Тема Незабравима 197

• 36 992
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
абе поне да беше сън,тя пак си го представяше наистина много тъпо стана,чудят се с какво да запълнят филма.Че камина искала,че малак басейн Grinning точно в такъв момент за това се мисли.

# 496
Според мен ще имат син, щом Харун толкова иска  Crazy Mr. Green

# 497
да накрая всичко ще завърши така,ще имат син и ще е същото бебе което си представяше в снощния епизод,както още като беше бременна в мечтите и детето беше Grinning Ямур,същата каквато си е сега.

# 498
Г-це Яваш благодаря за преводите   bouquet
Поздравления за новите клипчета  newsm51 newsm51 newsm51

Мокси честита радост   bouquet

# 499
Манпла, според мен идеята на съня е, 4е след най-хубавото,което са споделили Еда и Харун - той е в огромна беда, смърт, отива си...Но думите му,4е няма да ги остави никога би следвало да зна4и, 4е ще преско4и трапа. Аз поне така си го обеснявам, после /дай Боже/ може и да ни го разяснят.

Toва,  толкова пъти е повтаряно на живо, че  натоварването  и на сънищата с тези реплики е просто липса на други идеи! И става банално!
Идващата беда, смъртта, нещастието можеха да бъдат внушени по много по-въздействащ и оригинален начин!

# 500
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Лельо Мокси, да ви е жив и здрав малкия юнак! kyllmg newsm32 Да е здрав, щастлив, красив и късметлив за радост на всички, които го обичат! thumbsup Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart

Поздравления за страхотните клипчета на Кесара Flowers Rose и Росисан Flowers Rose- много вълнуващи, просълзихте ме... newsm09
Едно стихче от мен  Peace

Ама, че работа Crossing Arms

Любовта остана в сънища и мечти...
Всяка сряда скубем оредели коси...
От напрежение до тягостна скука-
романтиката отиде на боклука!...

Харун е с разкървавена глава
и лице, накълцано на кайма,
обгазен, с потрошена ръка
и на сантиметър от смъртта...

Язък за хубавото ни момче!
Сглобяват го парче по парче!
И тая проронена сълза накрая,
ме накара до зори да ридая...

Еда от мъка е в умопомрачение,
напълно изпаднала в истерия...
Ямур страда от притеснение...
Страхотна беше тая серия!

На гадините- нищо им няма,
изживяват любовната си драма...
Консолидира силите си злото,
отново да вреди на доброто!...

И какво всъщност става тука?!
Каква е великата поука?!...
Щом си добър- все страдаш...
Ако си злодей- побеждаваш...

# 501
  • Русе
Манпла, според мен идеята на съня е, 4е след най-хубавото,което са споделили Еда и Харун - той е в огромна беда, смърт, отива си...Но думите му,4е няма да ги остави никога би следвало да зна4и, 4е ще преско4и трапа. Аз поне така си го обеснявам, после /дай Боже/ може и да ни го разяснят.

Toва,  толкова пъти е повтаряно на живо, че  натоварването  и на сънищата с тези реплики е просто липса на други идеи! И става банално!
Идващата беда, смъртта, нещастието можеха да бъдат внушени по много по-въздействащ и оригинален начин!

Каламици, толкова могат хората, това пишат?! Rolling Eyes

# 502
  • Русе

Едно стихче от мен  Peace

Ама, че работа Crossing Arms

Любовта остана в сънища и мечти...
Всяка сряда скубем оредели коси...
От напрежение до тягостна скука-
романтиката отиде на боклука!...

Харун е с разкървавена глава
и лице, накълцано на кайма,
обгазен, с потрошена ръка
и на сантиметър от смъртта...

Язък за хубавото ни момче!
Сглобяват го парче по парче!
И тая проронена сълза накрая,
ме накара до зори да ридая...

Еда от мъка е в умопомрачение,
напълно изпаднала в истерия...
Ямур страда от притеснение...
Страхотна беше тая серия!

На гадините- нищо им няма,
изживяват любовната си драма...
Консолидира силите си злото,
отново да вреди на доброто!...

И какво всъщност става тука?!
Каква е великата поука?!...
Щом си добър- все страдаш...
Ако си злодей- побеждаваш...

Страхотно, Дани! Превеждай го и го пращай на АТВ-то! hahaha smile3501 smile3501 smile3501

# 503

Toва,  толкова пъти е повтаряно на живо, че  натоварването  и на сънищата с тези реплики е просто липса на други идеи! И става банално!

