АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Я споделете мнение и наблюдения и относно моите тревоги с Андиния срам от голотата.  Thinking Няма пЪ да пиша, хич не ме отразявате, аамаха.  Crossing Arms  red  ppp

Джема, ех как ви завидях за апартаментчето там. Ние с мъжо 2 години ходихме на Св Влас. Не го харесваме като курорт, бяха ни изпаднали хубави оферти, ноооо не бихме отказали и ние едно безплатно метенце там всяко лято.  Crazy Еха, вие даже и на ясла я водите там. Промяната странна ли й е? Нали съвсем скоро започна в София, сигурно тамън е свикнала, сега пак наново. Докога ще сте там?

Гануша, и аз от сега треперя как и двете ще свикнем. Много ще ми е мъчно, особено ако знам, че си поплаква. Но и знам, че това е положението и друго няма и се моля максимално бързо да се адаптира.  Praynig

Забравих да ви споделя и последното нещо, с което много се гордея. От около седмица Андреа самичка (без да я уча "кажи еди какво си") започна да ни казва "моля те". Първият път когато го чух замалко не ми се насълзиха очите от умиление.  Heart Eyes Направо ме разтапя и на всичкото отгоре тя много добре го знае, защото сега като много иска нещо доста често взе да казва "мамо, моля теее", ама едно такова миловидноооооо, очеизвадно манупулативно. Joy Heart Eyes

Пак чао, че трябва пак да поработя.  Hug

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 20:36 от ♥МамаНаПанда♥

# 541
Милички, аз бях 10 дена на село и не съм влизала, после ще ви чета, само исках да помоля Стелка да ми прати на лични адреса си Simple Smile за да мога да изпратя подаръче Simple Smile

Искам като подарък фотосесияяяя Simple Smile

# 542
  • Кърджали
Привет народе!
Ни е с Кати тази нощ ще сме самички.. То май отново ще почнем да оставаме самички много често... Не е честно пък!
Утре ще ходя да купувам ново басейнче на Кати. Старото както и да го лепи баща и все не става...
Янче, при Кати го няма този момент със срам от голотата.Все още. Та нищо не мога да споделя...
И браво на Анди...Научила тя как да иска безотказно вече Simple Smile
Отивам да къпя дребната и да я приспивам..Че забавя ли се още малко и истериите са ми в кърпа вързани

# 543
  • На плажа
Eeee Джема супер е на Св.Влас,а и ако има кой да гледа Никол вечер и вие по дискотеките...още по -добре Laughing А градината и в Обзор е 20лв.,и наистина преди две години беше безплатна,плащаше я община Несебър.Да кажеш как се чувства Никол там Hug
 Янче ама много рано и е да се срамува на Андичка беее  Shocked,Вики тепърва започва да се срамува и да иска да носи горнище на плажа.Дали не и е неприятно от това,че е голичка,а не точно срам...знам ли newsm78 и от къде го намерихте този кърлеж значиии ooooh! много са опасни и мен винаги ме е било страх,защото нямам навика да ги оглеждам децата...добре,че тук пръскат редовно градинките .
Оооо Андичка е започнала от сега да се моли Laughing Учудващо е колко бързо запомнят и схващат децата,кое за какво е.
Ники пък е на вълна "Ашшшш могааа" Mr. Greenтой всичко може сам,и не дава на друг.Вчера се връщаме от плажа и той"Ашшш мога мия каката" и се нарежда да се мие от пясъка JoyАма много е смешен,толкова бърбори че не е истина и вече по 4-5 думички в изречение свързва  Wink
Иначе все още не влиза в морето и си изкарваме супер на плажа.И утре ще ходим пак,аз съм от 12,30ч. на работа,така ,че ще успеем.

Александра кофти е да си сам,но пък на мен ми е добре от време на време да си остана насаме..децата като заспят и да си правя/гледам каквото си искам Wink

Плодове не ядем никакви,само пъпеш не съм предлагала още,но май и там няма да се котирам Sad
Стела знае какъв подарък да си избере Mr. Green
Гануше наистина недей да седиш и да я слушаш,още повече ще ти е болно.Никога няма да забравя как треперех всяка сутрин и не се успокоявах докато не взема Вики от ясла,когато стана вече в първа група,беше по-различно вече.
Трейска помага ли бабата на село с дечурлигата или си гледа голямото момче:)))
Скайпетя сигурно е много неприятно да не можеш никъде да мръднеш без детето SadТи в София ли живееше  newsm78

# 544
Айде и аз да се включа малко по нощите, 4е не съм писала одавна...само се каня, и все време не остава
Бърборанке,ти къде се беше загубила, май беше споменала 4е ще ходите някъде, ама нещо са ми смътни спомените...та къде бяхте?Защо така пък Анди да се срамува?И аз мисля като Дани, 4е нещо и е било по-скоро некомфортно, отколкото да е срам.Племенницата ми сега ни е на гости, тя е на 4 1/2 и не я срам, въпреки , 4е на плажа си е с бански горнище и долнище, но вкъщи като я къпем, не се срамува да е гола.А за тия думи4ки "мамо моля те"..., то няма как да не се разтопиш....Ти къде ще даваш Анди на ясла?И на мен ми е доста притеснено, 4е и нас ни 4ака края на август същото...а аз както не съм го оставяла Ради никога никъде...само за по някои и друг 4ас , няколко пъти на нашите и то предимно докато спи...направо незнам.Дано да свикнат бързо, а то наистина за майката е по-кофти, както казва Гануша,ама няма как, ще минем и през това.А за кърлежите и мен СУПЕР МНОГО ме е страх.Всеки ден го оглеждам, защото направо .....въпреки , 4е и тук пръскат навсякъде, моля се да не ни полазва такова нещо,4е направо испитвам ужас.
Дани, и Ради нещо не си пада много по плодовете, аз предлагам...а той дори неиска да опита, директно ми бута ръката и неще.За сега поне оби4а ябълка, банан, пъпеш и диня.....пак си е добре, но неще нито праскова, кайсия, нектарина, грозде(а мин.година тях ги ядеше) , череша, малина, слива....не и не.
И ние напоследък се наслаждаваме максимално на плажа, нали края на месаеца си заминаваме на София.Но се отказах да ходим сутрин, защото е адска жега и не ми се занимава...ходим ве4ер към 17,30 до към 19,30 , слънцето пак не е много слабо, ама към 6 4аса ве4е е добре, разполагаме се под 4адърите по шезлонгите(естествено без да плащаме) , а и водата е 4ай.баща му идва на плажа след работа към 6:30 и си изкарваме екстра.
Александра, защо вие ще сте сами?Мъжо къде е?На мен миналата година ми се е слу4вало няколко пъти да оставам сама, и 4естно казано...не е за мен, аз съм си и малко шубе де....ама се свиква, ако се налага.А кати освен магаренцето е спукала и басейна ли?
Джемма, е вие пак на морето..ама и тая година няма да се видим май.Миналата година бяхте в Сл.бряг  не се видяхме, пък сега...съвсем май.Браво на Никол за яслата, и аз по едно време мислех да записвам Ради на ясла в Несебър, ама после се колебаех...а сега като е приет в София, направо на есен с песен.
Ганушке, забравих да кажа , 4е Дари е просто невероятна....Гледах клип4ето, и направо е страхотна, как повтаря вси4ко, малка сладурана.Браво за яслата, ще свикне тя, няма къде да ходи.
А за плодовете - и ние сме на ябълка и банан само  Rolling Eyes КАто види нещо червено и хвърля  Crossing Arms :
  Joy Joy Joy Joy Joy
Скайпетя, много е кофти наистина да си нон стоп сама.Както казваш, дори на един фризьор да не можеш да идеш...ама щом скоро и вие сте на ясла, ще по4инеш малко и ти, ще имаш време и за себе си.
Госп.Кобрети , 4естита ви ясла и на вас.Къде ви е яслата?Вие сега къде сте?
Хар4е , вие как сте мила.Гледах снимите на Софи във фейсбука...толкова много е пораснала и е още по-сладка станала.Как си ти?Излизате ли със Софи по разходки сега или 4акате ве4ер тати да се върне?Баби имате ли да помагат?
Ами имах желание още да пиша, ама мисля 4е е достатъ4но дълго ве4е....Ще се постаря да пиша пак като преди 4есто и по малко...
Целувки на вси4ки

П.П. И все пак не уто4нихме сумата за подаръците, но според мен 15 лв е нормално(естествено , който иска и пове4е  Mr. Green)

# 545
Здравейте, мамчета!

Аз съм много набързо. Вчера се прибрахме от морето, утре тръгваме за планината Simple Smile Така се живее до сто години
Видях, че е изтеглен жребия, Александра - чакам те на ЛС
Връщам се обратно при куфарите.

# 546
И според мен 15 лв. е добре - нито малко, нито много Simple Smile

# 547
Леле, хора, мнооого жега.   bath  Аз предпочитам да ми е горещо пред студа и дъжда допреди да дойдат жегите. Но в нашето студио понеже няма работещ климатик днес под прожекторите за първи път ми стана лошо, причерня ми и мислех, че ще припадна в ефир!  #Crazy И нищо чудно - температурите стигнаха 31 С!  Shocked

Дани, Аси,  Hug ами и аз мнооого се чудя.  newsm78 То очевидно нещо не й беше комфортно, но пък за какъв точно дискомфорт можем да говороим тук?  newsm78 Примерно да й е било хладно - на 35 градуса се съмнявам. Дани, а за ентусиазма на децата ми е мнооого познато.  Laughing Анди отдавна е в тази серия "мамо, Ани мичка", "аз можаа" и т.н. Умирам сииии.  Joy Представям си го и Ники!  Hug

Аси,  Hug ами къде се затрих, ей ме на.  Simple Smile Напоследък нямам никакво свободно време. Уикенда бяхме в Казанлък и изкарахме страхотно, направо егаати разпускането+купона беше. А за яслите бях писала - в една частна детска ясла я пускаме докато не ни приемат в държавна. Намира се в новия квартал, където ще се местим (Гоце Делчев-Мотописта). Просто нямаме друг избор. Иначе трябва майка мид а я гледа още неопределено време, а тя наистина страшно се изморява заради проблемите си с гръбнака.

Плодове и зеленчуци: не ядохме буквално до преди седмица, ама никакви!! Беше отказала дори любимия й допреди зимата банан.  ooooh! Един ден миналата седмица обаче реших, че "ще й надвия" и я гоних с един домат из къщи.  smile3508 Взе, че се излъга и хапна. После тя ме гони да й давам "матче". Така тана и с краставицата, кайсии, малинки, пъпеш диня, всичко сезонно. Онзи ден ги яде всички на куп и резултатът вече два дни е  apchih дрис-дрис.  Mr. Green Много странно - от никакво ядене на така важните плодове и зеленчуци сега да чукам на дърво изведнъж всичко й допадна.  Heart Eyes

Приятен ден на всички!

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 11:06 от ♥МамаНаПанда♥

# 548
Добро утро мам4ета   food010
Да се посмеете малко с нас, за съжаление от смях нямах време да го снимам  hahaha  Joy Вчера на детската площадка Макс се сби с 2 момченца на по 6-7 годинки  hahaha  Joy Бяхме ги извели с "гаждето му" да си поиграят и големите момченца бяха испанчета и като няма как да си говорят с другите деца на тяхната възраст и започнаха да се закачат с дребните, но това на Макс изобщо не му допадна като идея. Че нали си е негово "гадже"  Mr. Green Започна да ги гони и да ги дърпа за блузките, да се опитва да ги ощипе, до толкова му роди главата, ама нали е дребосък, нищо не му се получаваше. Те бягат бързо, крият се бързо, но не се отказа. Сигурно 1ч. съм се опитвала да го опазя, да не го ударят без да искат нещо. Той още в пътя не може да върви добре, но брани "жената"  hahaha  Joy  Mr. Green Нямаше такъв смятх, просто беше уникална гледката  Joy Всички майки много се забавляваха  hahaha Ех, пораснаха ни децата, че и "гаджетата" си пазят вече да не им ги отнеме някой засукан батко  Joy  Heart Eyes

# 549
Леле, хора, мнооого жега.   bath  Аз предпочитам да ми е горещо пред студа и дъжда допреди да дойдат жегите. Но в нашето студио понеже няма работещ климатик днес под прожекторите за първи път ми стана лошо, причерня ми и мислех, че ще припадна в ефир!  #Crazy И нищо чудно - температурите стигнаха 31 С!  Shocked

Лелеее, как така няма, това не е нормално?
Пестят пари ли, що ли?
Че то така и гости в студиото няма да ви идват даже и ще лъщите като намазани с олио Simple Smile
А колкото до припадъка, нъл знайш, шефа ще се зарадва, че си вдигнала рейтинга  Rolling Eyes

# 550
Стелче, ами като дойда в Бг може да се видим и да ви спретна една  Hug Hug Hug
Дани, помага много бабата. И дядото. Ама той и Дани по цял ден бяга след тях и ги дърпа за ръцете, а на него човек не може да му откаже Simple Smile
Пък аз се наснимах на воля. Сеха ще избера малко снимки и ще кача, за който му се гледа.
Изчетох ви и ви отразих всички, но не мога с една ръка да напиша на всички поименно, така че не се сърдете. Ама всички ви обичам де, да знаете  Laughing Laughing
За плодове и зеленчуци - Дани хич не ги тачи, диня хапва малко, череши не иска. Останалите пролове само в явките като му ги сложа ги яде. А зеленчуци не ще Sad
На всички тръгнали на ясла - бърза адаптация.
Ганушка, ама мнооооого сладка тая Дари бе. Дано бързо свикне в яслата.
Пандо, направо ви завиждам за това говорене, Дани просто не и не да говори. АМа ще почне де, къде ще иде. А относно климатика  Shocked Shocked Shocked как няма да има бе жена, ужас.
Рени, завид завид и на вас. Как ми се ходи и на мен и на море и на планина ...
Джема, изкрено ви завиждам, че сте на морето. Аси на вааааааас  Hug Hug Hug Hug
Аз да се похваля - купих си количка за две и се родих, че с това голямо бебе ... ДАни като заспеше в количката и трябва да нося Томи в слинга, а по тези стъпала и ескалатори навсякъде не си е работа. Та сега мога да обикалям пак на воля.
Отиваме на доктор да го видим момчето колко е пораснало, после пак ще пиша.

# 551
  • Кърджали

Ей за такова местенце си мечтая сега в тия жеги

A_S_Y_77, нали Краси е шофьор...А сега в тия жеги им е забранено да пътуват през определени часове на деня, та ще се налага да пътува вечер и през нощта.И от там където го пратят... Та се очертава да се прибира вече почти само събота и неделя...Ама какво да се прави, тая работа си харесва, пък парички трябват. И на мен в началото като съм оставала сама ми е било гадно, ама се претръпва...
да, и басейна си спука маймунката, хич не му върви на този басейн. Нищо, днес и взех нов, съвсем обикновен, поне да не ме е яд, ако спука и него...Не е кой знае колко голям, около 80 см е дъното, татко и искаше да и взема по - голям, ама нещо не ми се даваха много пари.
Хайде аз да пооправям малко из вкъщи, че следобед ще имаме гости...

# 552
Stella, Tracy, според една колежка водеща навсякъде по света по време на ефир нямало климатик заради шума, но аз лично изобщо не го вярвам.  Mr. Green А и при нас няма не само по време на ефир, а никога.  ooooh! Не че пестят пари. Просто явно има места, където не може да се монтира или не работи както трябва поради разни причини. Какви са точно никой не казва, но и на предното ми раб. място имахме абсолютно същия проблем в студиото и в нюзрума, както тук. В един момент мозъкът свиква.  Mr. Green

Трейси, разбира се, че и Дани ще започне скоро да дърдори. Колко деца, дето растат само с един език не проговарят до 2,5-3г, споко!  Hug

Александраааааа, еееее с тази картинка (май това са Крушунските водопади Simple Smile ) хептен вече зачаках датата 30 юли, когато освен, че е рожденият ден на съкровището ни, заминаваме на моренцееее.  newsm01    grinning039   beer newsm19

Ей много съм активна беее, ама то е защото до 13ч. съм в дупка и после   car003 към къщи. Хайде пак чао от менЯ!  Hug

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 12:58 от ♥МамаНаПанда♥

# 553
Здравейте!
Ходихме на разходка и мен ме заболя главата от това слънце..Изкъпах малкия и го преспах и сега е ред на домакинските задачи,ама си викам първо да ви навестя. Grinning
Утре заминаваме на село и чаааак неделя се прибираме.НА гости на моите баба и дядо.Така че ще ми липсвате,но там няма нет и няма как да ви пиша.
Александра, кофти е така сама,но щом се налага...Ние от години не сме се делили с моя мъж.То той няма проблем с раздялата,само аз. Mr. Green Да видим утре вечер как ще го понеса. Joy
Трейси,честита нова придобивка.Със здраве да си я карате. Hug Hug
Аз май няма да мога да взема количката с мен на село та се чудя как ще обикаляме с малкия.То не че е много голямо ама все пак... newsm78
Лиде, браво на малкия мъж!Така се прави - мацката трябва да се опази! В тоя ред на мисли като бяхме на площадката идва едно от момиченцата дето играе там (то е колкото големия м исин - на 10 години и се познаваме) и ми се оплаква,че едно момиче му казало,че е девствена. Shocked И то детето ме пита какво значи това.НО видимо разсърдена,че са я обидили. Joy Joy Аз обясних,че това е нещо много хубаво и т.н.После с нейната майка се смяхме (то май е повече за плач де) на къде отива света - вече се обиждат на девствени... hahaha

Аз пък довечера чакам гости.Моята най-добра приятелка и кръстница на големия ми син идва от Бахрейн.Ама буквално само за 2-3 часа.ЩЕ й готвя любимата манджа - мусака. eat

Валентин яде май само ябълки.Чат-пат банан.Но череши, ягоди, пъпеш, диня - не.Аааа и круши много обича.
Тия дни кара основно на таратор.То такива жеги,че на кой му се яде...

Хайде бягам,че имам куп задачи докато спи малкия.Целувки и до другата седмица! Hug Hug Hug Hug

# 554
Да си похваля само големия мъж: 5810 гр, 61 см и обиколка на гърдичките 41  Shocked Shocked Shocked Докторката остана бая изумена Simple Smile  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт