АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 192
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Хари,честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава и много щастлива

# 691
Честит рожден ден Софи.Бъди здравичка и все така усмихната и лъчезарна за радост на мама и тати  smile3525 smile3525 newsm59 nbirthday

И Алекс реве като тръгна да му плакна косичката,защото му влиза вода в очите.То нямаше да влиза вода в очичките  ако не се въртеше като пумпал в коритото Simple Smile

Рибке направо ти копирам за изварения компрес,че ако тръгна да обяснявам ще оплескам нещо  ooooh!  КОМПРЕС- При остра ангина, пневмония и др. възпаления, най- бърз ефект се получава с изварен компрес. Купува се извара от магазина или към 1 л прясно мляко се добавят 2- 3 супени лъж. оцет или лимонов сок или 1- 2 чаени лъж. лимонтузу и т.н. Млякото се загрява и се пресича. Ако киселината не е достатъчна, се добавя още до доброто пресичане. Млякото се прецежда и се поставя в тензух. Дебелина на слоя около 1 см. Компресът се поставя върху гърлото, покрива се с найлон и се закрепва с шал или друг подобен плат. Внимава се компресът да е плътен, защото иначе ще охлажда. Силата му е 8 часа.
-може и при болки в ухото

А опашката от АБ се прави след прием на АБ за пречистване на организма ако правилно съм разбрала от прочетеното.

Алекс вече е добре.Отново се наложи да спря АБ без да съм го довършила.Детето го боли корем от този АБ и е ужас вкъщи като почне да реве от болки Sad

Приятен слънчев ден от наз Simple Smile)

# 692
Хайде и аз да честитя на Хариелка и нейната госпожица - да е жива и здрава, да е весела и засмяна!!!
 ura newsm59  ura

# 693
  • Кърджали
Честит рожден ден на София! Да е весела и засмяна, палава и игрива и да бъде добра кака!Приказно и вълшебно детство и желаем с Кати!
Хариела, весел ви празник!
Стискам палци все така да удържаш положението с второто попълнение!

# 694
  • Sofia
Много ви благодаря, момичета, за пожеланията!  Hug София днес изяде цели 4 шоколадови бонбона, а довечера и торта, ама какво да я правя нали цял ден повтаря "Ден ден Ия."  Laughing

Янче, специални благодарности на Миро за изказването.  Hug  Grinning

Ето я рожденичката ми от днес.  Grinning

# 695
  • Кърджали
Принцеса София е просто прекрасна!  Отново, да ти е жива и здрава!

# 696
  • На плажа
Честит рожден ден на прекрасната София!!!Весело и щастливо детство прекрасно дете

Лили страхотна е София,най-ми е любима втората снимка,където е седнала...там изглежда най-голяма,обаче ще те критикувам,че нито една твоя снимка с коремчето не си показала Crossing Arms Hug

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 22:51 от Дaни

# 697
Мила София,Честит рожден ден!Бъди все така лъчезарна и засмяна!
Честит празник на цялото семейство Hug  bouquet

Хариела,София изглежда много голяма babydust7.Много е фотогенична.И ние ползваме такива мокри кърпички(виждат се на последната снимка Simple Smile)
Ние днес поръчахме тортата,вече всичко е готово за празника само датата да дойде.Я да ви попитам.В Поморие има цирк Балкански,някой ходил ли е с детето на цирк,Митко много се радва на палячото и на маймуната от плаката и щом им види рекламната колата направо пощурява,но дали ще седи 1 час на цирк? newsm78
Никой не казва нищо за колажа......

# 698
Честит рожден ден на сладката София-да ви е живо и здраво детенцето,да има прекрасно детство изпълнено с много радост,игри и усмивки,да порасне щастливо и обичливо момиченце за радост на всички  newsm59. Хари-честит празник и на теб и аз се включвам към пожеланията на останалите да изтикаш поне до 36 седмица и в най-подходящият момент да си гушнеш втората принцеса   bouquet.Софи е прекрасна на снимките,имаш си малка мадама от сега още Heart Eyes

За миенето на главата-и ние от известно време имаме проблем с това.Преди не беше така,но защо взе да плаче не мога да си обясня,ако я занимавам с нещо е горе долу добре,леко помрънква и ми бута ръката за да не я поливам с вода.

Скоро се надявам да се включа по подробно,че почнах шофьорски курсове и сега с това се занимавам главно.
Лека вечер на всички.

# 699
  • Кърджали
Jijin, успех с курсовете. Ина мен са ми на главата, но трудно се организирам, че няма кой да гледа Кати. И имам чувството, че скоро няма да се науча да карам като хората. Но пък на листовките съм почти перфектна  Mr. Green
ribkata87, за колажа съм съгласна. Предполагам и другите са съгласни.Остава само кой ще се наеме да го прави.АЗ съм пас, че нямам нито една такава програма, иначе бързо ще се науча.

# 700
  • Бургас
Хари, честита ти рожденичка! Да ви е жива и здрава и да стане най-добрата кака на света   bouquet Софи е страхотна на снимките, много е пораснала , ще и изям пръстенчето-калинка на мадамата малка   Heart Eyes

Жижин браво бе , накани се да караш шофьорски курс най-накрая , успех ти пожелавам  Hug

Рибке, идеята за колаж с бсички рожденици е супер , подкрепям с две ръце  Peace Peace

Гануша, как сте днес ? Към оправяне ли е Дарито? Ха дано  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Започна и тя ясла и се отприщиха болестите...... А и въздуха тук по морето е мноооого влажен, което е много кофти ама няма как...

# 701
  • Sofia
Ами хайде, като съм се отворила на снимки, да ви се покажа и аз.  Grinning Дани   Hug

На мене също ми харесва идеята за нов колаж със снимки от рождените дни, но някой трябва да се наеме да го направи. А аз също не мога да правя колажи.  Wink

# 702
  • Бургас
Супер сте Хариела, а Софи ти е направо умалено копие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 703
Хариелка, страхотни сте двете със София  Hug

# 704
  • София
Леле,Хариелка,страхотни сте!!!Софи е направо твое миниатюрно копие!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт