Вие къде изхвърляте памперсите?

. Имам син на 3 м и половина. Има лека хрема. Вчера педиатърката му предписа витами С ампули от 2 мл по една 15 мин преди ядене за 5 дни. От днес започнах да му давам вит С. Цял ден обаче е намръщен и го боли корема след ядене, чак плаче от болка. Преди малко се изака и имаше нещо като млака нишчица кръв, едва забележимо но е кръв. Много съм притеснена. Имали ли сте подобен проблем? Да не би да го раздразнил много този вит С... Или другото от което се притеснявам е да е погълнал евентуално някакво сткълце от ампулата (много им се дразня на теязи стъклени ампули). Какво да правя?
. Имам син на 3 м и половина. Има лека хрема. Вчера педиатърката му предписа витами С ампули от 2 мл по една 15 мин преди ядене за 5 дни. От днес започнах да му давам вит С. Цял ден обаче е намръщен и го боли корема след ядене, чак плаче от болка. Преди малко се изака и имаше нещо като млака нишчица кръв, едва забележимо но е кръв. Много съм притеснена. Имали ли сте подобен проблем? Да не би да го раздразнил много този вит С... Или другото от което се притеснявам е да е погълнал евентуално някакво сткълце от ампулата (много им се дразня на теязи стъклени ампули). Какво да правя?
) не можеш ли да се чуеш (а още по-добре видиш) с док? във всеки случай следи дали ще се повтори и в какво количество е. кръв в акото може да се дължи на какво ли не, включително да е съвсем безобидно, примерно, ако кърмиш, да си хапнала нещо по-пикантно. 
)) и аз трудно намерих, но от няколко седмици в един огромен 2nd hand магазин в квартала уикендите зареждат бебешко и за жълти стотинки намирам приказно красиви неща. та, слава богу, от там и това!
голям рев, голямо нещо. Даже разплакваше и другите деца. Та една от майките успокояваше детенцето си с думите: "Не плачи мамо, ревльото си тръгва" 

Честити годишнини 
аз още слагам зимните, но за сметка на това съм с лятна количка от един месец. Другите майки ме гледат странно 
Имаше вятър и вдигаше прах и ме беше страх да не му се напрашат очичките 

Нали повечето отзад са с ластик, няма ли да са им неудобни? 
Препоръчани теми