Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 812
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Браво,браво, лоши сте ! Харесва ми !!!

# 571
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ооо, Крис  Hug па-па... защо сме лоши Laughing уточни, да не викна майонезеното Муратче  Mr. Green

# 572
Здравейте патета,

много забавно тия дни тук, след всички проблеми само като вляза в темата и ми става готино и спокойно. Изгледах най- накрая и аз "Клуба". Направо съм очарована.... много ми хареса, ще го гледам пак, защото има много яки фрази, които си заслужават повторението.
Още веднъж благодаря на всички, които ни предоставиха възможността да му се насладим с превод Hug Hug

А сега да се изкажа за Езелко и обсъжданата близначка на Теммуз. Мисля си, че няма да ни я покажат, едва ли ще има време ако наистина остават 2 серии да вкарват нова персона и да проследяваме и нейното развитие. Доста каши има за оправяне, че незнам как ще им стигне времето. Но пък то този филм е толкова непредсказуем, че едва ли въобще моите мисли се доближават до тия на сценаристите Thinking

А сега стандартно отивам към леглото, че беше дълъг ден...AOMmmmmmmmmmm :hug
:

# 573
А,бе как ще го приключат тоя филм за още ...колко беше 3 серии ли? То така са се заплели нещата,колко загадки би трябвало още да се разрешат,освен ако не са решили да ги изтрепят всички и после -"няма човек ,няма загадка".

# 574
Мдаа, и аз смятам че квото видяхме от Маноля, това ще ни остане  Laughing А и вече се плаша по отношение на финала... кога смятат да подредят нещата, ако въобще мислят да ги редят, де.  newsm78 В последната серия освен че бастисаха Теми, друго не стана... нещо се размотават, като че да имат още 10 серии  #2gunfire

Па-па Майлс, лека нощ!

# 575
А,бе май мислим еднакво от патешкия клуб Grinning.

# 576
Ми нали сме с по една гънка - за равновесие  Joy Чудя ти се... естествено, че симулираме еднаква мозъчна активност Mr. Green

# 577
Тъй... тъй... напоследък като пиша тук се чувствам точно като Каръ Брадшоолу  Laughing даже си имам един обичай, някой път като пиша и си "пуша" ( да поясня хващам една цигарка и имитирам пушене, без да я паля, около 10 минути и след това я запращам в кофата) типичен ПА-ПА ритуал  Laughing
Лакунита, поясни, ако обичаш как ще ми пратиш Ръза като Теммуз в предсмъртния си миг или като Майонезен Муратко с тубичка течен шоколад ?

# 578
Ами да се напъъъъънем и да измислим 3 сезон. Ама романтичен! newsm03

# 579
Па! HugЕто версия на патка-оптимист
След като стрелецът умря, остана боса,а понеже нашите са добряги може да го вкарат в лудница,ако доразвият страховата му невроза, пък Дженго в затвора ,попаднал на хора и станал човек.И хепи енд
 за добрягите и третия сезон либоФ от начало до край,такава,дето няма нужда от превод

# 580
хаха да бее кой ти иска романтика, ние за 66 серии си изградихме чисто престъпна психика , празнуваща поводи и реализации на убийства  Crazy

# 581
Крис, както го пожелаеш  Wink стига да ти угодя  Hug

Аз пък очаквам в следващата серия да видя екс фемили Атай/ Адамс вече в действие. Чакам ги от 34-та серия. Просто им дойде момента. Али разчисти положението - те са на ход Wink

Танче, мислете. Мен хич ме няма в романтиката.  Laughing Но с малко напън може да надскоча и Байрактаров по жестокост Mr. Green

# 582
хаха да бее кой ти иска романтика, ние за 66 серии си изградихме чисто престъпна психика , празнуваща поводи и реализации на убийства  Crazy
Криси,това е само на уж, да ни мислят за страшни Joy Joy Joy

# 583

newsm10 Самата истина по бели гащи. На моменти чак се плаша от себе си. То бива да се кефиш на идиоти, ма чак пък толкоз, май не бива  Laughing

# 584
Здравейте Hug
БЛАГОДАРЯ на преводачките и техническия екип за филма" Клуба на неудачниците" newsm51
филма е наистина страхотен,много страхотен newsm10

Общи условия

Активация на акаунт