АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ето ме и мен.Ама защо никой не пише  newsm78,хайде всеки да драсне по един ред и да каже как е?
Ние сме добре,бяхме на плаж следобяд и Митко много се забавлява.След плажа се изкъпахме и пак на вън да си поиграе в парка с децата.Голяма игра беше и тъкмо си викам ,че ще се прибираме да вечеряме и той ми вика"не къщи на ходка"(не иска да се пребира,а иска на разходка)направо ме убива с тия изказвания някой път Heart Eyes
Славена това място незнам къде се намира,най-вероятно е в квартала.Мъжо като си дойде ще го питам и ще ти кажа нашето мнение за това и ще ти поразкажа някой работи за Поморие и къде ще може да отидете.И аз ще се радвам да се запознаем лично,още повече,че теб те чувствам по-близка,защото ти съобщи във форума,че съм родила(всички ви чувствам близки Hug).
Хариела, Hug
Лиде добре си си дошла.разкажи ни малко за почивката си,дай да видим някоя снимка.
чао лека newsm46

# 496
ribkata87,срам не срам ще си кажа без бой,че ти забравих името... Embarassed Embarassed НЕ ми се сърди,ама скоро и моето ще забравя,че малко ме подлудяват моите мъже! Laughing
Иначе ще чакам информация от теб и мъжо и дано да стане да се запознаем.Simple Smile То някъде след 4 август ще се ходи,че няма как иначе. Hug Hug
Ох, имах желание и още да пиша, но ще трябва да ставам,че ме гонят от компа..Акомога после пак или утре.
Лека вечер , момичета. Hug Hug Hug

# 497
  • София
Привет,
аз съм на ред. Утре ще знам вече кога, но най-вероятно другата седмица ще е, че то с 18ти термин и предишно секцио няма кой да ме чака да преносвам, макар че бебата хич и не показва признаци за излизане - почти няма контракции, високо си стои главата, не е като брат си бързаща.
Аз вече като пате се клатушкам, едвам се обръщам в леглото, а как ми се подуват краката не е истина - тройни са, а стриите се множат...оплаках се.

Хари стискам палци да изкарате 2 в 1 възможно най-дълго. Гушни коремчето.

Хайде теглете ги тия подаръци, че да стигнат за рождените дни Wink

Хубава вечер!

# 498
  • София
Айде привет и от мен сега. Днес бях при Марков и новините при мен са малко лоши. Ще се ражда секцио. Което в моето състояние мн. опасно (заради) миомата. Стискайте ми палци да я преживея тази операция. Иначе бебка си е супер. Вече е 2кг. Има си коса.
Хари стискам палци и твоята беборана да устиска до септември. Къде е тръгнала да излиза.

# 499
  • София
Ехо, привет момичета! wavey

Айде и аз да се разпиша в позамрялата ни темичка.  Simple Smile Както и предния път писах- всеки ден хвърлям по едно око на форума search, но нещо с писането хич ме няма.  Simple Smile

Хариелка, не съм пускала стиснатите палци и от все сърце ти пожелавам да износиш докрай нетърпеливата госпожица!  Hug

Силви, леле ти си съвсем на финала.  Simple Smile Как лети това време!   ooooh!Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане и съвсем скоро да си гушкаш малкото човече!   Hug

Диндла, и на теб много стиснати палци всичко да бъде наред!  Hug

Ганушке, прати малко мъфини към София. eat Ще ти напиша точния адрес на лични.Mr. Green Значи Дарито тръгва на ясла скоро. Дано свикнете бързо и двечките с промяната и Дари не плаче!   Hug
за подаръците: абсолютно съм ЗА с Дарито да изтеглите имената.   Peace

Лиде, разопакова ли багажа? И аз чакам разказ за почивката.   Mr. Green

Шайнче, бързо оздравяване!  Hug

Ние с Алекс сме добре. Расте си човечето, с всеки изминал ден става все по- самостоятелен и своенравен. Започва да говори все повече и все по- разбираемо. С гърнето сме до под кривата круша, но все пак имаме напредък де. То вината е по- скоро моя, защото не съм много постоянна. Иначе той си схваща бързо за какво става въпрос.
  Не го приеха на ясла и от октомври ще се гледат с дядо си. Мислехме да го запишем на частна, но баща ми предложи да го гледа. Той в момента е безработен и кандидатствахме по програмата "Отново на работа". Даже днес подадохме документите.
 Искаше ми се да ходи на ясла, защото там ще е по цял ден сред деца. Ще стане по- самостоятелен и контактен ( въпреки, че и сега си е доста общителен). От друга страна пък ще е по- добре вкъщи от гледна точка на боледуването през зимата и първоначалния стрес.