Каламици, толкова могат хората, това пишат?! Rolling Eyes
Не е въпрос на писане!И  съвсем съзнателно го правят! За да притъпят драматизма,  да размекнат и погъделичкат публиката! И да се видят неща, които публиката иска, но насън! Както писа БГаньо!Но този подход е елементарен! И бъди сигурна, че колкото стана сватбата, толкова ще стане и раждането! Реално!

# 504
Привет , компания Незабравима! Hug Hug Hug
Рекси    bowuu  bouquetблагодаря за преводите , а стихотворението е невероятно!
Бганьо , много точно си ни описал''Мазохисти'' smile3501 smile3501 smile3501, такива сме и ще си останем докрая! newsm10 newsm10 newsm10
Росисан  bouquet , Кесарче  bouquet клиповете ви са  newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Мокси, честит племенник newsm07, да расте жив и здрав и много да ви радва!
Серията не беше толкова зле според мен, знаехме си че няма да е лека.А колкото до съня-раждане много мила сцена , жалко , че беше само сън . WearyИзключителна игра на всички , особено на Йозлем , страхотно изразени емоции! newsm20 smile3501 smile3501 smile3501
Дани smile3525, поздравления за ''Ама , че работа''.

# 505
  • Варна
И още едно стихче от мен, че отивам на кино- ще гледам "Тор-богът на гръмотевиците" на 3D! thumbsup

Сватба

Толкова я чакаме прословутата сватба,
че изтърпяхме всяка сценаристка брадва,
то причудливи приумици, изстъпления,
мъка, страдания, гавра, изпълнения...

Крепени от нестихващ оптимизъм,
пристрастени с необясним мазохизъм,
какво ли през главите ни не мина
за тия твърде тежки две години?!...

Искам да видя хеликоптера да пристига
и после пищна церемония като по книга-
младоженците- красиви и щастливи,
сватбарите- доволни, сити и игриви...

Фанатизирани фенове цяла тумба,
ще гледаме невижданата джумба-
по чакана от сватбата на века-
бракосъчетанието на Харун и Еда!

Уилям и Кейт се ожениха и забравиха,
нашите за цял сериал- не го направиха,
все нещо неочаквано и ненадейно става
и сватбата за пореден път се отлага...

Еда  вече порастна, Харун- остаря...
Детето им е същинска малка мома...
А сватба няма цели седем години-
за радост на завистливите гадини!...

Но сега най-сетне- няма лъжа, няма измама-
ще има сватба- съвсем истинска, голяма!...
За феновете останали на финалната права-
3 дни ядене, пиене и веселба се задава!...

# 506

Благодаря за преводите!
Чудят се какви измислици да ни поднесат. Сънят на Еда беше много дълъг и пространствен - т.е. обхващаше какво става на долния етаж, Нилюфер, Ямур , влизането на акушерките. Със същия успех сън може да е и пожара, катастрофата, болницата.
А за Мелда, какво ще й пати главата с този сериен убиец. Как може въобще да си помисли да живее с такъв изрод пък и да го обича?

# 507
Добър ден на всички. Бих искала да попитам дали някой знае как се казва мелодията,която пуснаха когато в съня на Еда тамън се чу плача на бебето (започва от там където Ямур прегърна чистачката - извинявам се за изказването но немога да се сетя името й ) Благодаря предварително

# 508
Добър вечер! Hug Hug Hug

Рекси,благодаря за преводите!    bouquet  bouquet  bouquet

кесарче,Роси,невероятни клипчета! newsm51 newsm51 newsm51

Дани,страхотни стихотворения! smile3501

# 509
  • София
Добра вечер фенки и фен.  bouquet Grinning Heart Eyes                  
Изгледах серията.......много мъка ,сълзи и кръв.И все си мисля ,че можеха вместо                  
камион ......да измислят .....кола travel например да блъсне Хубавелко.                  
И за да не са много "романтични"......един ван да бяха дали вместо този тежкотоварен камион.                  
Но .....кой ли ни слуша нас.А и щяха да спестят малко от количеството на червената боя.                  
И тези спестявания във финалната сцена......да ги вложат.Така да е по по най.
Защо дадоха този сън с раждането?!Защото са чели по Съновниците,че когато сънуваш бебе
не е на хубаво.Проблеми и мъка ще съпровождат дните ти след съня.
В същото време обаче.......ако сънуваш ,че раждаш това е пък на хубаво.
Означава че ще се оттърваш от проблеми и неприятности или притеснения.И вероятна бременост.
И така нещата се подреждат.Първо ядовете и мъката.....но после щастието и красиви моменти.
Перфектна игра.И на Йозлем и на "пострадалия"Серхан.
Поздравления за новите красиви клипове.За римите.За всички участници на тези страници.
 newsm10 smile3501 smile3521 smile3525 newsm51 newsm47 newsm68 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт