoobles. Те си имат всякакви аксесоари- къщи, пързалки и т,н, Това беше следващия хитов подарък. Но най-много се зарадва на една голяма книга, която е нещо като чанта и вътре има 12 малки книжки. От както й купуваме поредицата на Дисни, много си пази книжките и най-много на тях се радва.
За зъбите- на Белослава са тръгнали да й излизат поне от 3 месеца и само връхчетата на два са пробили. Настроила съм се още поне 3 месеца да ги чакам
.За АМ- отказа го спонтанно за 2-3 дена . Просто отказа да го пие. Сега пие много айрян. Хареса й и студено прясно мляко, но вкъщи не сме му почитатели и се опасявам дали не е по-тежко.
За водата- добре, че са жегите, че да пропие малко вода
.
В друг режим казва буквите, има и вариант "изпит" за напредналите.
Може да изгълта 1 литър на ден 

Всички вкъщи го обожаваме (то кой ли не го обича?
В крайна сметка това е единственото сладко, което й давам, като изключим по някоя лъжица мед от време на време, но това е различно.
Първият път, когато го изцепи бяхме шашнати. Миро (като въръл противник на цигарите) разбира се ми се поскара, защото все ми казва да не пуша пред нея... В Казанлък последния път докато я видим нашата тръгнала да вади цигара от кутията и да я слага в устата.
, а и доста вериги не се наемат да зареждат поради факта, че на българина му е празен портофейлът
.............. мали ей такова не може да се пие на спокойствие. И в редките случеи в които се сетим да си купим се почва' дай биби' 'дайййййййй биби' и баща му като склони да му даде глътка, защото аз съм непреклонна( мн. съм против
) прави една доволна физиономия и вика'мммммммм''мммммм' и 'дай' абе супер досада е. И така бира не може да пием от него и за това и рядко си купуваме , а лято си е хубавко с вечерята която винаги носи на
. Сладолед обича и му вземам да си ближе сам .

,а трябваше да се грижа и за Митето.Ето в такива моменти оценям колко е трудно да няма на кого да разчиташ дори и за 1 час