Стига облаци и лошо време, ЯНУАРЧЕ по разходки иска да поеме! (11)

• 24 765
  • 758
  •   1
Отговори
# 135

Някой има ли контейнер за употребявани памперси? Чудя се дали да не си купя, че изхвърлям памперсите в чувал, но като го отварям всеки път и ме удря една вълна  Sick Вие къде изхвърляте памперсите?

Аз също в чувалчета или торбички, изхвърлям ги в контейнера на улицата всеки ден. Ама до сега никога не ме е лъхвала миризма като отворя да хвърля нов памперс. Увивам ги на едни бомбички, хубавичката залепвам и не ми е миришело  newsm78

# 136
бимбим, ние хвърляме памперсите в една обикновена кофа с капак.  Като отвориш малко лъхва аромата (като е акалко), но като е затворена не можеш да разбереш какви съкровища си имаш в стаята...  Naughty Mr. Green
И ние ги завиваме на бомбички  Peace

Мисля, че и специалните "контейнери" за памерси пускат аромат...

# 137
  • В две тъмни очички
Аз нямам проблем с миризмата, смисъл,че ги пускам в кофа , която е в кухненски шкаф и не ми миришат въобще  newsm78

# 138
А летни шапки слагате ли вече??  Laughing
Аз не мога да му намеря толкова малки все още Simple Smile

# 139
Здравейте,
много съм притеснена и моля по-опитнинте мами аз съвет  Praynig. Имам син на 3 м и половина. Има лека хрема. Вчера педиатърката му предписа витами С ампули от 2 мл по една 15 мин преди ядене за 5 дни. От днес започнах да му давам вит С. Цял ден обаче е намръщен и го боли корема след ядене, чак плаче от болка. Преди малко се изака и имаше нещо като млака нишчица кръв, едва забележимо но е кръв. Много съм притеснена. Имали ли сте подобен проблем? Да не би да го раздразнил много този вит С... Или другото от което се притеснявам е да е погълнал евентуално някакво сткълце от ампулата (много им се дразня на теязи стъклени ампули). Какво да правя?

# 140
  • Сандански
Запис чак на 10-та страница Crazy

# 141
  • София
Привет !

Ние пък бяхме за Гергьовден на Добринище. Надишахме се на въздух ейййй!  Много добре ни се отрази на цялото семейство, особено на мен.Е Никола леко беше като побеснял, но това е защото имаше много деца. Къщата беше идеална за бебета.София горе си спеше, ние долу в механата с бейбифона си купонясвахме.

Гледам и вие не сте скучали... Laughing

Таткото ни сега заминава за месец на морето по работа. Лошото е, че няма да можем да отидем с него, но ще дойде и нашето време.

Е, това е от нас. Усмихната седмица на всички желая!

# 142
Здравейте,
много съм притеснена и моля по-опитнинте мами аз съвет  Praynig. Имам син на 3 м и половина. Има лека хрема. Вчера педиатърката му предписа витами С ампули от 2 мл по една 15 мин преди ядене за 5 дни. От днес започнах да му давам вит С. Цял ден обаче е намръщен и го боли корема след ядене, чак плаче от болка. Преди малко се изака и имаше нещо като млака нишчица кръв, едва забележимо но е кръв. Много съм притеснена. Имали ли сте подобен проблем? Да не би да го раздразнил много този вит С... Или другото от което се притеснявам е да е погълнал евентуално някакво сткълце от ампулата (много им се дразня на теязи стъклени ампули). Какво да правя?

Лъки, за съжаление така едва ли може да се каже нещо категорично. (съмнява ме да си счупила ампулката, обаче  Peace  ) не можеш ли да се чуеш (а още по-добре видиш) с док? във всеки случай следи дали ще се повтори и в какво количество е. кръв в акото може да се дължи на какво ли не, включително да е съвсем безобидно, примерно, ако кърмиш, да си хапнала нещо по-пикантно.  Hug

А летни шапки слагате ли вече??  Laughing
Аз не мога да му намеря толкова малки все още Simple Smile   

мдам, и шапчица, и криене от слънцето. на нашата количка се отципва и става като сенник това отгоре (как се казваше  #Crazy )) и аз трудно намерих, но от няколко седмици в един огромен 2nd hand магазин в квартала уикендите зареждат бебешко и за жълти стотинки намирам приказно красиви неща. та, слава богу, от там и това!

честит ден-ден на Alluria и годишнини!! само хубавини!   bouquet 

столче за хранене - имаме такова на бертони, харизано от приятелка, но кой знае кога ще го ползвам чак. за баткото не съм ползвала подобни глезотии и съответно не съм веща.

нашата косичка, и трисантиметровата от раждането, и новата, си е тъмнокестенява, като на баща й.

Вал, и аз се надявах уж да стане пак за ок. 14 календарни дни плащането, но явно ще си го чакам по-дълго обезщетението.. гадно.

Бенджи, и моят корем още виси, отвратително е, при положение, че формата ми иначе си е същата.. надявах се и този път със секс да го смъквам, ама на.

# 143
  • София
Здравейте,
днес бяхме на ДК и да се отчета  Mr. Green Викчо е наддал с 440 гр. и е пораснал с 2 см, съответно тежи 6120 и е висок 63.5 см. Та педи каза, че отлично си наддава и да не се притеснявам. Още повече, че родилното тегло трябва да се удвои на 6-тия месец и да се утрои за годинка. Така че се успокоих, че детето всъщност си яде достатъчно и май не реве от глад. Та в този ред на мисли днес му биха първия прием на ваксините и ...  ooooh! голям рев, голямо нещо. Даже разплакваше и другите деца. Та една от майките успокояваше детенцето си с думите: "Не плачи мамо, ревльото си тръгва"  Joy
Педито ми каза, че на другата консултация ще обсъдиме захранването и ще го почвам към 6-тия, както си бях решила и аз де  Wink
Изписа ни хомеопатични лекарства за облекчаване на болките от зъбките.
Шапчица и аз търся да купя, ама толкова малки не мога да открия.
Някой беше питал за гащички за момиченца, видях такива в Карфур, струват 5 лв. два чифта, има различни номера.
Косичка почти няма, а мъхчето всъщност което се води косичка е сламенно руса. И с тези сини очи направо се чудя дали не са го объркали в родилното  Mr. Green
ЧРД Alluria,   bouquet Честити годишнини   bouquet

И аз си имам все още линия негра, поизбледня, ама си я има. Някъде четох, че се махала около 6 мес. след раждането. Дано!
Жекова, честито зъбче. Да са ви здрави и бели! А феята на зъбчетата посети ли дома ви  Wink

# 144
С това гадно време дали ще дойде ред на летните шапчици  Crossing Arms аз още слагам зимните, но за сметка на това съм с лятна количка от един месец. Другите майки ме гледат странно  Whistling

И да напомня, който иска да праща снимки за колажа на red_hair@abv.bg

# 145
Памперсите хвърлям в най- обикновенна кофа в банята, само че слагам ароматизирани пликове и ги загръщам като пакетче и не се усеща миризма
Шапки летни слагам, по-добре ги понася от зимните, от тях много ревеше. Една част са ми харизани от племенници, а 2 съм му купила от аутлета на цариградско.

Лъки, давала съм на 2 пъти витамин Ц. Освен, че много акаше от него и акото му беше портокалово оранжево други проблеми не съм имала. Даже мисля, че добре му понесе. Преди ядене го даваш нали, поне на мен така ми беше изписано от гастроентеролога
Леле оттатък се чува нещо страшно- малкия писука от кеф, а баща му прави някакви неандерталски маймунджулъци
 Дейзи, аз освен, че съм със зимния кош, днес бях сложила и найлона. Представяш ли си мен как ме гледаха Joy hahaha Имаше вятър и вдигаше прах и ме беше страх да не му се напрашат очичките

# 146
  • бургас
запис....

# 147
  • Пазарджик
Lucky_1 едва ли е от вит.С,но се обади на педи и дано да е нещо безобидно Praynig

Дейзи- дай краен срок щото ще се мотаме много

look_at_me аз за тези случаи си имам "перде"-така му казвам аз,но мисля ,че е комарник за количка ,ето такова http://kasida.bg/komarnik-za-kolichka-254-1598.html

# 148
И аз хвърлям памперсите в кофата и не ми миришат.

Още не съм купила летни шапки, но тия дни мисля да излезна и да купя, че вече ще става топло, надявам се! Дано само да ги понася, защото зимна шапка едвам й слагах, почваше да се дере истерично.

За косата, Изи се роди с много черна коса, после й изсветля, даже на слънце става рижава, много странен цвят, но сега от едната страна й опада и отдолу май расте русо, та още незнам с какъв цвят ще е.

Линия негра, нямам вече.

Жекова, честито зъбче, брей много рано при вас се е показало това зъбче, на мен първия зъб ми е излязъл на една година и сега ми е интересно дали Изабела и тя ще е с късни зъби.

Алюрия, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и много обичана! Grinning

# 149
Моите зъби са започнали на 5-6 месеца, но представете си майка ми - зъболекарката какво е изживяла с батко ми, като са му почнали зъбите чак на 1 година и 1 месец...  Crazy

И като си говорим за шапчици, дали тези с козирка отпред ще са удобни на мъниците като лежат в количката??  newsm78 Нали повечето отзад са с ластик, няма ли да са им неудобни?  Thinking

Ха, наздраве!  cheers

Общи условия

Активация на акаунт