Тема Незабравима 197

• 36 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Мокси честит племеник. smile3525 newsm51 smile3525Здрав и усмихнат.Слънчев и винаги засмян да е.Късмет и щастие.  party006 Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose
А ти лельо.....много много да го слушкаш. smile3521

# 511
Привет компания!
Поздравления за Бганьо и Дани за страхотните стихове smile3501 smile3501
Рекси, благодаря за преводите и споделеното стихче на Павлина Джарова  bouquet  bouquet
Росисан,Кесара клепчетата ви са супер newsm51 newsm51
Мокси,да ти е жив и здрав  племенника.Желая му щастливо и безгрижно детство. newsm32
За серията снощи  не ми се коментира.За мен беше пълно разочарование.Само невероятна игра на артистите все още задържа феновете,но ако Серхан наистина напусне ще бъде истински провал за тях.Сигурна съм,че почти всички  продължават  да гледат филма най-вече заради двойката Серхан-Йозлем.

# 512
Мокси, да ти е жив и здрав племеника, много късмет и здраве му желая , да ви радва, малко ядосва и много обича

# 513
Кесарче ,Росисан поздравления за клипчетата.  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Рекси благодарности за превода . Hug Heart Eyes
Дани  newsm20 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 514
  • Русе

Пу, 4е му отива , бе! Да не му е на  уроки! newsm47

# 515
  • Русе
Дани, дай Боже, да гледаме "Сватба"- 3 дни яли, пили и се веселили! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Магистра, много сладко клип4е за бебенцата! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 516
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Мокси, честита ти радост, лельо!  newsm30 newsm32 Приеми съвет от една горда леля на един вече двуметров дангълак - целувай го, глези го и го гушкай, докато е малък, щото после те чака "Оффффф, бе лельо, остави ме! Ще ми се смеят момичетата!...Лельо, ще излизам и ми трябават джобни"  hahaha hahaha hahaha
Рекси, благодаря ти за преводите!  newsm51 newsm51 newsm51 Нещо се спотайвате с Ураганчето - аз още си чакам разширен, подробен репортаж от мястото на събитието   Crossing Arms Знам, че от мързел накрая Зизу ще свърши тая работа, ама я се засрамете, де!  Naughty
Кесарче, Росисан - прекрасни клипове! Мехлем за душата след последния епизод! Страхотни сте!  newsm51 newsm51 newsm51
Председателю, на това му викам аз лидер - като види, че четата му съвсем е сдала багажа, прави необходимото за повдигане на духа!  newsm10 Ние, ако питаш мене вече и за въоръжена борба сме готови, само да дадеш знак - Вени вади калашника от градината, всеки вади, каквото и където скътал и  piasyk piasyk jedi jedi clean clean newsm27 newsm27 smile3540 smile3540....Само дай знак!  hahaha hahaha hahaha
Дани - чудесни стихове! Ама кво ти говоря, като отиде да се разтушаваш с 3D!  hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 22:00 от BoBoYana

# 517
  • София

Пу, 4е му отива , бе! Да не му е на  уроки! newsm47
Противно на масовото мнение във форума, аз много харесах сцената с раждането и съвсем не смятам, че беше изкуствена или пък като кръпка - за мен това беше единственото, което си струваше за гледане в този епизод - другото, както вече отбеляза Незабравимка го видяхме във фрагментите за 1 минута! Може и да сте прави, че с него се опитваха да ни замажат очите, ама нека така да ни ги замазват, аз нямам нищо против!  smile3508
А, малкото май ще се вика Аслан - демек Лъвчето на татко! То, ще е малко смешно да се казва Аслан Арслънлъ, ама и ние си имаме Петър Петров! hahaha hahaha hahaha
Много забавно ми беше как тормозеше Еда Харун с претенциите, а той почти ошашавен беше готов да й обещае, че ще качи Еверест!  hahaha hahaha hahaha
Ох, защо целия втори сезон не беше запълнен с такива "кръпки" ! Ама, де тоя късмет!  Crossing Arms

# 518
  • Русе

Един хубав и радостен момент!

# 519
  • Русе
Противно на масовото мнение във форума, аз много харесах сцената с раждането и съвсем не смятам, че беше изкуствена или пък като кръпка - за мен това беше единственото, което си струваше за гледане в този епизод - другото, както вече отбеляза Незабравимка го видяхме във фрагментите за 1 минута! Може и да сте прави, че с него се опитваха да ни замажат очите, ама нека така да ни ги замазват, аз нямам нищо против!  smile3508
А, малкото май ще се вика Аслан - демек Лъвчето на татко! То, ще е малко смешно да се казва Аслан Арслънлъ, ама и ние си имаме Петър Петров! hahaha hahaha hahaha
Много забавно ми беше как тормозеше Еда Харун с претенциите, а той почти ошашавен беше готов да й обещае, че ще качи Еверест!  hahaha hahaha hahaha
Ох, защо целия втори сезон не беше запълнен с такива "кръпки" ! Ама, де тоя късмет!  Crossing Arms
[/quote]
Така сме ошашавени от слу4ващото се с Харун и поредните гадории, 4е не успяхме да приемем на 100% този сън, бе, Бобо! За мен поне беше така! То трагедии, то ужасии, напрежение голямо и...цоп...раждане!  Мед.екип без оборудване, не както при първото раждане, този път Еда бе разли4на с капризите си. И за капак - то било сън! newsm47
Днес ми е широко около врата, но снощи бях винен оцет 12 градусов! smile3521

# 520
# 521
  • София
Малко разяснения по тази част  Whistling

Бату говори на Мелда в колата

Б-Свърши вече,всичко остана назад.Няма какво да направиш за Харун вече.Аз,ти ,бебето ни,ще заминем далеч.Болките ще останат в миналото,ще заживеем нов живот.Добре.Довери ми се.Изчакай ме тук,след малко идвам

Харун целува халката

Х-от теб черпя сила,любов моя.Вие сте причината да  живея.Ти и дъщеря ми.

Х-помогни ми Боже.Заради моята Еда,заради моята Ямур,дай ми сила
Спомня си
Х-ти си тази от която не мога да се откажа
Е-и аз от теб
Я-Хммм,донесох.Хайде да направим венчета.
Е-добре
Х-много хубави цветя,ти ли ги събра
Я-да
Х-тогава и аз ще направя.Ето и тук ще сложа
Я-много хубаво стана,мамо

Харун стига до пътя
Х-идвам любима,идвам моя Ямур.Малко остана,много малко

# 522
  • Русе
Рекси, благодаря за превода ! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Лека нощ, компания!До утре! smile3524

# 523
Рекси, хиляди благодарности за разясненията  и преводите! omm omm omm Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 524
  • София
На мен също ми хареса тази сцена,а и как да не ми хареса като беше единствения свеж полъх в 90 часовата мъка  ooooh! ooooh! ooooh! Снощи с глас се смях на този момент  hahaha hahaha hahaha Харун беше толкова ошашкан,все едно му е за първи път,но вълнува се човека,става татко на дълго чакан и мечтан син  Heart Eyes Еда страшна скица Crazy Crazy претенции големи,но така е като иска много деца,ще търпи Хубавелко  Joy Joy Относно името няма да е Арслан,аз днес не преведох целия разговор  Embarassed Embarassed(ама така е като си откраднах малко лично време в работно време),но Еда казваше на майка си как не могли цял месец да  решат за името,обсъжждали но...явно е било
Е-харун ти реши
Х-не скъпа ти избери и така до безкрай  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт