Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 721
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • на кого му пука
Понеже се включвам късно може ли някакво инфо за "Alphas".
Видях че стартира чак есента.

# 91
  • МАРС
Екип от обикновени граждани, чийто мозъчни аномалии ги даряват с изключителни умствени и физически способности, сформират тим, който се справя с проблемите нерешени от ФБР, ЦРУ и Пентагона.
Трейлър:

http://www.youtube.com/watch?v=JQ6UcIWh0-Q

# 92
  • на кого му пука
Благодаря.
В IMDb обаче пишат октомври 2011 ,а на трейлъра лято 2011.
Раян Картрайт ми беше много симпатичен като асистент в "Bones" ,така че ще следя изявите му в този сериал.

# 93
 sohappy Привет! Да се запиша и аз най-накрая в темата! С нетърпение чакам тру блъд и еврика, а най-голямото е за бс галактика. Божее, така ми се гледа нещо от рода на Галактика. Alphas ми звучи интересно. А що се отнаса за досиетата х едно време ги  newsm20 смятах за върха, може би защото не пускаха много сай фай сериали, сега не смея да ги повтарям, да си остана с прекрасните спомен, за да не ми е малко демоде  Whistling като гледам първите серии на стар трек. Не искам да засегна никого за последното, все пак мое мнение.

# 94
  • София
На мен Досиетата си ми харесват, аз си ги гледам отвреме навреме.
Даже докато ги даваха по БТВ Синема и там ги гледах, когато ги засичах  Simple Smile

# 95
  • Smallville
Аз например гледам където и когато хвана някой Стар Трек-любимото си е любимо:)
Виж друго усещане имах когато след 20 години гледах Седморката на Блейк-трябваше да не го гледам,защото на места ми беше много смешно,развалих си представите и почитанието от детството...

# 96
  • Разпиляна във въображението
Аз като малка се плашех от Седморката. Веднъж дори я сънувах. Беше кошмар.

Ама и една суша настана. По инерция влизам в торентите, а то няма нищо за теглене.

# 97
  • Smallville
Това ми напомни случка с моята дъщеря(тогава на 6 години)-отиде на гости на едно съседче и се събрали няколко деца и "домакинята" решила да им пусне "Матрицата" ooooh!
После детето сънува кошмари наистина Tired

Е,Седморката хич не е толкова страшен,но си била малка просто,то и ние не бяхме големи,но пък си бяхме разпределили ролите Crazy

# 98
  • tardis
Виж друго усещане имах когато след 20 години гледах Седморката на Блейк-трябваше да не го гледам,защото на места ми беше много смешно,развалих си представите и почитанието от детството...

Направих наскоро същото и успях геройски да изгледам цели два сезона. И дотам ... Примитивните декори съсипват всичко. Разваля се илюзията и всичко изглежда много несериозно и детско Simple Smile

А ми беше любимият сериал, ами че аз бях Джена толкова време  Crazy
Съвсем не беше страшен, само много тежко преживях като им гръмна корабът.

# 99
  • София
Чудя се дали да не загледам Смолвил през лятото...

# 100
Чудя се дали да не загледам Смолвил през лятото...

И аз това си мислех  Simple Smile

# 101
  • София
Или Андромеда, или Фарскейп (и без това съм го зяпала отчасти)... или нещо друго космическо....
Остават ми две серии до края на Старгейт и вече траурът ми става съвсем реален...

# 102
И аз почнах досиетата, но ги зарязах по средата на първи сезон.
Като малка пък ме беше страх от Туин Пийкс.

# 103
Фарскейп ми беше любим сериал преди  Simple Smile

Има доста сериали за лятото Ване,не ти ли харесват?

# 104
  • София
Ами... гледа ми се нещо космическо...

Общи условия

Активация на акаунт