Ами.....това е от мен!

Хайде теглете подаръците вече, че и аз нямам търпение!   Simple Smile

Спокойна нощ на всички!   bouquet

# 500
Багажа е готов, мом4енцата ми си легнаха и аз на бързо да драсна 2 реда и не знам дали ще успея да пусна във фейса снимки и клип4ета да ги разгледате, но основното - Макси се размаза от кеф  Party Това беше най-важното, в крайна сметка заради него беше основно по4ивката. Много добре пътувахме на отиване и 7 дена все едно не беше моето дете - послушно, ама послушно  hahaha  Mr. Green На финала последния ден само си показа рогцата и полета беше под всякаква критика, но...явно му беше писнало да слуша  Joy За следващия полет сме се зарекли с татко му да имаме една пълна упойка под ръка, 4е то не се траеше просто  Naughty От водата не можехме да го извадим, толкова му хареса, пясъка беше страшно забавление, а за храната да не говорим - яде какво ли не: шоколад(под формата на глазури, кроасани, ме4ета Барни, бафли и т.н.), сладолед, миди, раци, заешко, всевъзможни риби, октопод и скариди нещо не беше на кеф и не поиска да ги опита, но пък как ядеше франзели, просто не е истина  ooooh! Спането и режима бяха 1 към както дойде  hahaha  Mr. Green Обедно спане или нямаше, или имаше за не пове4е от 30 мин, 4е все го мятаме в коли и басейни. Направихме му много хубав ден в аква парк и с детски кът, снимки с делфини и морски лъв, на който много се изплаши, 4е му казаха да се усмихне и му видя зъбите доста от близо, то 4ак мен ме хвана страх  Mr. Green Направихме си и семейна карикатура, на която много не можем да се разпознаем, но...спомен все пак и изобщо, голям кеф му беше. НАшия татко малко не му е увряла още главата и реши да се пе4е без да се маже със слънцезащитни кремове и днес съм го водила по лекари. Има сигурно спукано ребро от една водна пързалка, на която хората само по гръб се пускат, а той не стига, 4е е тръгнал по корем, 4е посредата се е изправил и на колене да се засили още пове4е  ooooh! Изгоря невероятно много по гърдите  Rolling Eyes Такова изгаряне лекарите казаха, 4е се полу4ава от заливане с вряла вода и сега е на хап4ета и специални мехлеми, но...който не 4ува, така става  Naughty На Макси слънцезащитният крем е просто невероятен, ако някой иска ще му го препоръ4ам горещо, защото нямахме никакви проблеми и на обядното слънце да го опнем на плажа, а аз където съм го казала и след това дори и да съм се избърсала в кърпа, където съм се пипнала и оставаха бели не изпе4ени места  Shocked Също много му помогна и костюм4ето за плуване с шапка пак 50+ фактор. Не мислех, 4е ще помогне, но грам не е пропуснало слънце и без да го мажа отдолу  Peace Също се притеснявах от вилата, 4е е на пло4ки и стълбите бяха ужасно големи и стръмни, но дори веднъж се беше изка4ил до горният етаж без никой да го усети и само 4ух как затваря вратата зад себе си  Mr. Green Падна веднъж и малко му посиня скулата на лицето, но...за слава на Господ си върнах вси4ки лекарства вкъщи не бутнати  Praynig Сега плануваме и до България да се приберем, ве4е като имаме опит и знаем, 4е двамата можем да се справим с едно такова палаво мом4енце е добре  Mr. Green Много по4на и да върбори за една седмица се отприщи и определено има голям напредък  bowuu Вика си "дрисшлю"  hahaha  Joy С тия негови акания имахме страхотни преживявания, просто ако от някъде имаше камера да ни снима...страхотен цирк, но пък и аз си познавам стоката и си ходех с дисагите с дрехи за преобли4ане нон стоп с мен и се справяхме  Mr. Green Днес беше пак на градина и е изкарал добре, което също много ми хареса. Мислех, 4е ще реве и ще се тръшка, но вси4ко е било по старо му.
Надявам се утре да ви попро4ета и да видя какво обсъждате, за да се вклю4а по-адекватно. Надявам се вси4ки да са добре и драви4ки най-ве4е. Лягам, 4е едвам гледам от умора ве4е, а утре ме 4ака вси4ко на нова с готвене и пране на сигурно 4 перални  ooooh!

# 501
  • Кърджали
Гануша, пратих ти едно ЛС.
Хари , и Кати е сложна от към плодове вече. При нея го има и това, че ако не е яла нещо /или ако не помни, че миналата година го е яла/, няма сила, която да я накара да го опита.Зиемата цитрусите ги омиташе като хала, ама сега летните плодове нещо не може да се съгласи да ги опита. Единствено си хареса динята, та май редовно ще се купува диня...
Лиде, браво за добре изкараната почивка. Браво и на Макси!
Хариела, не сме пуснали палците , да знаеш...
dyndla, никакви лоши мисли...Всичко ще е наред.
silvi.d, и на теб стиснати палчета, всичко да мине по вода...

# 502
  • Бургас
Ето ме и мен.Ама защо никой не пише  newsm78,хайде всеки да драсне по един ред и да каже как е?
Ами хайде, като си рекла, дай да се разпиша набързо Simple Smile
Равносметката от яслата - 12 дена ходене и 10 дена в къщи  Laughing от понеделник на нова сметка май ще свикваме. В крайна сметка Деси беше свирус температура и разстройство. Удържа стоически и с малко медикаменти и много собствени сили отървахме антибиотика. Добре, че паралелно с личната и лекарка посещавахме и друг педиатър , на която имам доверие.  Peace
А една приятелка ми вика "Защо не я започна веднага с АБ, за три дена щеше да е готова и пак да я изпратиш на ясла"  ooooh! То ето за това става "въртележката" с болните в ясли и градини  ooooh!

Снощи бяхме на имен ден в заведение на плажа - изкарахме страхотно, особено децата. Наиграха се на воля на пясъка, без някой да им прави забележка. Но моята калпазанка не се държа много добре. Хвърля пясъка на високо и по главите на децата. Направо не знам какво и стана, изобщо не ме слушаше. И какво я е прихванало да обува чужди обувки, особено ако са по-големи  ooooh! ooooh! току ходи и взима на някой джапанките и сандалите и ги нахлузва да ходи с тях Mr. Green
Много често взе да използва фразата "Туй мойтуууу" и каквото види , то все е нейното, бандитка голяма.

Леко бременеене на бременелките ни, стискам палци на всички ви  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Хайде Гери теглете жребият с Дарито, ще е забавно, нямам търпение и аз да разбера за кого ще купуваме подарък тази година  Heart Eyes

# 503
Айде и аз Simple Smile
Да се похваля, махането на памперса беше приказка, не очаквах такова съдействие от страна на Емо. Simple Smile Ако излизаме на дълги преходи слагам памперс-гащи, но ако сме пред блока си караме по гащички. Казва си детето и за голямата и за малката дейност. Купихме и седалка за тоалетната чиния, но се сетих, че в градината ги нареждат по гърнетата и за сега не го слагам много на нея.

За съжаление вчера ми вдигна Т. А сега дочувам и кашлица, та да видим.

От време на време ходим на плаж, то това лято май така ще е Sad . Август на планина ще сме малко, живот и здраве.

Чакам тегленето, ще се радвам да видим малката бърборанка на Гануша в ролята на момиче на късмета Simple Smile

# 504
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Като е тръгнало да се отчитаме, та да се отчета и аз Simple Smile

Бързам да споделя, че вчера ми се обадиха от работата и казаха, че имали предложение за интересна позиция от септември. Аз напоследък малко се бях притеснила, щото категорично ми казаха, че на старото място не мога да се върна. Та си мислех, че ще е проблем. А те ме изненадаха приятно.
Но .... това доведе до огромни мои притеснения, щото Марти ще почва ясла от 27 септ., което означава, че аз трябва да започна работа преди той ясла. А няма кой да го гледа и което е по-голямото ми притеснение, че няма да съм с него по време на адаптацията.

Та сега хем не знам каква работа точно ще ми предложат и дали ще ми хареса, хем се притеснявам как ще стане с яслата .... изобщо .... свит ми е стомаха от вчера и ми се реве, само като си помисля, че няма вече да съм с детенцето си по цял ден  Cry

Да си призная честно ... май ми хареса да си седя вкъщи  Flutter

Тъй .. изплаках си болката  ooooh!

Стела, поздравления за памперса. Аз ще правя нови опити сигурно след 1-2 седмици. Малчо си пишка където му падне и хич не се сеща да казва. Иначе акото е в гърне. Вие къде ще ходите на планина?

Магаре, Марти също много обича да хвърля пясък - върху него си, върху другите .... лудница просто е. А по някога едва успявам да му измия косата после.

Александра, явно е тенденция. Марти яде ябълки и банани основно. Не е близнал дори сезонните плодове. Много ме е яд. Не знам как да го убедя да яде.

Лиде, страхотна почивка Simple Smile Дано и на нашия му хареса, че и ние отиваме на море основно заради него. Но мисля, че щом има пясък и вода в неограничени количества, няма как да не му хареса Simple Smile

Диндла, Силви, Буболече и Хари - стискам палци с двете ръце Simple Smile дано всичко е наред при вас Simple Smile

Аз иначе редовно чета, ама нещо все ме мързи да пиша. Айде до скоро Simple Smile

ПС - не искате ли някой ден да си спретнем среща в някой парк?

# 505

Стела, поздравления за памперса. Аз ще правя нови опити сигурно след 1-2 седмици. Малчо си пишка където му падне и хич не се сеща да казва. Иначе акото е в гърне. Вие къде ще ходите на планина?

Ще ходим на Боровец в средата на август, живот и здраве, а вие като идвате насам звънни едно тел-че, та да се видим.

Миленка, ще свикнеш, малко е трудно, нооо няма как.

Мдааа, хубаво си е 2 години вкъщи да се радва човек на бебешките историии, за съжаление бързо минават тези 2 год. Но се радвам, че и с двете ми деца имах възможност да ги оползотворя напълно. Никога не съм могла да разбера майките, които тръгват безпричинно на работа преди детето да е направило и годинка даже, та какво ще разберат от майчинството, а камо ли детето да се наслади на удоволствието да прекарва дните и нощите си с мама.
Тези 2 години са благодат, който го имам май само в БГ. Това е единственото хубаво нещо тука май Sad

Забравих в предния пост да кажа на бременните мами да стискат краката, а на Силвето да ги разтваря вече Simple Smile Хииии, колко е лесно отстрани, нали. И моята втора бременност беше с повече проблеми от първата Sad Но важното е да се устиска до финала и да е всичко наред.

# 506
  • Варна
Такаааа, жребият вече е изтеглен. Sunglasses Ето ги и резултатите:

Мариелка - Хариела - reni_vm - Александра - rumik - Гануша - Италиана - Силви.д - gemma - ribkata87 - dyndla - A_S_Y_77 - trasy_t - stella77 - Дани - Jijin - poly_zoe - magare - Шайн - slavena_80 - Lidiya_81 - Мариелка.

Както миналата година е - Мариелка подарява на Хариела, Хариела на Рени и т.н като Лидето е последна и тя подарява на Мариелка.

Ами това е, ако има недоволни да се обърнат към Дария. Whistling Joy Сега ще видя къде да кача клипчето и ще ви го пусна.

# 507
  • Sofia
Хихиииии... това е някаква съдба...  hahaha На нас пак ще ни подаряват подаръчето Алекс и Мариелка, както миналата година.  Joy  Joy Ама това е сигурно така, защото мноооооооого си харесахме миналогодишния подарък и сега няма ден, в който да не излезем без него. Мариелче, с кеф сте ни го избрали  Hug

Благодарим на малкото ни момиче на късмета - Дария!  Hug  Hug  Hug Ганушка  Hug

Ренка, сега след като жребият вече е изтеглен, очаквам да ми изпратиш адреса си на лични.  Grinning  Hug

Стелче, много си права, това е най-хубавото в България, че имаш възможността да си денонощно с детето си цели 2 години, когато то най-много се нуждае от мама и нейните грижи. Дано да успея да отгледам и второто си дете така, без да се налага да започвам по-рано работа.  Praynig
Честито бързо махане на памперса!   bouquet

Елия, разбирам те напълно  Hug Но все някак си ще се наредят нещата!  Hug

Магаренце, браво че сте се справили без АБ.  smile3501

Силви д, ти секцио ли ще раждаш или нормално?

Диндла, а защо се налага секцио? Ти първият път как ражда? Много ще се моля всичко да е наред!  Praynig

Мамета, благодаря на всички ви за стиснатите палчета и дано да помогнат, както винаги досега са помагали!  Praynig  Hug

# 508
  • Бургас
EEeeeha, наистина е съдба , както казва Хариелка Simple Smile ние миналата година подарявахме на Поли зое а тази година  те ще подаряват на нас  Laughing Браво на Дарито и Гануша, очакваме да видим и клипчето!
Шайн, метни ми адрес на лични, много се радвам, че ще избираме подарък за Белославка!

Стела, какъв смисъл има да започва една майка "безпричинно работа", наистина ли познаваш такива? А какви съм им доводите тогава - писнало им да си гледат децата и за да се отърват от малките тиранчета бягат на работа  Joy
Аз не знам някоя работеща майка /като в това число съм и аз/ да започне ей така за кеф работа по време на майчинство. Може пък и да бъркам - свят голям, хора всякакви  Peace

# 509
  • Варна
Пфуууу, качвах видеото един час. Пускам го. Grinning

Италиана, ще чакам да ми пратиш адреса си. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 10:20 от Гануша

Общи условия

Активация на акаунт