Стига облаци и лошо време, ЯНУАРЧЕ по разходки иска да поеме! (11)

• 24 809
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
  • Пазарджик
cherry* вие чак и чоко си имате,пу-пу колко е пораснала

# 151
  • Варна
Alluria newsm59
Благодаря на всички за споделеното относно активна гимнастика и разхлабващите храни.
Линеа негра нямам вече,но за това пък шкембата си стои..вашите висят,моето пък стърчи EmbarassedЕндокриноложката ми например за 3-то поредно посещение ме пита в коя г.с. съм..вече ми идва да я шибна тая УфсЪ Crossing Arms
От Преси имам дървено столче за хране от две части и все още го ползвам.
Вико се роди с дългичка т.кестенява косичка,сега прогресивно оплешевява,а в корените му е светла.Татко му му вика,че бил като цигане Mr. Green
Памперсите-на бомбичка и в кофата/в кухнята/,не ми миришат.
Хайде  cheersи:sleeping:

# 152
Бире, точно тези шапета, които описваш на мен са ми супер удобни, а явно и на Марти, защото не им се дразни. От всички други реве та се къса
Момичета, много ми е кофти. Имам приятелка февруарка и разбрах за бебенцето там. Направо буца ми е заседнала и сълзите са ми на очите. Просто не мога да разбера коя висша сила позволява това да се случва и защо  smile3518

# 153
  • Варна

Момичета, много ми е кофти. Имам приятелка февруарка и разбрах за бебенцето там. Направо буца ми е заседнала и сълзите са ми на очите. Просто не мога да разбера коя висша сила позволява това да се случва и защо  smile3518
Оф,аз снощи четох и бая си поплаках..какво е станало днеска..отивам да погледна Cry

# 154
  • София
запис само с добро утро  Blush  аз като видна клюкарка ходих във февруарската тема и нищоне виях... като говорите и тука за това, давайте поне цитат или кажете с две думи за какво иде реч.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 06:55 от saxophone

# 155
Добро утро,

ето една закусчица от мен, днес отиваме на чеверме за два дни, само дето аз не мога да ям агнешко с тази диета  Cry, пак ще си ръфам картофите.

# 156
биричка, те лятото няма ли повече да седят? Thinking

дара се роди с тъмно руса коса, точно като на баща й. после доста почервеня и мен това хич не ме кефи. отдолу й расте още коса и е същата като първата, а толкова се надявах да се промени. освен това вече яко й влиза в очите и в този ред на мисли - бях чувала, че бебетата не трябва да се подстригват до годинка. някой знае ли това някакво идиотско поверие ли е или има обяснение?

аз на дара сигурно от два месеца не съм й слагала шапка. те бяха такива писъци и рев, че при първите хубави дни останахме само на качулка. взела съм й разни летни шапчици, да видим с тях как ще е...

тути, с този комарник вижда ли се бебето?

# 157
При априлките мисля че почина вече едно детенце с епилепсия.  Flowers Rose

# 158
  • София
Добро утро!

Прочетох февруарската тема и искам да ви кажа, че ние сме абсолютни патки. Караме се за невероятни глупости, вместо да се наслаждаваме на здрави, усмихнати деца, вместо да си говорим за всякакви простотии и да се молим на някоя от нас да не й се случи нещо подобно.

# 159
# 160
  • Пловдив
Добро утро!

Прочетох февруарската тема и искам да ви кажа, че ние сме абсолютни патки. Караме се за невероятни глупости, вместо да се наслаждаваме на здрави, усмихнати деца, вместо да си говорим за всякакви простотии и да се молим на някоя от нас да не й се случи нещо подобно.

202uu Hug

Добро утро и приятен ден, макар и мрачен!!!

На Стаси акото сутринта беше с много слуз и имаше жилки кръв, нещо се притесних, после ще звъннкам на док.

# 161
Добро утро!

202uu Hug

Добро утро и приятен ден, макар и мрачен!!!

На Стаси акото сутринта беше с много слуз и имаше жилки кръв, нещо се притесних, после ще звъннкам на док.

Стискам палци да е безобидно!  Praynig

# 162
etomira и аз същото си помислих, какви проблеми имат момичетата, а ние....

vall ох, и вие ли  Sick, както вчера поредната гастро ми каза, това е нещо много често срещано явление при бебчетата. Ние сме два месеца така, сега за първи път от 4 дни нямаме кръв, дано вие по-бързо да се оправите и да не е алергия.  Hug ако имаш въпроси свиркай, че вече от обикаляне по лекари станах спец  Sad

# 163
  • някъде
Въпреки,че повечето от вас казват,че сме подранили със зъбчето,мога да се похваля,че те всъщност били 2. Laughing
Моето обезщетение предполагам ще го получа в края на месеца,защото документите са предадени на 29 април.
Днес в Търговище има изгледи за слънце,така,че ще палим гумите.

# 164
Добро утро момичета! Hug

Май повечето от нас сме се замислили за едно и също вчера...аз също погледнах вчера темата на априлки и видях че имат 4 починали бебенца  Cry Cry Cry ...толкова мъчно ми стана и си казах, че нашата тема и всички ние сме късметлийки - всички ние сме живи и здрави, децата ни също!
Аз лично всички ви уважавам и харесвам толкова много, макар да познавам едно единствено момиче лично...изобщо не ми пречи кой какво говори - важното е ние, децата и семействата ни да сме добре! Hug Hug Hug
zhekova честити ви зъбчета, на дъщеря ми първите зъбчета се появиха на 4 м. - така че при всяко детенце е различно. Да са ви здрави и бели зъбките! Simple Smile

Хубав и слънчев ден на всички newsm51

Общи условия

Активация на акаунт