Ние сме вече цяла садмица самички с малката, остава ни още една и тати се връща от командировката. Определено детето чувства липсата му, вчера по време на разходка, видя едно момиченце,което се разхождаше с майка си, изведнъж се появи и бащата в далечината, очевидно се прибираше от работа, момиченцето се затича към него с радостни викове Тати, Тати, а моето очевидно се натъжи!
Гушнахме се и си поговорихче, че и нашия тати скоро ще си дойде! Миленка много неприятна ситуация с кухнята ви!
За пакетираните храни: категорично съм забранила да се купуват самоцелно за нахранване, кроасани, вафли, .... данонино десерти,крем.... солети, бисквити... Не забранявам да се опита, да се даде, но не и за наяждане. Скоро спорих със свеки и зълвата, парче домашна баница, кифла купешка от баничарницата , пакетирани в найлон , не могат да издържат месеците , които могат пакетираните кроасани и вафли. Това е само един от многото ми аргументи против масовата им употреба, а е друг въпросът какво има вътре, темата е дълга и стряскаща. Не смятам за нормално 2 г. дете да закусва филия с шоколад или цяла вафла! Да опита да! Случвало ми се е в момент на силно злоядство да предлагам кроасан, само и само да не е вечно гладна малката, но тогава съм разсъждавала кое е по-малкото зло: празен стомах или не най-подходящата храна! Всяка майка сама си преценява как да храни детето си. Навън нося нарязана ябълка, ако я почерпят солети примерно се взема, в къщи също имаме, но по-скоро ги троши
Невнев радвам се ,че се включваш отново! Да честитим ли нещо? В ляво над местожителството ти!
За зъбките мием ги сутрин и вечер, четката става на таралеж още първата седмица, ползваме Ненедент, мен нещо не ме кефи, не и мирише на свежо дъха, е все пак не е ментова паста. Сега съм поръчала ягодова, да видим, мисля ще и хареса, но за ядене!
За говоренето бавно увеличаваме активния си речник, изговаря ги по бебешки Гай-играе, титам- тичам.... Силвия е голяма телефониска, слага си дланта на ухото и приказва, ама физиономий, ама смее се,разхожда се със замислена физиономия, ние отстрани падаме и ние от смях, после наужким натиска копченце и затваря, Тао-тао - чао и затваря!
Трейси направо не зная как се оправяш! Аз се побърках една седмица сами, търчим по задачи, а ти с две.....
Джема една приятелка има 3 г. момченце, изведнъж започнал да се нааква в гащите, ей така, нарочно! Като му миела дупето, накрая пускала по-хладка вода, за наказание. От тогава спрял, казвал : Тони ака гащи, мама мие дена вода! Страх го било да пръцне,че.....дена вода
Ние напредваме с гърнето, в къщи сме по гащички. Не винаги казва, но като се изпусне, усеща и спира, тича към гърнето и си допишква там! Нищо че сменям пак дрехи, важното е че е осъзнала белята. Вече и за акото си казва, но не може да стиска дълго, особено ако е изпила едно шише с течност! Скоро имахме ситуация ,в която баща и не я изпишкал 2 часа и като се качихме и тръгнахме с колата, детето каза ака-ака, нямаше как, казах и пускай мамо в памперса. Тя обаче стиска и като паркирахме в гаража се изпишка на канала, беше стискала!
За подаръците : не зная , ще помисля!
Ох, малката издивя, излизаме, пекна....

и край на желанието за градинка.Дано с вас не е така

. Не съм си поправяла инфото , че не бях влизала повече от година

тези дечурлига ще ме уморят от бисери

Макси малко си беше разбил устни4ката на 2 места, но...ве4е мина 
Ние точно тогава заминаваме на моренце, така че това ще ни е прекарването.