Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 937
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • София
В календара на MyEpisodes ми е, така че ще го видя Simple Smile

# 511
  • София
Бролин са супер, направо ме кефят отвсякъде. Относно епизода - тамън мислех, че вече ще се разкрие работата, а то.. Явно ще е в последния епизод Mr. Green.
Много, много як е този Angel o Demonio, направо се накефих. След Walking dead ми дойде като свеж полъх. Жалко, че има само 3 серии качени ( поне са преведени)

# 512
  • София
Много, много як е този Angel o Demonio, направо се накефих. След Walking dead ми дойде като свеж полъх. Жалко, че има само 3 серии качени ( поне са преведени)

Така ли?
Аз го дръпнах, но не ми остана време снощи.
Дали ще преведат и другите серии?

# 513
  • край голямата локва
В сайта на арена пише че епизодите ще се качват след като бъдат преведени. Надявам се че няма да се откажат. Но все пак европейското кино е малко по- тежко и не толкова комерсиално и не се знае какъв ще е интереса.

NellyR , радвам се че ти е допаднал. Аз първо дръпнах само едната серия да хвърля едно ''око'' както се казва, пък после стоях до два часа.

И да се отчета- последната серия на Fringe ми бе най- интересна от всички досега. Дано не загубят инерция. Laughing
Довечера ще съм на зомбита.

# 514
  • София
Дам, голяма зарибявка, дано да не се откажат и качват по-бързо сериите.
ПС - има вече субтитри за Тера Нова

# 515
  • София
Едно забавно интервю с Аманда Тапинг, много я харесвам тази жена Simple Smile

# 516
  • Smallville
Този Ангел или демон се оказа най-голямата тъпотия която скоро ми е попадала,нямам думи да го наплюя даже,толкова повърхностен и без концепция,без никаква идея... ooooh! Tired
Всъщност не искам да обидя някой или да споря,а само изказвам мнение Naughty

# 517
  • София
Аз пък чакам с нетърпение следващите. Казаха, че ще ги качват по един на всяка седмица, да видим.
danibaby, естествено, че ще си кажеш мнението - "на вкус и на цвет, товарищи нет"

# 518
  • край голямата локва
 Laughing danibaby , аз само какви думи съм чувала за другите "извратени" филми които гледам- MIsfits и The Walking Dead. И то от близки. Та няма как да се обидя. Просто вкус.

# 519
  • София
Че на Misfits кое му е извратеното newsm78. Супер си е сериалчето, жалко, че вече ще е без най-колоритната фигура

# 520
  • край голямата локва
За нас не е, но явно има хора за които е. Честно казано за мен Дързост и красота е най- извратения филм който съм слушала /някой епизоди покрай майка ми/. Та критериите са различни. Важно  е за всеки да има по нещо.  Laughing

# 521
Че на Misfits кое му е извратеното newsm78.
Покажи го на някоя лелка. Тя ще ти обясни кое му е извратеното.

Аз пък ще похваля едно детско сериалче- Магьосниците от Уевърли Плейс по Дисни. Много ми е забавен. С него подготвям дъщеря ми за тази тема Grinning

# 522
  • Smallville
Казах го за да не се впрегне някой,като в една предишна тема или не знам точно къде се бях изказала,че един сериал е тъп за мен и веднага се вдигна някой да ме убеждава,че не бил.Не искам да убеждавам никой за нищо,моето мнение е такова и както каза Нели,на вкус и цвет...
Просто не можах да се сдържа Stop

А Misfits ми е от фаворитите просто,но аз си падам по английските филми и книги,там нещата са различни.И жалко наистина за Нейтън,сериала няма да е същият Crossing Arms

само да уточня,че Ангела и Демона не го намирам за извратен,а просто ми се стори много повърхностен и съшит с бели конци,някак идеята,че някой става ангел ей така и след такова престъпление,айде бе TiredТо биваше поне малко да устои на тез демони,да покаже че е достойна някак...там където скочи от покрива да спасява детето,какво всъщност стана??Този медальон как точно и спаси живота?Мога да пиша още,но не ми се коментира даже...

Виж Корабът в началото ми се стори доста сапунисан,не че не е,де Mr. Green,но после му свикнах и сега ми е любим.Е,признавам си,че и Улисес има пръст в харесването Blush,но пък и сценаристите се стараят да обяснят почти всичко.

Има ли го това сериалче на Дисни Магьосниците от Уейвърли Плейс за теглене,че голяма суша,няма нищо за гледане,напоследък гледам за кой ли път Стар трек Ентърпрайз по AXN Sci-Fi..

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 18:06 от danibaby

# 523
...

Има ли го това сериалче на Дисни Магьосниците от Уейвърли Плейс за теглене,че голяма суша,няма нищо за гледане,напоследък гледам за кой ли път Стар трек Ентърпрайз по AXN Sci-Fi..
Не зная, ние го гледаме по тв само.

# 524
  • София
На мен пък точно Корабът ми се видя така съшит - е как, по дяволите, всички умряха, а те се спасиха. Айде разбирам всички на сушата да са умряли, а на корабите да останат. А то около тях също имаше кораби, които си потънаха, но не и нашия супер кораб Mr. Green. Но може да е хубав натам, де да знам

Общи условия

Активация на акаунт