Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 950
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Smallville
http://kpohoc.blogspot.com/2011/04/51.html
Първата част поразително ми напомня за сюжета на последния сезон на "Убежището"-ето откъде са взаимствали идеята Thinking

# 226
  • София
Гледам си аз една абсолютна глупост Red Faction: Origins само заради Браян Смит  Grinning и на 40-тата минута що да видя - http://img707.imageshack.us/img707/8031/redgpe.jpg  Shocked Shocked Shocked
Връщах сто пъти и пак не ми се вярваше, ама се разрових из нета и наистина това е наша Зара /от Биг Брадър, за който не я знае/, а филмът се оказа сниман в България, в Кремиковци по точно  Crazy
Играят сума ти наши актьори в масовката.
И най-важното Браян е бил в България, пък никой да не разбере  ooooh!

# 227
  • София
Ауууууу! Черна точка за шпионите от бг-мама. Как може да бъде пропуснат  #Crazy #Crazy #Crazy
Лошото е, че се надявах този филм да има нещо хубаво, ама щом е сниман в БГ най - вероятно ще да е бозица при това рядка... Е, дано не е де...

# 228
  • Разпиляна във въображението
Въй, вярно бе ooooh! И таз го е полазвала като гледам Crossing Arms

# 229
  • София
Сигурно ще му остане белег за цял живот! Ох, как може!!!!!

# 230
  • София
Сигурно го е питала колко триъгълника вижда Mr. Green

# 231
  • на кого му пука
Въобще не се загледах в жената на заден фон.
Ако не бях прочела че е Зара нямаше да се върна втори път да се уверя.

# 232
Въпреки че тук е за сериали, но и Стар трека си е нещо като сериал, но вчера прочетох, че следващата година "новият" Стар трек ще си има продължение със старите муцуни. Мноооого съм доволна

# 233
  • София
Да, и аз го чакам с нетърпение  Grinning
Още повече, че към екипа от Дж Дж Ейбрамс, Алекс Кърцман и Джийн Роденбери, като сценарист се присъединява и Деймън Линделоф /Лост/  newsm10

# 234
Ще е супер, особено щом ще развиват друга история, изменена от първата.

# 235
  • София
Мириел кои стари муцуни? Тези от Ентърпрайз ли? От толкова много Стар трек-ове не мога да се ориентирам вече.

# 236
  • Smallville
Как така нещо като сериал?Стар трек си е епоха в във фантастичните сериали Peace
Дайте повече инфо,къде ги четете тези неща?

Amidala,Gene Roddenberry отдавна не е между живите Naughty

# 237
Вчера го четох. Сега се опитвам да го намеря.

# 238
  • София
Amidala,Gene Roddenberry отдавна не е между живите Naughty

Така ли?
Щото го пише в идмб-то. Може би като създател на Стартрековете му отдават почит така  Thinking

Забравих да пиша, че гледах Супер 8 и определено много ми хареса.
В случая историята не е от най-оригиналните, обаче е разказана достатъчно интересно, увлекателно и мистериозно, така както само Дж Дж Ейбрамс умее.
Силно ми напомняше на нещо средно между Е.Т. на Спилбърг и една типично Стивън Кингска история - типичния малък американски град, някакво апокалиптично събитие пречупено през очите на банда деца. В центъра не е самото събитие, а взаимоотношенията между децата и с родителите им. Между другото децата играеха много добре, да не кажа по-добре от възрастните, особено Ел Фанинг - малката сестричка на Дакота Фанинг, определено настига кака си.
Катастрофата беше супер зрелищна, ефектите бяха на ниво. Ако очаквате страхотии и кървища, такива почти няма.
Въобще Ейбрамс за мене е едно от големите имена на съвременното кино и телевизия.
Така че препоръчвам  Peace

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 22:30 от Amidala

# 239
  • София
На кино ли го гледа или гадният рилийз от Замунда?

Общи условия

Активация на акаунт