АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 416
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Ооо, гледам напредък тук  Grinning.
Ганушке, Дари е такова сладко едно да го нагризеш ти идва   Simple Smile.

Магаренце, прати ми адреса си, ако щеш вярвай, ама си мислех, ако ми се падне Деската, вече съм й избрала подарък, каквато е кипричка....много ще ми е лесно Grinning.

Жужу, ти не питаш, ама аз ей сега ще ти пусна моя  Simple Smile.

Трейси, браво на момчето, да го намачкаш, зетя също  Wink! Ти да не се ръвна на работа вече? Каде толкова миткате с новата количка? Чакам снимките.

Лиде, Макси подкара мацките вече, а  Laughing!

Рени, приятно изкарване, наистина 100 години се живее така.

Анджей и Емо ходиха сега уикенда до Италия на разузнаване. Хареса им много, страхотно курортче, плаж, всичко. Средата на август ще ходим за една седмица всички.

Соня яде всякакви плодове и зеленчуци. Нищо не ми отказва, освен лимон и грейпфрут. Не само, ме не отказва, ами пищи ако види и не и дам.

На работа има един нов колега, ами тоя е луд ви казвам, сега ръмжи, пръхти и вика “Аз съм Франкенщайн, аз съм чудовище“, на немски де  Confused. И долу е сам. Няма никой освен мен  и него в офиса. Направо ме е страх да ви кажа. Е***ти откъде го намериха тоя ненормалник!!!

# 556
  • София
Привет!

Аз утре вече ще се срещам с принцесата - да стискате палци. Не ми се осъществи мечтата да си тръгне сама, ама вече не искат да я чакат повече, за съжаление, а тя си стои високо и нямам и контракции, а Боби суче ли суче (явно теориите на докторите за кърменето нещо не сработиха при мен - кърменето не прави контракции...факт)

Трейси, браво на голямото малко момче!  baby_neutral

Янче, как без климатик бре, то не се живее така, а пък и в студиото не започвате ли да лъщите направо...

Поли, колегата ти да не би да си пее с някоя песен просто, че не е много реално да си приказва така.  Crazy

Лиде, страшен е Макси щом от сега я варди мадамата, не ми се мисли после как ще е Wink

Боби вчера ако знаете как укроти едното девойче - тя пищи, че я боляха зъбките и той като награби няколко солети и една след друга в устата й ги напъха, за да млъкне. Паднахме от смях всички наоколо.

До след няколко дни!   bouquet

# 557
  • Кърджали
silvi.d, дано всичко върви по вода. От сега заръчвам да нацелуваш принцесата от мен. Кавалер Боби, с храна да укроти девойката.Кати като чуе братовчедчето си да плаче и направо му се подиграва. Имитира го, смее му се, ама едно такова  Mr. Green
Трейси, все така добре да расте голямото малко момче.
Аз да похваля Кати. Вече втори път я оставям да си играе с братовчедчето си, докато аз ходя да кормувам. И изобщо не ме търси, играят си двамата, тя дори не се сеща за мама... Само не знам сега как е ги нагласям нещата, че явно Краси вече няма да се прибира през седмицата / и тази вечер няма де прибира / и няма да има кой да гледа дребната.А не ми се иска да натоварвам много племеничката му, че тя вече е в 7мия месец със второто бебче и две дивеещи дечица ще и дойдат малко нанагорнище...

# 558
  • Бургас
Еййй Силви, видя му се края , много спокойствие утре ти желая и утре по това време вече да си "забравила", че си родила, скоро  да се гушкате с пронцесата Simple Smile Стискам палци, пиши утре на някой да ни извести  Hug

Поли–зое, ех много се радвам, че сме ти лесни за подарък и няма да те мъчим  Heart Eyes ще изпратя адрес на ЛС  Peace

Искаше ми се да понапиша за емоциите около започването на яслата, но не остава ред все.....ей сега пиша и очите ми се затварят направо  Hug

# 559
Здравейте момичета

Ние бяхме на моренце,изкарахме си страхотно,чак не ми се искаше да свършва,а пък ако живеехме там... Sunglasses.Наистина сега като са ни по големи дечицата и се забавляват самички,можем и ние да релаксираме подобаващо.Нещо много трудно се адаптирам към обичайното си ежедневие тук newsm78,от жегите ли е,не знам ама ми е едно мързеливо нищо не ми се прави,даже ми отне 2 дена да прочета 4-те странички  Rolling Eyes.

Видях,че сте изтеглили жребият за подаръците и се радвам,че пак си създаваме една такава приятна изненада.

Поли-хубаво си направила,че си ми пратила адреса,то аз докато се наканя да пиша...,но пък още онзи ден като видях,че вие сте ми късметчето взех да се оглеждам за подаръци за малките сладури Heart Eyes,даже днес се загледах в нещо което ми се стори подходящо,но има време,да видим какво друго ще ми хрумне Wink

Силви Д-успех утре,желая ти бързо и безпроблемно раждане и да сте много щастливи с малката госпожица Hug

Янче-много кофти така да работиш в такава жега,аз последните години хич не мога да понасям горещените,днес даже виках на Дидо,че си мечтаех да съм на работа та да съм на хладничко Laughing ама само докато траят жегите,после пак в къщи с малкото дяволче.По въпроса ти за срамуването на Анди-и аз мисля,че не е точно срамуване ами нещо да й е било дискомфортно от новото за нея нещо.Като отидете на морето съвсем ще свикне да е голичка Grinning

Ганушка-дано бързо да свикне Дарито и ти също.И аз си мисля,че за мен ще е по мъчително тръгването на ясла отколкото на Али Confused,хич не ми се иска да идва това време но няма как,все по бързо се изнизват дните.Започнах да гледам клипчето но нещо нета заби,пак ще пробвам да видя малката сладуранка.

За плодовете-Али много обича диня,на морето направо се разби от ядене на диня,обича също пъпеш,банани,праскови,ябълки и да си призная,че аз позабравям да и предлагам,добре че тя си иска да ме подсеща Grinning

Лека вече дами,утре може пак да драсна някои ред.

# 560
силви.д- стискам ти палци вси4ко да мине бързо и безпроблемно, да си много щастлива и горда мама на прекрасни де4ица  Heart Eyes  Hug

# 561
  • София
силви.д - имаш и от мен стиснати палци. Чакам с нетърпение най-хубавата новина от тебе.

# 562
Силви .Д леко и бързо да мине Hug Hug Hug
  Lidiya_81  silvi.d опасни са ви момчетата  hahaha hahaha hahaha. Така така от сега да си пазят гаджетата и да знаят как да запушат устата на жените  hahaha hahaha. А моя вчера тръгна след две момичета да ги гони ( а те с триколки  майките им ги бутата, а ние пеша) и познайте кой се измори от гонитба по гаджетата и се носихме , че си беше път Naughty ама хайде да му мине мерака сега с мен ще ги гони после сам Joy Joy Joy
 Аз вчера бях на зъболекар и го оставих в детския център до нас и пак реееев и като си го взех след 30 мин. пак рев. Може би в клубче по би му било лесно да се разделим, че там си е една частна детска градина, нареждат ги по масите са закуска или на столчетата и си има ред и дисциплина, които явно не му допадат, но да свиква , че трябва  и да се разделяме . Ние си имаме на гости братовчедче( и сега ще е голяма игра и веселба, че Кубрат както обича да си играе с батковците, а племенникът ми е на 11 год., а ще ми е от помощ малко или моного newsm44)
 Хайде на морските приятно и леко завид   Nature Sunny
 Трейси пак си направила страхотни снимки, а шапките са супер сладки Wink

# 563
МНОГО СИЛНКО СТИСНАТИ ПАЛЦИ ЗА ТРЕТАТА НИ вероятно вече родила МАМА на втора рожба - СИЛВИ!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Нямаме търпение да прочетем прекрасната новина!  baloni baby smile3501

Ами сега Боби как ще издържи без сукане ден-два, като е така пристрастен към цицките ? Simple Smile

Жижин, ееее добре завърнали се! Simple Smile Ама нищо не казваш за хотела, мястото, как прекарахте...??? Нали и ние заминаваме там след 2 седмици.  newsm44 Обаче как интересно се получи. Мин.год. ти взе от мен идеята за синеморския х-л, а тази год. аз от теб за този в Царево.  Laughing Жалско само, че и двете години се разминахме!

