Стига облаци и лошо време, ЯНУАРЧЕ по разходки иска да поеме! (11)

• 24 765
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте  Hug
Изчетох ви но няма да коментирам дразгите! Sad

И аз още имам линия негра!

За кърмата и моята намаля тези дни, мисля, че е от преумора. Дано се възстанови скоро ... Така ми се иска Боби да кротне малко вече.

Днес май ще става за разходки. Хубав ден на всички и добро настроение!

# 121
Моето пък се роди плехо и още си е плехо  hahaha

А столчетата колко ми харесват всичките, ама някои струват майка си и баща си, не ми се дават торба с пари, нещо за около 150 лв. ...

Бубе, пробвай с АМ ако Влади не го ще, ще ти покаже. Няма нужда да си държиш детето гладно и нервно само с цената на това да е на кърма (мое мнение не се обиждайте) Ако не мислиш, че е рано за захранване пробвай с нещо леко, може и това да иска. Абе общо взето ти ще се ориентираш най-добре, все пак мама си е мама  Hug

Моята стачкаджийка я прецаках, докато спеше и натирих цицата и всичко си изяде  baby_neutral ще ми стачкува тя  Joy

# 122
  • Пазарджик
Бире нашия от каката и съм изключително доволна,тогава беше 160лв.сега нямам представа иначе това е столчетоhttp://www.kolko.bg/bg/chipolino-stolche-za-hranene-grand-komfort-bg/p/1180807
Ние също имаме активна гимнастика ,в началото и се радваше много ,ама сега не и обръща внимание по скоро се дразни като не може да дръпне играчката при нея.

И аз имам линия негра-бледа ,но я имама.

поправка ,намерих стола още си е 160.00лв Shocked ето ток го имаhttp://super-bebe.com/product_info.php?products_id=2815

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 13:05 от tuty1

# 123
Трябва да се стремим да бъдем като НАШИТЕ ДЕЦА, а не да се опитваме да ги направим като себе си, защото животът не върви назад, нито чака отминалия ден...

НОЩНИ, това е страхотно!

Ей, страхотни тия столчета, ама много скъпи бе  #Crazy
И аз имах един дарени парички от брат ми, и купихме на Сами столче за кола 9-36 кг.

# 124
То кажи кое за бебетата не е скъпо? Столчета за кола, колички, столчета за хранене.... Но поне ако купиш хубаво от скъпите после можеш да го продадеш на добра цена.

# 125
Здравейте и от мен момичета.Честито на празнуващите-първо зъбче,годишнини,взети изпити и парички (  Wink Пепи,значи е време да почерпиш).За линия негра-и при мен все още си стои,по-бледа е,но я има.Вече  столчетата за хранене обсъждате,в момента има на промоция в Хиполенд на 109 лв столче Роял на Бертони,то е същото като това на Чиполино,Гранд конфорт и това,което бебеш показа на Фишер пр.-облегалката им се регулира в полу легнало положение,има две табли и нивото  му също се регулира за по-високо  или по-ниско ниво.  http://hippoland.net/campaign/campaign.pdf
на този принцип също е столчето което ноеми мисля беше показала на Чико и още няколко модела на различни марки.
Хубав ден на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126
За мен мненията на Бебеш не са натрапвания. Тя се опитва да ни предпази от това на което на нея й е минало през главата. Затова повтаря ли, повтаря...
Обаче може да я разберат само тези, които минават или са минали по извървения от нея път. Замислете се.
За жалост тя продължава по трънливия път.
Много сили ти желая, Бебеш!

# 127
За мен мненията на Бебеш не са натрапвания. Тя се опитва да ни предпази от това на което на нея й е минало през главата. Затова повтаря ли, повтаря...
Обаче може да я разберат само тези, които минават или са минали по извървения от нея път. Замислете се.
За жалост тя продължава по трънливия път.
Много сили ти желая, Бебеш!
Най-накрая!

# 128
  • София
Привет, момичета!

Черпя виртуално всички - днес навършвам 31 години Simple Smile.   party023

Ноеми, много искам да дойда на някоя среща, но нали съм с 2 деца и ми е малко трудно да се организирам все още. Някой път когато срещата е в южния ще се присъединя с удоволствие. Ще се радвам и на някоя друга кака или батко, че да не скучае Бобо Simple Smile.

Днес по случай рождения ми ден сутринта времето беше много приятно и се разходихме с децата в парка. Черпих Бобо едни джипове и сок и няма по-щастлив от него Simple Smile. Колко му трябва на едно детенце  Heart Eyes

И на мен ми стои линеа негра, много се чудя дали и цял бански да не си взема за лятото, че никак не ми е естетично така  Rolling Eyes

Моята кърма пък се увеличи напоследък, предполагам защото като беше болна Ади сучеше по цял ден. Даже преси 2 дни се наложи да се цедя, а не го бях правила от 3 месеца. Така че вече си имам и запас от една чашка кърма Simple Smile.

# 129
  • Пловдив
Бенджи много висока твоята мома (ама на кой ли да прилича)  Simple Smile

Жекова честито ви зъбче  bouquet

Бубе, може и да се включа за среща - пиши къде и кога, че сега и Виолета водя и прибирам от ясла, та пак съм с двете, но може и да сколасъм да дойда някъде за малко  Peace

Бебеш честита ви годишнина   bouquet ( това ме подсети че и моите родители днес имат - цели 30 години семеен живот).

Бира аз в стола ще сложа детето след 6 месец ( така направих с Виолета, и тогава не стоеше добре там) до тогава в кошницата за кола Peace, но стола определено е добра покупка.

Мила, исках да те питам.. беше споделила за фурната за хляб. А ако изпечеш хляб, който не се изяде същия ден, на другия става ли за ядене?
Става и няколко дни да стои (при нас рядко остава  Mr. Green)- е става ронлив, но си е вкусен.

Да се похваля: днес от НОИ ще ми изплатят доплащане върху болничните и са ми увеличили среднодневното възнаграждение  newsm44 newsm44 newsm44
А честито!
В тая връзка - за колко дни след представяне на болничния(молбата-декларация) си получавате сумите от НОИ? При мен досега беше до 14 календарни дни, но последния ми болничен още не е платен за толкова, явно ще си чакам 15 работни, както е по наредбата  Whistling

Нашият стол е такъв - http://www.shopmania.bg/shopping~online-prinadliezhnosti-za-bieb … 10~p-1600176.html . Доволна съм. Има различни позиции и детето в началото маже да е полегнало

Alluria честит празник   bouquet

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 15:04 от vall_t

# 130
Бебеш, честита ви годишнина, още много дълги години щастлив и безоблачен семеен живот ви желая.

Алурия, честит рожден ден, много здраве, щастие и успехи.

Жекова, честито ви зъбче. Ама направо тръпки ме побиха колко рано е избило.

Елч, Вал, наистина много дълга момата, обличам я с дрешки 6-9, а имам и едни 6-12  ooooh!

И моята линия негра си стои, но избелява. На плаж няма да ходя май или ще е на нощно къпане, но не заради нея, а заради ужасния висящ корем  Sick

Косичка- роди се с черна коса, а двамата с таткото сме руси. Сега сякаш в корените е русолява, на слънце даже червенее, най-вероятно ще изсветлее косата. Ама и да не изсветлее не е болка за умиране, че аз много харесвам комбинация тъмна коса и сини очи  Heart Eyes

А това столче дали е добро?

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 15:28 от Бенджолина

# 131
 Alluria, жива и здрава да си и много щастлива! Все се каня да те питам, как избрахте името на малката, не за друго, ами понеже не се среща често, а и ми е адашка?
 Бире, столчето за хранене, наистина е добра покупка, ние ползвахме едно дървено, което става и на малко столче с масичка. Подариха го на мм, колегите като се роди Марти, и сега ги има и са под 100лв. със сигурност.
 Бубе, ха честито и успех и на втория!
 Не исках да взимам отношение, но честно казано ми стана много неприятно, когато видях че някои хора продължават ли, продължават ли... да се заяждат, насочете енергията и усилията си към нещо ползотворно... стига вече..

# 132
Алурия, честит рожден ден.  bigdance2
Линия негра - избледнява ама има още доста докато се махне май.
Столче за хранене подариха ми.Няма да купувам друго.
За косичката - родихме се леко плешивичи,а сега ни расте кестенява коса

# 133
  • София
Ох, и аз трябва да започна да се оглеждам за столче

Някой има ли контейнер за употребявани памперси? Чудя се дали да не си купя, че изхвърлям памперсите в чувал, но като го отварям всеки път и ме удря една вълна  Sick Вие къде изхвърляте памперсите?

И моята линеа негра си седи, макар и избледняла

# 134
  • София
Бебешондел, честита годишнина! Баба и дядо днес празнуват 62 години от сватбата. Пожелавам ти да ги задминете  Hug

Адис, името го избрахме по следните критерии - да е международно, да звучи познато за България, но и да не е от най-разпространените имена, да не е с буквичката на баби и дядовци, и най-важното да ни харесва и на двамата с мъжа ми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт