Тема Незабравима 197

• 36 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Противно на масовото мнение във форума, аз много харесах сцената с раждането и съвсем не смятам, че беше изкуствена или пък като кръпка - за мен това беше единственото, което си струваше за гледане в този епизод - другото, както вече отбеляза Незабравимка го видяхме във фрагментите за 1 минута! Може и да сте прави, че с него се опитваха да ни замажат очите, ама нека така да ни ги замазват, аз нямам нищо против!  smile3508
А, малкото май ще се вика Аслан - демек Лъвчето на татко! То, ще е малко смешно да се казва Аслан Арслънлъ, ама и ние си имаме Петър Петров! hahaha hahaha hahaha
Много забавно ми беше как тормозеше Еда Харун с претенциите, а той почти ошашавен беше готов да й обещае, че ще качи Еверест!  hahaha hahaha hahaha
Ох, защо целия втори сезон не беше запълнен с такива "кръпки" ! Ама, де тоя късмет!  Crossing Arms
Така сме ошашавени от слу4ващото се с Харун и поредните гадории, 4е не успяхме да приемем на 100% този сън, бе, Бобо! За мен поне беше така! То трагедии, то ужасии, напрежение голямо и...цоп...раждане!  Мед.екип без оборудване, не както при първото раждане, този път Еда бе разли4на с капризите си. И за капак - то било сън! newsm47
Днес ми е широко около врата, но снощи бях винен оцет 12 градусов! smile3521
[/quote]
Вени, разбирам те, мила!  Hug Особено за медицинския екип - много бяха смешни тия каки, дето дойдоха като за купон - едни развеселени, ведри и без нищо друго, освен апарат за кръвно! Да не говорим от какъв зор Еда ще ражда в къщата, а не където трябва - в болница! Харунски е ревнив, явно и не дава!  hahaha hahaha hahaha Ама въпреки това сцената беше и трогателна и смешна - много ми хареса!  smile3521

# 526
  • София
Вени, разбирам те, мила!  Hug Особено за медицинския екип - много бяха смешни тия каки, дето дойдоха като за купон - едни развеселени, ведри и без нищо друго, освен апарат за кръвно! Да не говорим от какъв зор Еда ще ражда в къщата, а не където трябва - в болница! Харунски е ревнив, явно и не дава!  hahaha hahaha hahaha Ама въпреки това сцената беше и трогателна и смешна - много ми хареса!  smile3521

Бобо,Еда не искаше да ходи в болница,а не че Харун не дава  Peace
Но и това беше перфектната възможност за Харун да акушерства  hahaha hahaha hahaha hahaha при появата на сина му  Heart Eyes

# 527
  • София
Противно на масовото мнение във форума, аз много харесах сцената с раждането и съвсем не смятам, че беше изкуствена или пък като кръпка - за мен това беше единственото, което си струваше за гледане в този епизод - другото, както вече отбеляза Незабравимка го видяхме във фрагментите за 1 минута! Може и да сте прави, че с него се опитваха да ни замажат очите, ама нека така да ни ги замазват, аз нямам нищо против!  smile3508
А, малкото май ще се вика Аслан - демек Лъвчето на татко! То, ще е малко смешно да се казва Аслан Арслънлъ, ама и ние си имаме Петър Петров! hahaha hahaha hahaha
Много забавно ми беше как тормозеше Еда Харун с претенциите, а той почти ошашавен беше готов да й обещае, че ще качи Еверест!  hahaha hahaha hahaha
Ох, защо целия втори сезон не беше запълнен с такива "кръпки" ! Ама, де тоя късмет!  Crossing Arms
На мен също ми хареса тази сцена,а и как да не ми хареса като беше единствения свеж полъх в 90 часовата мъка  ooooh! ooooh! ooooh! Снощи с глас се смях на този момент  hahaha hahaha hahaha Харун беше толкова ошашкан,все едно му е за първи път,но вълнува се човека,става татко на дълго чакан и мечтан син  Heart Eyes Еда страшна скица Crazy Crazy претенции големи,но така е като иска много деца,ще търпи Хубавелко  Joy Joy Относно името няма да е Арслан,аз днес не преведох целия разговор  Embarassed Embarassed(ама така е като си откраднах малко лично време в работно време),но Еда казваше на майка си как не могли цял месец да  решат за името,обсъжждали но...явно е било
Е-харун ти реши
Х-не скъпа ти избери и така до безкрай  hahaha hahaha hahaha
Рекси, благодаря ти за разяснението за името на детето!  newsm51 newsm51 newsm51 Ама така става като знам 20 думи и другите ги карам по съчинение, както ми е удобно! Чух нещо за Арслънлъ и си го нагодих!  hahaha hahaha hahaha Може Хубавелко да е искал да каже, че е част от фамилията, ама аз.... smile3555 Добре, де! Все тая как ще се казва - важното е да го видим не само в нечии сън!  Praynig

# 528
  • София

Бобо,Еда не искаше да ходи в болница,а не че Харун не дава  Peace
Но и това беше перфектната възможност за Харун да акушерства  hahaha hahaha hahaha hahaha при появата на сина му  Heart Eyes
Не искала тя - номера! Naughty Угажда му, за да се върти покрай нея като пумпал!  newsm62 newsm62 newsm62

# 529
Бобояна....Противно на масовото мнение във форума, аз много харесах сцената с раждането и съвсем не смятам, че беше изкуствена или пък като кръпка - за мен това беше единственото, което си струваше за гледане в този епизод .....

Значи е постигнат търсения от екипа ефект - замазване на очите! На обратно мнение съм. Категорично против   сълзливо-мелодраматични-насапунисани-нищо неказващи сцени. И не коментирам сцената като такава, а идеята  и връзката  с другите моменти от филма! Да изгледаш цяло раждане
за да видиш накрая, че Харун си тръгва и да заключиш , че оттук следва нещастие,  куца като замисъл! И като внушение не постига резултат, затова се чудим цял ден какво са искали да кажат!  За тежки предчувстия има къде, къде по-интересни хрумвания! Пък било то и сънища! Peace  
Затова си беше пълнеж по желание на зрителите!

# 530
  • София
Бобояна....Противно на масовото мнение във форума, аз много харесах сцената с раждането и съвсем не смятам, че беше изкуствена или пък като кръпка - за мен това беше единственото, което си струваше за гледане в този епизод .....

Значи е постигнат търсения от екипа ефект - замазване на очите! На обратно мнение съм. Категорично против   сълзливо-мелодраматични-насапунисани-нищо неказващи сцени. И не коментирам сцената като такава, а идеята  и връзката  с другите моменти от филма! Да изгледаш цяло раждане
за да видиш накрая, че Харун си тръгва и да заключиш , че оттук следва нещастие,  куца като замисъл! И като внушение не постига резултат, затова се чудим цял ден какво са искали да кажат!  За тежки предчувстия има къде, къде по-интересни хрумвания! Пък било то и сънища! Peace  
Затова си беше пълнеж по желание на зрителите!
Няма спор по въпроса, че постигнаха търсения ефект за зрителите - нали това е важното и аз нямам нищо против да ми угаждат! Само се питам защо не ми/ни угаждаха за всичко така в този филм?  newsm78 Не, че чакам отговор от тях, де!  hahaha hahaha hahaha

# 531
Аз лично съм сънувала десетки пъти, че раждам и това е нямало нищо общо със случващото се в реалния ми живот .Намирам сценаристите за отлични психолози,доста често  ни представят случки напълно реални и възможни в живота. PeaceЕ разбира се абсурдите са в повече , но да не забравяме , че гледаме  филм.

# 532
Изгледах току що епизода!!
Благдаря на Рекси за преводите и разясненията!!! smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
Само не разбрах Мелда дали разбра ,че е възможно Хубавелко да е оживял, или просто се зарадва ,че заминаването се отлага!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Иначе , моето предчувствие ,че тук кака Мелинда ще има важна роля-възможно е тя да е добрия вестоносец за Еда:pray: Praynig Praynig newsm17 newsm17 newsm17

# 533

Няма спор по въпроса, че постигнаха търсения ефект за зрителите - нали това е важното и аз нямам нищо против да ми угаждат! Само се питам защо не ми/ни угаждаха за всичко така в този филм?  newsm78 Не, че чакам отговор от тях, де!  hahaha hahaha hahaha
[/quote]

Еееее, защото има такива зрители и като мене! Искат да гледат драми!
Спомни си обаче какви серии
следваха след сватбата! Така ще е и след раждането! Место за радост нема!
Между другото серията не беше лоша! Като изключим, знаеш какво!

# 534

Харун каза на сина си ASLAN PARÇASI. Това е традиционен израз от султанско време, който може да се преведе като "лъвско семе", "лъвска издънка", "юнак". С това обръщение към сина родителите изразяват гордост от него и му внушават, че е потомък на знатен род.

Сърдечно благодаря за благосклонното отношение към моите клипчета. Забавлявам се, докато ги правя, приятно ми е, че ви радвам с тях. Малко остана, с музата сме почти на elveda.

# 535
Обаче ми е много странно, че никой не коментира Арас! Мястото му до Еда ли е в този момент? Аз донякъде го разбирам  – самарянин , добряк, милостив, изпитва вина, че индиректно е замесен в случая!
Но два момента са прелюбопитни:
- спомни си  как Еда грубо го изгони и май по тоя повод смени показанията.
 -пред приюта се направи на изненадан и се изнерви, че Харун е загинал!
Но това го знаеше  отпреди, но просто не повярвал на Бату!
 Еда с право го натири. Ама после защо пак цъфна до нея, не е ясно!
Ако няма скок във времето изключвам вариант Еда-Арас! Но каква ще бъде неговата роля занапред? Бодигард на Еда? Ами Тарък?

# 536
  • София
Аз лично съм сънувала десетки пъти, че раждам и това е нямало нищо общо със случващото се в реалния ми живот .Намирам сценаристите за отлични психолози,доста често  ни представят случки напълно реални и възможни в живота. PeaceЕ разбира се абсурдите са в повече , но да не забравяме , че гледаме  филм.
Наде, ти си много добричка!  Hug Защо не съм толкова благосклонна и аз към сценаристите?  newsm78 Ама много са ми влезли в полезрението вече  #Sniper #Sniper #Sniper Добре, де - права си - като не искам пък да не гледам, ама като не ме свърта да си видя щастливия финал - на инат!  Crossing Arms

# 537
  • София
Изгледах току що епизода!!
Благдаря на Рекси за преводите и разясненията!!! smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
Само не разбрах Мелда дали разбра ,че е възможно Хубавелко да е оживял, или просто се зарадва ,че заминаването се отлага!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Иначе , моето предчувствие ,че тук кака Мелинда ще има важна роля-възможно е тя да е добрия вестоносец за Еда:pray: Praynig Praynig newsm17 newsm17 newsm17
Меги, не я знам дали нещо схвана Менделинка от бъртвежите на Бату, ама тя е проклета, колкото е умна и обратното - нещо й просветна в очичките, та може да очакваме изненади!  smile3521

# 538
  • София
Обаче ми е много странно, че никой не коментира Арас! Мястото му до Еда ли е в този момент? Аз донякъде го разбирам  – самарянин , добряк, милостив, изпитва вина, че индиректно е замесен в случая!
Но два момента са прелюбопитни:
- спомни си  как Еда грубо го изгони и май по тоя повод смени показанията.
 -пред приюта се направи на изненадан и се изнерви, че Харун е загинал!
Но това го знаеше  отпреди, но просто не повярвал на Бату!
 Еда с право го натири. Ама после защо пак цъфна до нея, не е ясно!
Ако няма скок във времето изключвам вариант Еда-Арас! Но каква ще бъде неговата роля занапред? Бодигард на Еда? Ами Тарък?
  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Нито едното от тези твърдения не е вярно

# 539
  • София

Еееее, защото има такива зрители и като мене! Искат да гледат драми!
Спомни си обаче какви серии
следваха след сватбата! Така ще е и след раждането! Место за радост нема!
Между другото серията не беше лоша! Като изключим, знаеш какво!

[/quote]
Да, ама след драмите пък какви моменти следват  smile3508 Та, място за радост винаги има! Аз това и чакам!  txtloves married luvbed

Общи условия

Активация на акаунт