Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 746
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Разпиляна във въображението
Докато гледахме по Канала част от втори епизод, който ни беше за последен от сериала, говорих с половинката, че на Спилбърг като че ли му се е изчерпало вдъхновението.  Thinking

# 601
  • София
Хич не сте далеч от истината...

# 602
  • София
На мен този сериал почна да ми харесва от втората половина, и сега съм му фен Peace

# 603
На мен този сериал почна да ми харесва от втората половина, и сега съм му фен Peace

И аз така чух. Може и да сваля сезона и да го изгледаме. И все пак ми липсва нещо като Старгейтовете.

# 604
  • UK
На мен лично Тера Нова продължава да ми напомня за Старгейт. Не се харесва, защото напомня на първи сезон на Старгейт, а от тогава са изминали доста години, но има същата схема... Група хора, проблем, решаване на проблема, край. Simple Smile Аз лично предпочитам такъв тип сериали пред такива като Лост, където историята започва в първи епизод на първи сезон и евентуално приключва в последния епизод на последния сезон.

# 605
  • София
На мен също не ми пречи схемата на Тера Нова, обаче, 13 епизода и после да глиза нокти какво са могли да направят по - нататък...

Падащите небеса ще ги изгледам, видяло се е.

# 606
  • МАРС
Алкатраз вече си има премиерна дата:

# 607
  • София
От всичките коледни епизоди най-много ми хареса този на Хранилището. От Евриката малко се разочаровах с тези анимации, смешно беше, но нещо липсваше, освен Зейн де.

# 608
  • МАРС
Днес излезе първа част от минисериала по романа на Стивън Кинг ''Торба с кости''.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=290619&hit=1

# 609
  • София
Фуу, духове Shocked

# 610
Охааа. Тегля.  smile3508

# 611
От Евриката малко се разочаровах с тези анимации, смешно беше, но нещо липсваше, освен Зейн де.

На мен ми подейства като "лека нощ" и след като колата проговори и ги остави насред гората блажено заспах.

# 612
  • София
Е значи не си видяла нинджата-снежен човек hahaha

# 613
Е значи не си видяла нинджата-снежен човек hahaha
Crossing Arms Ти остави, ами и го изтрих. Laughing

# 614
Торбата с кости засега е добре, доволна съм. Малко мудничък, но е добре.

Общи условия

Активация на акаунт