Тема Незабравима 197

• 36 998
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Пак ли са ме резнали , ще ви го пусна от vbox7, като се качи  , ама голяма сам късметлийка , все нагазвам луците с авторските права  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И при мен стана така  ooooh! Много е гадно , а с каква любов си го направих този клип  Crossing Arms
Супер е .... не се ядосвай .Не знаят какво изпускат  Joy Joy Joy

# 481
  • Варна
Благодаря ви момичета за милите пожелания, дано наистина бебчо расте здрав и да се радва на безгрижно детство!
............................
Относно изявлението на Стил Медия-не вярвам Серхан Яваш да е решил да замине за Лондон и да остави ролята си малко преди грандиозния финал, на 2 годишния проект Незабравима. Всеки уважаващ себе си актьор, който държи на репутацията си би останал до край. Още повече, че се подписват договори с продуценти и се спазват клаузи. Едва ли на г-н Яваш му е щукнало да ги нарушава...
Слънчо , невероятна новина. Пожелавам ти да си една горда леля

# 482
И аз след всички вас и след новия клип на Венцислава се включвам в диалога за последния епизод с това:

UNUTULMAZ 83 - Sen ağlama, döneceğim - Badem - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 83 - Не плачи, ще се върна - Бадем - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22#p/u/50/iUlELxspDG0
http://www.vbox7.com/play:5f675f12

# 483
  • Варна
И аз след всички вас и след новия клип на Венцислава се включвам в диалога за последния епизод с това:

Роси , невероятен клип , браво мила   bouquet  bouquet  bouquet

# 484
Привет дружина! Hug
Наминавам за кратко,че днес се чувстам  като пр*ипикано мушкато след снощния епизод,а и на всичкото отгоре с главоболие.
Искам да попитам,каква беше идеята с този сън-раждане на Еда,по никое време и ни в клин,ни в ръкав.Колкото и да се опитвам да намеря причина защо го дадоха не успявам.Та зов за помощ Praynig
Някой да ми обясни каква беше връзката със ставащото в момента или си беше чиста доза пълнеж,на така или иначе "прекрасния"епизод.
Мокси,да ти е жив и здрав,и късметлия племеника!Само радост да Ви носи! newsm51
Слънчогледке-Яваш,благодаря за преводите newsm51  love001 newsm51
Кесарче,Розовке прекрасни клипове! smile3525  love001 smile3525Явно аз бях единствената,която успя да ги гледа от първия път.При мен няма блокиране smile3534
Росисан,сега изгледах и твоя!Прекрасен е!  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря Ви дами и Бганьо,че въпреки тези опустошителни епизоди,успявате да ни зарадвате с прекрасни клипове и стихове!
Пожелавам Ви прекрасен следобяд и вечер! txtloves txtloves txtloves

# 485

">#at=183[/video]
Един поздрав с една песен от един наш любим певец  Mr. Green Без майтап - харесва ми (песента имам в предвид )  Embarassed Така или иначе вече не е с Йозлемчето и така мога да слушам спокойно песните му  Mr. Green

# 486
С Йозлем , без Йозлем Берксан си пее перфектно  Peace

# 487
С Йозлем , без Йозлем Берксан си пее перфектно  Peace
newsm10

# 488
Роси ,Кесара , клиповете  са   newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

# 489
  • Русе
Keсара, прекрасен клип с любима моя песен! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 490
  • Стара Загора
Мокси, да ви е живо и здраво момченцето и да ви носи само радости!
Кесара, Роси, ПРЕКРАСНИ СТЕ! Нали в този форум сме се събрали само романтични души, като деца се радваме на хубавата музика и моментите на близост между нашите любимци.  newsm51 newsm51 newsm51

Рекси, благодаря ти за преводите, неуморима си!
Поздравления и за днешните поети!

# 491
Привет дружина! Hug
Наминавам за кратко,че днес се чувстам  като пр*ипикано мушкато след снощния епизод,а и на всичкото отгоре с главоболие.
Искам да попитам,каква беше идеята с този сън-раждане на Еда,по никое време и ни в клин,ни в ръкав.Колкото и да се опитвам да намеря причина защо го дадоха не успявам.Та зов за помощ Praynig
Някой да ми обясни каква беше връзката със ставащото в момента или си беше чиста доза пълнеж,на така или иначе "прекрасния"епизод.
Мокси,да ти е жив и здрав,и късметлия племеника!Само радост да Ви носи! newsm51
Слънчогледке-Яваш,благодаря за преводите newsm51  love001 newsm51
Кесарче,Розовке прекрасни клипове! smile3525  love001 smile3525Явно аз бях единствената,която успя да ги гледа от първия път.При мен няма блокиране smile3534
Росисан,сега изгледах и твоя!Прекрасен е!  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря Ви дами и Бганьо,че въпреки тези опустошителни епизоди,успявате да ни зарадвате с прекрасни клипове и стихове!
Пожелавам Ви прекрасен следобяд и вечер! txtloves txtloves txtloves
Супер въпрос!Постът на Бганьо е най-близо до истината! Съшото като съня-сватба! Залъгват ни със сънища, за да преживеем по-леко реалността!В една драматична и тежка серия пускат такъв момент за да се отнеме от напрежението и да се омилостивят зрителите!
Ето, и в нашия форум  се отнесоха с мили думи и добронамерено към него! Откровено аз се издразних! За всичко си има време и място!

# 492
  • Русе

">#at=48[/video]

# 493
  • Русе

Роси, отново превъзходен клип от теб!Супер! newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 494
  • Русе
Манпла, според мен идеята на съня е, 4е след най-хубавото,което са споделили Еда и Харун - той е в огромна беда, смърт, отива си...Но думите му,4е няма да ги остави никога би следвало да зна4и, 4е ще преско4и трапа. Аз поне така си го обеснявам, после /дай Боже/ може и да ни го разяснят.

Общи условия

Активация на акаунт