,хайде всеки да драсне по един ред и да каже как е?Ние сме добре,бяхме на плаж следобяд и Митко много се забавлява.След плажа се изкъпахме и пак на вън да си поиграе в парка с децата.Голяма игра беше и тъкмо си викам ,че ще се прибираме да вечеряме и той ми вика"не къщи на ходка"(не иска да се пребира,а иска на разходка)направо ме убива с тия изказвания някой път

Славена това място незнам къде се намира,най-вероятно е в квартала.Мъжо като си дойде ще го питам и ще ти кажа нашето мнение за това и ще ти поразкажа някой работи за Поморие и къде ще може да отидете.И аз ще се радвам да се запознаем лично,още повече,че теб те чувствам по-близка,защото ти съобщи във форума,че съм родила(всички ви чувствам близки
).Хариела,

Лиде добре си си дошла.разкажи ни малко за почивката си,дай да видим някоя снимка.
чао лека
То някъде след 4 август ще се ходи,че няма как иначе. 

, но нещо с писането хич ме няма.
Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане и съвсем скоро да си гушкаш малкото човече!
Ще ти напиша точния адрес на лични.

Това беше най-важното, в крайна сметка заради него беше основно по4ивката. Много добре пътувахме на отиване и 7 дена все едно не беше моето дете - послушно, ама послушно
За следващия полет сме се зарекли с татко му да имаме една пълна упойка под ръка, 4е то не се траеше просто
От водата не можехме да го извадим, толкова му хареса, пясъка беше страшно забавление, а за храната да не говорим - яде какво ли не: шоколад(под формата на глазури, кроасани, ме4ета Барни, бафли и т.н.), сладолед, миди, раци, заешко, всевъзможни риби, октопод и скариди нещо не беше на кеф и не поиска да ги опита, но пък как ядеше франзели, просто не е истина
Сега плануваме и до България да се приберем, ве4е като имаме опит и знаем, 4е двамата можем да се справим с едно такова палаво мом4енце е добре
Вика си "дрисшлю"
. Август на планина ще сме малко, живот и здраве. 

Ето ги и резултатите: