Какъв крем за лице използвате - тема III

• 93 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В момента целият ми хладилник е пълен с български и полски кремове! От 1 месец ползвам Yoghurt of Bulgaria на Биофреш за нощен и Magic of Youith на Евелин за дневен. Имам и един Skincode Exclusive, който редувам с тях, но не е по-добър. И отгоре слагам денем екрана на Кларинс.

# 151
  • Бургас
контеса, а за каква цена става на въпрос и за колко годишни е?

# 152
Ползвам, като дневен:

Нощният ми е:

По принцип ползвам и серум, но в момента съм дала малко "почивка" на кожата си. Като sun protection ползвам City block-a на Клиник, SPF 25 Peace

# 153
В момента целият ми хладилник е пълен с български и полски кремове! От 1 месец ползвам Yoghurt of Bulgaria на Биофреш за нощен и Magic of Youith на Евелин за дневен. Имам и един Skincode Exclusive, който редувам с тях, но не е по-добър. И отгоре слагам денем екрана на Кларинс.

P-r-o-l-e-t, защо си държиш кремовете в хладилника? Не е ли "противопоказно" за качествата им? Rolling Eyes В един момент, след края на лятотото, като ги извадиш, няма ли да станат негодни за употреба?

Моля те, сподели малко повече за ефектите, които виждаш от Yoghurt of Bulgaria на Биофреш  bouquet Благодаря ти!

# 154
За дневна грижа в момента редувам това:

Второто, тъй като е с по-малък фактор, когато съм си вкъщи; ще засиля употребата му есента.

За нощна грижа пак редувам:

Маслото идва доста мазно, така че го ползвам по-рядко и на принципа на маската - през нощта подхранва доста добре. Но омазва всичко и след употребата му веднага си мия и косата на сутринта.

По отношение на очните кремове съм доста колеблива, така и не си открих правилния. Ползвам няколко неща:

Най-недоволна съм от първия, въпреки че е най-скъп. Подозирам, че най-доволна ще остана от последния на Веледа - пристигна ми вчера, само веднъж се намазах, но ефектът ми хареса.

# 155
  • София
контеса, а за каква цена става на въпрос и за колко годишни е?

Ами, този крем ми беше препоръчан за по-млада кожа / аз съм на 27/.
Цената му е около 60-70 лв.
Но според мен си заслужава. Аз ползвам също и други продукти от тази серия и съм доволна.  Peace

# 156
  • Бургас
Аз съм на 35, но досега не съм ползвала кремове, понякога като имам време и пари ходя на козметик, но искам да си взема и нещо за в къщи. По принцип съм малко мързелив човек,не ми се занимава с маски и тем подобни. Искам някакъв хидратиращ крем всекидневен,да попива добре и да не омазнява кожата, но не ми се дават 100-200 лева, все пак съм в майчинство, а знаете за какви пари става на въпрос.

# 157
  • Варна
Подозирам, че най-доволна ще остана от последния на Веледа - пристигна ми вчера, само веднъж се намазах, но ефектът ми хареса.

Определено ще си много доволна.

# 158
  • София
Аз съм на 35, но досега не съм ползвала кремове, понякога като имам време и пари ходя на козметик, но искам да си взема и нещо за в къщи. По принцип съм малко мързелив човек,не ми се занимава с маски и тем подобни. Искам някакъв хидратиращ крем всекидневен,да попива добре и да не омазнява кожата, но не ми се дават 100-200 лева, все пак съм в майчинство, а знаете за какви пари става на въпрос.

galkamalka75 ,
тогава може би трябва да заложиш на някоя Бг марка.
Имам приятелки, които ползват продуктите на Билка и са доволни.  Flutter
Евтини са и  имат много хубав аромат.  Peace

# 159
  • Бургас
Трябва да разгледам в магазина, защото не съм запозната, дано само да попиват добре Wink. Не искам да ми лъщи лицето, не е мн приятно.

# 160
Подозирам, че най-доволна ще остана от последния на Веледа - пристигна ми вчера, само веднъж се намазах, но ефектът ми хареса.

Определено ще си много доволна.

didaka, аз тъкмо по твоя препоръка го взех!   bouquet
Имах известни колебания дали да взема тази серия или следващата, за по-зряла кожа (мисля, че беше с нар). Опасявах се, да не би серията с шипка да не се разбере с коректора, тъй като ти, доколкото помня, беше споменала за нещо подобно. Обаче си пасна с коректора, няма кир ефект, попива идеално, същевременно не ми оставя контура сух, изглажда линиите. Като посвърша малко останалите околоочни кремове, които съм натрупала, ще взема и този с нар, за да ги комбинирам.

Още веднъж благодаря за насочването към този крем!   bouquet

# 161

Може да пробваш полската марка Eveline или българските Phytocode и Биофреш Peace

# 162
  • София
Ами ползвам нощен Yoghurt of Bulgaria и околоочен. Леки, попиват добре. Миришат леко и ненатрапчиво. Кожата ми е комбинирана нормална с по-суха. На Т-зоната не лъщят, на сухите участъци са достатъчни. Сутрин лицето ми е свежо, с изгладени линии и по-равномерен и бистър тен. Ако съм си стиснала вечерта някоя черна точка, сутринта няма и следа от нея, значи успокоява.
Този крем мога да го сложа в един ред в класацията заедно с Шисейдо Биопърформънс, Лиерак и Скинкод Ексклузив, които до момента са най-добре действащите при мен. НАправо Господ здраве и щастие да дава на Авторката на серията Йогурт!!!
Ползвам го понякога и като дневен. Имам и от био серията на Биофреш серум за превенция (който си е крем в стъклено шише с помпа), но май попаднах, на нетокова пресен (срокът му изтича февруари 2012). Мирише ми недобре, малко като на поразвален. Слабо мирише, лек е, не лъщи, но не е с такива суперлативи като Йогурта. А е повече от 2 пъти по-скъп. Дано просто съм нацелила стар крем, а самият продукт да си е хубав. Че дори и така е по-добър от доста от Бютизонските кремове.

# 163

Парабени има ли в Йогурта и откъде мога да разгледам и евентуално да купя продукт от серията им?

# 164
P-r-o-l-e-t, благодаря за подробния отговор Peace

Общи условия

Активация на акаунт