# 564
Здравейте сладурки...
Силви Д  Hug ,стискам палци (то може и ве4е да си родила де....) .Леко раждане и бързо възстановяване, и ще 4акаме новини.Браво на Бобчо...укротител на жените е той, още от малък  hahaha hahaha hahaha
Жижин , добре завърнали се.Къде бяхте на моренце?Наистина сега като са по-големи си е забавно на плажа с тях.
Магаре , намери време да драснеш за яслата....на мен ще ми е интересно, а и предполагам и на другите, особено тези дето ни 4ака сега яслата....
Александра , дано измислите кой да гледа Кати, 4е то наистина сигурно на жената бремена и с две малки деца не и е много лесно, ама за по малко от време на време, сигурно няма да и е такъв проблем.Какво стана с вашата ясла?
Поли-зое, приятно искарване в Италия.А кой е Анджей?Мъжа ти ли..9извинявай за лювопитството, ама...)А тоя твоя колега в 4ас ли е...дане би да се шегува нещо или си има психи4ни отклонения 4овека?Немогат ли да го махнат, ако ви притеснява и т.н.
Славен4е, весело изкарване на селото ви.Ще имаш малко помощ там от баби и дядовци...да си по4инеш малко и ти.
Бърборанке , малеее верно ли без климатик Shocked Как се издържа така бе, не ви ли се разти4а вси4ко...Невярвам да е заради шума от климатика, то си има на4ини да няма шум...ама явно им е друга при4ината или не им се дават пари наистина.А вие кога се местите в новия апартамент?Готов ли е ве4е...Да вземеш да пуснеш малко снимки, да го огледаме.Все пак вси4ки се вълнувахме с теб около обзавеждането....
Трейси , браво на голееееемия мъж.Честита ви коли4ка...то така си е екстра нали.А я кажи, Дани как се отнася към томи?Радва ли му се, помага ли ти....иска ли да го гушка, да го целува
Пратих ви подаръка....дано да ви хареса Hug
Лиде, браво на Макси.опасен той...отсега си брани гаджето.Дано и като голям да е такъв джентълмен

Ние имахме гости 5 дена, ама в4ера си заминаха.Свекъра и свекървата с племенницата от щатите, която е на 4 1/2 г.Беше ми толкова хубаво, Ради толкова много си игареше с нея, и непрекъснато я дърпаше за ръка да я води някъде, да правят нещо.То голямо гонене гоялмо бори4кане.И тя много му се радваше, даже като неискаше да яде като го храня, щом тя по4не да го храни и той отваря устата- иска кака да го храни явно.абе веселба голяма...и нито е мрънкал , нито се е сърдил за нещо , както обикновено прави...направо беше супер добър и послушен.А от снощи пак запо4ва нещо да мрънка да се сърди, явно му е ску4но без кака, ама няма как.И тя голям рев , 4е неиска да си ходи...абе страшна любов.А и на мен ми беше екстра, да не съм сама...а и много ми помагаха, свкървата готви 4исти , помага за Ради, абе екстра беше...ама за кратко.и така.
Айде пак ще пиша после, 4е няколко дни не съм работила и сега и работа съм си натрупала....
До скоро

# 565
  • Sofia
Влизам да надникна за новини от Силви д и нейната принцеса, ама още няма... Е, ще чакаме...  Grinning

Аси, благодаря ти, миличка, бутам още ..., седмица да мине, друга да дойде... Досега имаше баби, обаче от следващата седмица оставам сама със Софи за през деня. Тати вечер ще я води в парка, след работа, а аз ще я извеждам само пред блока през деня, не мога иначе. Но пред нашия блок винаги има дечица, така че се надявам да не й е много много скучно.

Трейси, все така да расте малък Томи!   bouquet

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 12:34 от Hariela

# 566
  • Кърджали
A_S_Y_77, ми и за двете ясли не чувам кой знае кви отзиви, добри отзиви пък изобщо.Та ще е малко на онче - бонче цялата работа...Ще я пусна в едната, и догодина ще я местя някъде, където ще съм по - доволна..

# 567
  • София
Здравейте момичета.

Искам да питам някой, има ли идея как се плаща платения отпуск след втората година майчинство: на база 240 лв или на база заплата по договор?

Аз искам платен месец и половина - август и септ - докао търгна на работа, обаче ако ми го платят на база 240 лв, направо си е абсолютно прецакване.

#Cussing out #2gunfire

# 568
Elyah - на база заплатата, която си получавала, преди да излезеш по майчинство! Не на база 240  Laughing. Но се изплаща само, ако напуснеш, иначе си се ползва.
Стискам палци на мамчетата.

# 569
  • София
Elyah - на база заплатата, която си получавала, преди да излезеш по майчинство! Не на база 240  Laughing. Но се изплаща само, ако напуснеш, иначе си се ползва.
Стискам палци на мамчетата.

Да, това звучи успокояващо. Ще я ползвам да - август и част от септември ще съм в платена и после тръгвам на работа.

Мерси ти.

И ние стискаме палци на Силви днес Simple Smile дано всичко е минало леко и безпроблемно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт