Тема Незабравима 197

• 37 059
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Лека нощ момичета от мен  Hug Hug Hug smile3524 smile3524 newsm46 smile3524 smile3524 Hug Hug Hug

# 391
  • София
Поизтървах малко от серията,но инспектора не говореше ли за ДНК тест,който да сравнят с материал от сестрите на Харун  newsm78 newsm78 newsm78
Не, че може да се има доверие на моите познания по езика, но мисля че Арас попита за ДНК и се усъмни, че това е Харун, а инспектора нещо повтори за ДНК, ама не разбрах съгласи ли се да прави такъв. После донесоха нещо изгоряло, дето пишеше Арслънлъ и Арас се хвана за главата! Е, те това разбрах, всъщност повече видях!  newsm78
Доколкото знам ,ДНК резултатите вземат много време докато се направят.Обикновено се взема отпечатка на зъбите при такива случаи,ама знае ли човек.Тя тая турска медицина е магическа,за разлика от полицията.Ама и те някъде трябва да имат слаби места,не може всичко да им е перфектно Wink
Да отнемат, отнемат, колко време да отнемат ДНК тестовете -  2 епизода максимум.

# 392
Поизтървах малко от серията,но инспектора не говореше ли за ДНК тест,който да сравнят с материал от сестрите на Харун  newsm78 newsm78 newsm78
Не, че може да се има доверие на моите познания по езика, но мисля че Арас попита за ДНК и се усъмни, че това е Харун, а инспектора нещо повтори за ДНК, ама не разбрах съгласи ли се да прави такъв. После донесоха нещо изгоряло, дето пишеше Арслънлъ и Арас се хвана за главата! Е, те това разбрах, всъщност повече видях!  newsm78
Доколкото знам ,ДНК резултатите вземат много време докато се направят.Обикновено се взема отпечатка на зъбите при такива случаи,ама знае ли човек.Тя тая турска медицина е магическа,за разлика от полицията.Ама и те някъде трябва да имат слаби места,не може всичко да им е перфектно Wink
На Толга резултата за една седмица беше готов, тази вечер по Диема го видях на листа, който му дадоха. Sad

# 393
Лека нощ и от мен ,че след 4 часа трябва да ставам за тръстиката smile3524

# 394
Да отнемат, отнемат, колко време да отнемат ДНК тестовете -  2 епизода максимум.
Оххх,и два епизода подобни на тоя са ми множко Crossing Arms
А и аз като Каламитси си мисля,че Еда е май на път да лудне отново.

# 395
  • София
И не сте прави да иронизирате турската медицина. Не виждате ли какъв прогрес е отбелязала за има няма 5 години от първото раждане на Еда? Сега вече раждат по домовете под надзора на медицински екип и преди това си свалят чорапогащниците.

# 396
  • Варна
Ей, потрошиха го тоя Харун отвсякъде! ooooh! Малко му беше пожара, че и камиона го помля, че и го влачил! #Crazy Аз се шегувах в едно стихче какво му се случва, щото си мислех, че може и да е сън нещо или просто камиона да спре до него и да го откара, пък то взе че стана ужасна катастрофа и той за малко да умре- я колко пъти го съживяваха с електрошока!  ooooh! И мен ме избива на черен хумор вече- остава сега в болницата да стане наводнение и да почне да се дави...Или пък да стане земетресение, че нали и без друго там са в земетръсна зона! Thinking Извинете ме, ама от тая ужасна серия вече ме избива на истерия! ooooh! ooooh! ooooh!
И няма никакви подсказки накъде ще върви действието! Thinking Докато дойде събота сега, че да благоволят да ни пуснат фрагмана- има да гадаем... Crossing Arms
Лека нощ! bye

# 397
  • София
Ей, потрошиха го тоя Харун отвсякъде! ooooh! Малко му беше пожара, че и камиона го помля, че и го влачил! #Crazy Аз се шегувах в едно стихче какво му се случва, щото си мислех, че може и да е сън нещо или просто камиона да спре до него и да го откара, пък то взе че стана ужасна катастрофа и той за малко да умре- я колко пъти го съживяваха с електрошока!  ooooh! И мен ме избива на черен хумор вече- остава сега в болницата да стане наводнение и да почне да се дави...Или пък да стане земетресение, че нали и без друго там са в земетръсна зона! Thinking Извинете ме, ама от тая ужасна серия вече ме избива на истерия! ooooh! ooooh! ooooh!
И няма никакви подсказки накъде ще върви действието! Thinking Докато дойде събота сега, че да благоволят да ни пуснат фрагмана- има да гадаем... Crossing Arms

Да или Бату да го изхвърли през прозореца на улицата, която в момента асфалтират и отгоре му да мине валяк.

# 398
И не сте прави да иронизирате турската медицина. Не виждате ли какъв прогрес е отбелязала за има няма 5 години от първото раждане на Еда? Сега вече раждат по домовете под надзора на медицински екип и преди това си свалят чорапогащниците.

smile3532 smile3532 smile3532
Голям майтап беше тази сцена с тези акушерки,те сякаш на разходка бяха тръгнали....

# 399
  • Варна

Да или Бату да го изхвърли през прозореца на улицата, която в момента асфалтират и отгоре му да мине валяк.
Това за валяка вече ми мина през ума- документирано предположение в стихче! Не знам, ако види добрия приятел Арас прегърнал любимата му, като едното нищо ще скокне Харун! Grinning

# 400
Значи, няколко моменти ми се сториха по-важни:
1.Спомените на Арас в полицията за скандала с Еда! Стана му кофти! И май излъга за нещо!
2.Мелда разбра, че Харун е жив!
3.Еда ще се загледа в Харун!
4.Няма да има погребение, щом държат Ямур далече от тия сцени!
5.Бату май излезе от строя! Губи самообладание! Дано направи фатална грешка! Мелда е до него! И тя ще му помогне за това!

# 401
  • Стара Загора
гривната е кожена с железни орнаменти...интересно не е изгоряла..

Явно тая кожа е огнеупорна.  Joy Joy Joy
А на Бату изобщо не му трябва да бяга в Гърция. Спокойно може да се разхожда из Истанбул, при тая полиция!

# 402
направо се подиграват с турската полиция..а тя е много на ниво...и пипа здраво..

# 403
Добро утро и усмихнат ден!  Hug Hug Hug

Миналата седмица ми спря тока и не можах да доизгледам серията,тази ми спря интернета и не можах да вляза във форума...  ooooh! То не,че имаше какво да се коментира.... Много тежка серия с много пълнеж...Както вече винаги имаше сумати абсурдни неща...  #Crazy Дано с тази мъка се свършва по-бързо,че вече ни трябва психологическа подготовка преди всяка серия...И като знам какво предстои,ако Еда не забележи Харун,а тя разбира се няма да го забележи... Трява да кажат на Ямур,да погребат тялото... Бррр,направо настръхвам дори като си го помисля,не мисля че ще мога да го гледам. Shocked ooooh! ooooh! ooooh! Все още си мисля и не мога да разбера, какво ли значеше този сън с раждането.Чудя се дали сценаристите искат да ни кажат нещо с него или е просто така за запълване на серията,че тя и без това беше кратичка,без този сън хептен кратка щеше да e... newsm78

# 404

Общи условия

Активация на акаунт