Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 728
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Което не ми попречи да продължа безцеремонно да си свалям филми  Laughing

# 691
Привет и от мен.......патка с 18точки......няма смисъл да пиша в коя категория съм- нали?! Joy но както е тръгнала потерята за стамбула града голяма, ще стигна преди вас.....нищо, че съм от последните редици....... Joy Joy Joy Joy   и дано да няма земетръс като отида! Praynig

Благодаря на екипа и за преведената серия и за клуба! Нещо обаче не ми достига времето да го изгледам клуба...... Thinking Но огромно благодаря! newsm51 newsm51 newsm51

# 692
Здравейте ! Па Па   Hug Heart Eyes

Молко Love

">#at=28[/video]

# 693
Да се посмеете малко . Тему докато си мереше престилката е бил без къкавицата и му се виждат всички пръсти . Журналиста пише , че му расте като опашката на гущер .  Laughing Laughing Laughing

Заглавието сигурное гущера Теммуз  Mr. Green

Kertenkele Temmuz!

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2011/05/20/kertenkele-temmuz

# 694
# 695
Даж, винаги съм казвала че ставаш за детектив, нищо не подминава твоето зорко око ,наистина забравили ръкавицата...

# 696
пАЗДРА-ПАВЕЙ-ПАТЕ:)НАВРЕМЕТО В УЧИЛИЩЕ ДАЖЕ ПАТЕШКИ СЪМ ГОВОРИЛА:)))
Не съм правила теста..излишно е:)сто процентова патка:)
И аз закъсах със свободното време,намирам малко колкото да ви прочета..за филми време няма,само тези по ТВ Rolling EyesЗагледахме се в къщи в Под прикритие,на нас много ни хареса!
Няма фрагман тази седмица на Езел.. newsm78може днес да пуснат,ще наглеждам:)

# 697
Дари, и на мен ми харесва много "Под прикритие"......... даже не мога да кажа, че харесвам дома и съседите колкото под прикритие.....толкова е реалистичен!!! Ще си го следя както Езел!Май малко оспамихме.... Peace

# 698
"Ашка" много ми прилича по сюжет на "Детски игри"(филм,койно наскоро ми го препоръча Лакуна Hug)Дори е използван един и същ символ-кутията.

# 699
Няма фрагман още  Thinking
Вижте феновете как си го искат  Laughing

m3c0 (1 minute ago) Spam
FRAGMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN­NNNNNNNNNNNNNNNNNNN

# 700
Ето някой си е променил перушината за да ни подхожда   Mr. Green

# 701
  • СТАНДАРТНО.

Тоя го е докарал малко ала Джони Деп  Grinning

# 702
Доста се е постарал ми се струва  Mr. Green Явно е фен на Деп  Laughing

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 19:03 от dajoan

# 703
Па Hug
Като извинение за снощното ми отсъствие в клуба, текст общата снимка

Отдаденост