Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 780
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тебе те няма до мене на тия снимки. Grinning
Е как да ме има кат те снимах. Mr. Green

# 91
Мими е супер  Peace Чакаме и снимки .

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 18:59 от dajoan

# 92
# 93
Тефо не остави Али - върна се  Cry  Heart Eyes

Рев, рев, рееееееееееееееееееееееееееееееееев! Защо изтървах серията, защо!!! Ох, мамин златен, колко е хубав Heart Eyes

# 94
Valandin гледай при първа възможност , беше много особена , специална  серия  Peace

# 95
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте момичета  Hug Hug
Незнам вие, но аз все по-гадно се чувствам във вторник вечер. Епизодите и на двата сериала, които гледам са изтекли в понеделник и трябва да се чака сумата му време до новата порция. А като свършат сигурно съвсем ще боли.  Rolling Eyes

Не мога да се позная как рева и пак искам да гледам някои неща за да рева отново ooooh! ooooh! ooooh!.

Дано новопоявилата се фамилия "слънчогледки" (незнам вече колко са, но явно има нещо законспирирано в това наименование) каже и покаже нещо весело Cry Simple Smile

# 96
Даж, наистина много специална.Дали се бъркам, но Али като че ли направи същата грешка ,за която обвини Тефо,втурна се сам да раздава правосъдие и без малко да свърши като него, та те са като братя близнаци и за това имаха толкова силна връзка.И друго-отборът на лошите все мозъци и един недосегаем стрелец, а добрите- убиват от зори до здрач  с един мозък за разкош-Езелко и все губят, те за това обяснение нямам.  

# 97
Ники Тефо застраши освен своя живот и този на Шебо , Али , Азад  и малчо . Но си права и двамата притежават някакво особено чувство за преданост , решителност и ужасно нежна душа . Може би за това са ни слабост  Heart Eyes
Явно се следва  логиката , че възмездието достига всеки дори и разкаялите се , което и аз не разбирам  Cry

# 98
# 99
Знам ли, единствената логика,която виждам да се следва до сега е,че силните на деня, отъждествени с октопода, са толкова силни ,че никой не може да се справи с тях, включително и държавата в лицето на полицията.

# 100
# 101
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Леле, Даж, предизвика ми сърцебиене с наш Езелко Heart Eyes а хем съм от отбора на лошите Laughing

Миме, хайде вади снимките и пътеписа  Hug Да видим къде растат слънчогледите Wink

# 102
Здравейте, момичета!  Hug

Огромни благодарности за преведената серия на екипа!  smile3525

Даж, страхотни снимки!  Hug Направо ме разтопи.........какъв ни е сладур    Kissing Heart

# 103
Мисля , че съм казвала , аз съм от отбора на мъжете  Mr. Green   Peace

Сани   wavey

# 104
Здравейте  Heart Eyes  Hug
Много сте писали утре ще опитам да наваксвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт