Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 46

• 49 393
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ragazza84, на първа страници ги има всички посредници, виж им условията и си прецени кой ще ти е най-изгоден. Последният път получих 7 чифта детски обувки + шапки, бански, блузки и платих 5 лева доставка. 17 лева доставка за 6 дрешки, да ме прощава Windy, ама за мен е много

# 706
tanini, сподели кой посредник ползваш, моля те. До момента това, което съм написала, беше най-изгодното, което успях да открия. Но винаги има и по-добри възможности и те трябва да се използват!  Naughty

# 707
ragazza84, на първа страници ги има всички посредници, виж им условията и си прецени кой ще ти е най-изгоден. Последният път получих 7 чифта детски обувки + шапки, бански, блузки и платих 5 лева доставка. 17 лева доставка за 6 дрешки, да ме прощава Windy, ама за мен е много

Да, кажи с кой посредник поръчваш, защото наистина доставката е доста ниска  Praynig

# 708
То е добре да се пише колко кг е била поръчката за да се ориентира всеки дали е изгодно.  6 дрешки, дори и да има по-тежки неща, като дънки и т.н най- много да са 2 кг, т.е към 5.20 лв...Но 17, ужас, аз толкова  съм плащала за  доставка на количка .., за столчето ми излезе 12 лв.. Скъпо е, да, ще ми е любопитно да разбера и аз кой е такъв скъпчия на доставката. Да не се включва в това и комм на посредника????

# 709
Момичета, някой пазарил ли е от този сайт http://www.justkidsstore.com/, искам да поръчам лятна количка Макларън, но не разполагам с много време и затова не ми се рови назад  Embarassed
Моля, ако някой има опит да го сподели, хиляди благодарности   bouquet

# 710
От Wynsors някой пазарувал ли е? Не ми приема и двете карти, а в първия пост е посочен сред сайтовете, приемащи български карти?

Не приемат БГ карти, но пък в Амазон им има почти всички модели, просто копираш наименованието и го търсиш в Амазона, като поръчаш 2-3 чифта, или повече, пак ще ти минат с една доставка.  Peace

Благодаря ти! Наистина така се получава. Странното е, че като се търсят в самия Амазон, дори и по име на продавача, някои от обувките въобще не излизат, обаче като се копира наименованието на обувката - само тогава се показват. Важното е, че пак е намерен начин да се надхитри системата!

# 711
  • Варна/Сливен
Момичета има ли някоя която да е поръчвала с kdshoppinguk и да чака пратка с курса който е пристигнал вчера дали сте получили вече уведомителни мейли,че аз още нямам нищо  Rolling Eyes  а пратката ми по мои сметки трябва да е с този курс  Confused
 Peace

# 712
Момичета,поръчах в ибей една рокличка на Некст за 13паунда с доставка http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3207100 … :IT#ht_808wt_1139 и според момичетата в другата тема съм се минала,но този модел в сайта е 15паунда и е изчерпан,на намаление го пускат инцидентно за 8паунда,но посредника,чиито услуги ползвам не може да ми нацели номера (Бритс) въпросът ми пропускам ли нещо,има ли варианти да чакам да пускат пак количества в сайта и някой посредник който от по-рано сутрин поръчва,защото ми прави впечатление събота сутринта има много артикули и до 9ч наше време изчезват пак...  Rolling Eyes

# 713
То е добре да се пише колко кг е била поръчката за да се ориентира всеки дали е изгодно.  6 дрешки, дори и да има по-тежки неща, като дънки и т.н най- много да са 2 кг, т.е към 5.20 лв...Но 17, ужас, аз толкова  съм плащала за  доставка на количка .., за столчето ми излезе 12 лв.. Скъпо е, да, ще ми е любопитно да разбера и аз кой е такъв скъпчия на доставката. Да не се включва в това и комм на посредника????

Всичко е включено в тази цена. Не съм плащала нищо, освен нея. По-нагоре в постовете си съм написала коя фирма ползвам. Не искам пак да пиша, че ще се превърне в реклама вече (въпреки мненията ви, че е неизгодно).  Simple Smile

# 714
  • на село
Момичета има ли някоя която да е поръчвала с kdshoppinguk и да чака пратка с курса който е пристигнал вчера дали сте получили вече уведомителни мейли,че аз още нямам нищо  Rolling Eyes  а пратката ми по мои сметки трябва да е с този курс  Confused
 Peace
И аз чакам,звънях им и ми казаха че в петък ще е тук поръчката. newsm78

# 715
  • Варна/Сливен
 Peace
И аз чакам,звънях им и ми казаха че в петък ще е тук поръчката. newsm78

В петък ли много странно  smile3506 защото в сайта пише че раздаването е 16.06 ОТ 17ч -20ч т.е. днес хмм  Rolling Eyes както и да е писах им аз мейл да видим какво ще ми отговорят

# 716
 Peace
аз днес получих поръчка от Маталан,направо мн се изненадах от куриера,нито имах мейл че ще ми пратят нещата,но естествено изненадата беше мн приятна,поръчах на 03.06
по късно ще покажа и реални снимки
имам едни много готини сандали на платформа са,плетени ук6/39 номер/стелката е 25см,но на мен ми са големи
,не ги намирам в сайта,така че ще им направя и на тях снимка

# 717
  • Бургас
Момичета, от clarks.co.uk исках да поръчам детски обувки , но ми изписва Children's shoes only available for in store collection and fitting  newsm78
а виждам в продавалника доста от тях- могат ли да се поръчат от някой сайт, освен ebay?

# 718
  • София
Може да поръчаш от техния сайт, но само чрез посредник
В момента имат 50% намаление на някои обувки  Peace

# 719
  • Бургас
tanini, благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт