, като съм си у нас гледам да излезем с децата или да свърша някоя друга домакинска работа. Вечер съм като убита и си лягам с кокошките.Сонче е станала един инат, не можеш да я накараш да направи нещо което не иска, дърпа се, крещи, бие се и е много смешна като каже 'ъ-ъ' и върти глава за отказ.
Излиза й кътник сега, вчера бая подриска.
Малко са и хремави с брат си, но не е нищо сериозно за сега, дано да си мине така само.
При дневната майка върви добре, вече не плаче толкова много, примире се май или по скоро разбра, че да плаче и да не плаче мама тръгва.
Ходи си с памперси още. С това гърне хич до никъде няма да стигнем като гледам до следващото лято. Напикава се, ходи си мокра и не й дреме. На гърнето абсурд да седне, а не искам да я принуждавам. Когато реши, тогава. Но тя само на обед като спи се буди суха, през кощта си пишка, рядко ми се е случило да заваря сух памперс сутрин.
Не говори, т.е. малко и то новите думи са на немски
Ще ви пусна малко снимки от преди две седмици. Бяхме в една зоологическа градина близо до Грац. Да видите на какво разстояние бяхме от лъва
, буквално на сантиметри от него. Той разбирасе е зад едно много дебело стъкло.Соня и Емо:

Аз лично, просто за свое спокойствие бих посетила детски ортопед. Защото с колкото и информация да разполагаме за това кое до кога е нормално и т.н., все пак всеки случай е различен. Ако аз лично имам някакво по-сериозно притеснение, просто бих потърсила мнението на специалист, на място, с обстоен преглед. Успех!
Явно темата с "къде да избягаме" през лятото - с или без деца - винаги е актуална.
"Р" май още е съвсеееем нормално да не могат да казват, спокич. Анди не може да казва и доста други съгласни, или поне все още рядко се случва да ги каже: л, в, х, с.
Ето ви повече инфо от сутрешното ни итнервю 

Ние сме далеч от това, пък не се и опитвам да я отучвам от спането при нас. Ама сега нали имам други притеснения, та съм го оставила така, както дойде... После живот и здраве ще видим как ще ги нагласяваме нещата.
/, слезна от стола, взе си чинийката и я занесе в кухнята. От няколко дена задължително тя иска да си хвърля памперсите. Въобще голяма помощничка се очертава да имам.
.

ами ако се окаже,че има ако.... измслили ли сте го този вариант? Мисля, че ще ми се схванат ръцете да я държа над тоалетната!