Няма пЪ да пиша, хич не ме отразявате, аамаха.
Джема, ех как ви завидях за апартаментчето там. Ние с мъжо 2 години ходихме на Св Влас. Не го харесваме като курорт, бяха ни изпаднали хубави оферти, ноооо не бихме отказали и ние едно безплатно метенце там всяко лято.
Еха, вие даже и на ясла я водите там. Промяната странна ли й е? Нали съвсем скоро започна в София, сигурно тамън е свикнала, сега пак наново. Докога ще сте там?Гануша, и аз от сега треперя как и двете ще свикнем. Много ще ми е мъчно, особено ако знам, че си поплаква. Но и знам, че това е положението и друго няма и се моля максимално бързо да се адаптира.

Забравих да ви споделя и последното нещо, с което много се гордея. От около седмица Андреа самичка (без да я уча "кажи еди какво си") започна да ни казва "моля те". Първият път когато го чух замалко не ми се насълзиха очите от умиление.
Направо ме разтапя и на всичкото отгоре тя много добре го знае, защото сега като много иска нещо доста често взе да казва "мамо, моля теее", ама едно такова миловидноооооо, очеизвадно манупулативно.
Пак чао, че трябва пак да поработя.
за да мога да изпратя подаръче
и от къде го намерихте този кърлеж значиии
много са опасни и мен винаги ме е било страх,защото нямам навика да ги оглеждам децата...добре,че тук пръскат редовно градинките .

Аз предпочитам да ми е горещо пред студа и дъжда допреди да дойдат жегите. Но в нашето студио понеже няма работещ климатик днес под прожекторите за първи път ми стана лошо, причерня ми и мислех, че ще припадна в ефир!
И нищо чудно - температурите стигнаха 31 С!
Взе, че се излъга и хапна. После тя ме гони да й давам "матче". Така тана и с краставицата, кайсии, малинки, пъпеш диня, всичко сезонно. Онзи ден ги яде всички на куп и резултатът вече два дни е
дрис-дрис. 

към къщи. Хайде пак чао от менЯ!